שרשור-אגו.

אוחנה אוחנה

אני אנפח לך את האגו בך שאני אגיד שאת הילדה הכי מצחיקה בעולם לדעתי זה מספיק קיבלת את התואר

אוחנה. ../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אהובת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך. וכתבתי את כל זה בלי העתק הדבק. את משהו מיוחד. נשבעת.

ספיריק שלי.

את אפילו לא מבינה, כמה שריגש אותי לקרוא שרשמת הכל. לא כי זה מאמץ בלתי יתואר, פשוט כי זה הראה לי המון. הכי מיוחדת בכל העולם, ואני זכיתי להיות חלק מהחיים של הדבר המיוחד הזה, ועל זה, אני יכולה רק להודות. כל כך הרבה יש לי להגיד לך, אבל את זה נשאיר ל-4 עיניים.

אללה אוחנה!

את ילדה נשמה ותמיד עושה נחמד לראות אותך בהופעות.. וגם לנסות לגלות יחדיו איך לעזאזל פותחים את המושב האמצעי באוטו שלי באמצע הלילה בנמל אשדוד...

בד"כ אני לא מגיבה פה.

נראה לי בעצם שאף פעם לא הגבתי, אבל אני באמת חייבת לך תודה. את יודעת על מה, ואם לא- תפני אליי לשיחה צפופה
אני אוהבת אותך כ"כ. באמת באמת
יש רק אוחנה אחת בעולם. ואיזה כיף לי שהיא איתי.

שיחה צפופה? כן.

גם לי כיף שיש לי אותך. באמת-באמת. אחרת, מי יזרום איתי לבית יצחק ב-12 בלילה? חחח סתם. אוההההההבת.
[כמו המושפעים
]

Dark Tear

New member
אוחנה,

"You're my lover and the cover,youre my secret passion and i have no other" אני כל כך אוהב אותך,אוחנה. אתן הכל בשבילך. אמות למענך. את שלי ואני שלך לנצח.

אהוב ליבי.

בטח שאני שלך לנצח. אני אוהבת אותך. [סיכמתי את כל העבר-הווה-עתיד שלנו, ב-3 מילים.]

izzys

New member
אוחנה.../images/Emo99.gif

אני חושבת שהמילה המנחה פה תהיה תודה. תודה על כל השיחות הארוכות, המילים, הסיפורים ההזויים. והפתיחות, והצחוק, והחיוכים. בעצם עלייך. כשאני חושבת על אוחנה, אני חושבת על חיוך שתמיד מלווה באיזה משפט מצחיק, שבטח לא היה כזה מצחיק אם הוא לא היה נאמר בקול אוחנה הזה. כשאני נזכרת, אני חושבת על הפעם שהתקשרתי אלייך אחרי שלא דיברתי שלושה ימים בגלל דלקת גרון, אז לחשתי לך בטלפון במשך שעה, ולא התייאשת, בכל זאת הקשבת לכל מילה. נופר אוחנה, אני אוהבת אותך. חשוב לי שתדעי, שתזכרי תמיד. שלא תפקפקי בעניין לרגע.
.

כמה שאני אוהבת אותך.

גם אם תלחשי לי כל החיים אני אקשיב לך עד תום. רק תתקשרי כבר!

moshe butt

New member
אוחנה כפרע...

כפרע עלייך י'ילדה מדהימה!!! מממ... תכלס, אני לא מכיר אותך ברמה האישית, לכן אני לא יודע בדיוק מה לכתוב...
אבל, את י'לדה מאוד חמודה ומאוד מאוד מאוד מצחיקה!!! חחח
ובאמת הייתי רוצה להכיר אותך יותר! למעשה, לא נראה לי שאני אכיר אותך מהסיבה שאני לא מספיק מגניב בכדי שבכלל תקדישי לי כמה דק' מזמנך!!! חחח
... בכל אופן, אוחנה, אני אוהב אותך... את ילדה מקסימה!!!
|אונס| |פליקבטוסיק| |חחח|
-משה-

וואו. תקשיבו.

אני מבקשת, שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני נכנסת לפורום, ובוכה כמו ילדה בת 3 ורבע. סתם. וואי. כל אחד ואחד מכם, ריגש או הצחיק אותי בצורה מטורפת. באמת שאני אוהבת אתכם, ותודה על מה שגרמתם לי להבין [אתם בטח מבינים] תודה לכם, שאתם בחיים שלי בכלל.

Dug E

New member
נשמה אחת.

מה אומרים עליך? ילדה מדהימה,מצחיקה שנמצאים איתה מרגישים הכי בשמיים בעולם. אני עכשיו קולט שלא יצא לנו אף פעם לשבת לבד,לדבר על הכל וזה חבל לי מאוד. מה משבחים אותך פה? אחרי הכל את סתם אחת שמורידה גושים בחקר אבל לפחות את לא שוכחת מטהר אויר לעומת ענבר
. אוהב אותך כ"כ

באמת חבל לי

שלא יצא לנו לדבר אף פעם כמושצריך. צריך לשבת איזה פעם, שיחה רצינית.
חולה עליך.

אולגה הג'ירפה עושה פה מסיבה.

אוחנה, כמה שעברנו ביחד, כמה שראינו ביחד, כמה שעוד נראה ונעבור ביחד הקול הצרוד הזה שאנחנו שרים ביחד הצחוק המתגלגל הזה כשאנחנו צוחקים ביחד והלוואי שתמיד נשאר ביחד אוהב.

הלוואי באמת.

אל תלך לי. לעולם. טוב לי... הביחד הזה.
אוהבת אותך יותר ממה שאתה חושב שאני. הרבה יותר.

למעלה