שרשור-אגו.

אדווה../images/Emo99.gif

ילדה כל כך מתוקה מעט שקטה אבל רואים שיש בך משהו מדהים בקיצור בחורה לעניין ששוה להכיר

וואי אדווה

אני יודעת שאני לא אומרת לך את זה מספיק,אבל אני אוהבת אותך. מעטים האנשים שאני מתחברת אלייהם עוד לפני שפגשתי אותם,ואיתך אני חושבת שזה היה הכי חזק והכי כנה. את פשוט מותק של בחורה,מצלחיקה,יפה,מקסימה,מרגשת,החיוך שלך שווה הכל. אני פשוט מאוהבת בך. שתדעי שאני עדיין שומרת את המסרים הראשונים שלנו..זוכרת? ("אני ביישנית ואני לא מכירה אף אחד מהפורום,אז לא נעים לי לבוא").חח היה שווה את המאמץ של לשכנע אותך לבוא רק כדי להכיר בנאדם חדש כמוך. אוהבתותך

The Kinslayer

New member
ליטל וויספר!

"דעי לך, שאדם שלא מקבל לידיו את המסמך הזה 'תעודת הבגרות' אינו יכול להתקדם במשק הישראלי, וזה רבותיי- מניסיון" סתם הייתי חייב. את נחמדה בסך הכול

RtOoNmY

New member
קטנה שלי../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

אדווה... את פשוט ילדה מדהימה.. כמו שכבר כתבו מעלי.. אני לא מתחברת לאנשים.. וכבר מהשיחות הראשונות, וששכנעת אותי תלבוא למפגש.. ראיתי שיש שם משהו מיוחד... את יפה, מצחיקה, חכמה, ומשתכרת משוט וודקה:) מה יש פה לא לאהוב..!? מתחת לכל זה יש פנימיות מדהימה ואופי מדהים.. אני מרגישה כבוד גדול שזכיתי להכיר ולהיות בקשר עם ילדה כל כך מיוחדת ומדהימה.. פשוט תזכרי שאת יכולה להתגבר על הכל.. ושיש פה ים אנשים שבאמת אוהבים אותך... איתך בכל דבר תמיד ואוהבת מלא

izzys

New member
את משהו מיוחד.

מוכיחה את הטענה שדברים טובים באים באריזות קטנות.
מהיכרות מינימליסטית אני יכולה רק להגיד לך שתשמרי על הייחודיות הזאת שלך, היא באמת מקסימה.
.

2shahar

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כ"כ כ"כ כ"כ מתוקה מקסימה יודעת להקשיב מעניינת חברותית לא מזניחה תמורת אף-אחד[עזבו
..טול..:] מדהימה אני כ"כ אוהבת אותך
אעעעע ויפייפיה כוסית מהממת כי אי אפשר לסיים בלי להזכיר את זה:))

Dark Tear

New member
וואי,אדווה,אף פעם לא יצא לי להגיד

אבל אני מזה מעריץ אותך! את כל כך טובה. אני מחשיב אותי בן אדם דיי טוב,ופשוט יצא לי להכיר אותך ואני פשוט מקנא בך על כל הטוב שיש לך בלב. בחיים לא ראיתי דבר כזה. כמו מלאך שירד מהשמיים בתחפושת בן אדם. אז רק רציתי להגיד לך שאני מעריץ אותך על התכונה הזו ושאת בחורה ממש מקסימה. ואני מקווה שכל הטוב הזה שבך ישתלם לך בחיים העתידיים.:) אוהב מאוד,ציטרין.

Dug E

New member
אדווה!

ילדה מדהימה,חיוך כובש. ובאמת,אני מרגיש תחושת פיספוס שאנחנו לא יותר מכירים..אבל אף פעם לא מאוחר נכון?

ליאןןן

New member
אדווה ../images/Emo13.gif

כמו שצחר אמר, אני גם מרגישה תחושת פספוס שאני לא מכירה אותך יותר.. יש בך משהו מיוחד כזה, שרואים אותו גם מהצד.

liloosh tt

New member
../images/Emo23.gif

אחת ה-נשמות. תמיד מקשיבה, מתייחסת, מתוקה שכזו. אני כ"כ אוהבת אותך, הלוואי שכולם היו כמוך. תעריכי את עצמך, יש לך ה מ ו ן. מדהימה.

אדווה .

עיניים קצת עצובות, אבל מלאות בניצוץ. חיוך כזה שלא שוכחים, והרבה שקט שחודר עמוק. מאד התחברתי למה שציטרין כתב, הטוב הזה שאת מלאה בו בולט מאד....

Dug E

New member
זה משה- Moshe Butt

אדווה, אני רוצה לומר לך שאת אחת הילדות היותר חמודות שאני מכיר... אומנם, אני לא מכיר אותך ברמה האישית אך אני אקח סיכון ויעיד עלייך כאחד מבני האדם המדהימים שאני מכיר, את אדם עם הרבה רגש ואהבה לתת, את אדם מקסים! לסיכום, אני רוצה לאחל שפע של אור והצלחה!
אוהב אותך
-משה-

למעלה