שרשור אוזניות

יאיר B

New member
שרשור אוזניות

באיזה אוזניות אתם משתמשים עם הנגנים שלכם? כתבו יצרן + דגם ואם אפשר גם כמה מילים עליהם (דעתם למשל).

ykro

New member
Audio-Technica ATH-EC7

סאוונד טוב מאוד, מעט מתכתי.. באסים לא רעים, אם כי לא חזקים.. מומלץ לחובבי ג'אז ורוק (לא כבד).. עיצוב מאוד יפה, מאד נח באוזן..

AKG K414P

העיצוב מעט מגושם, כמו כל אוזניות קשת מכובדות, לכן אני לא לוקחת אותן לכל מקום. אוטמות בסדר. וסאונד נחמד למדי יחסית לאוזניות קשת במחיר שלהן. יש לי גם פיליפס שאין לי מושג מה הדגם שלהן. [IE לצערי עושה לי כאבי ראש ולכן אני חייבת כפתור/קשת.]

uriler

New member
שני דגמים עיקריים:

1. Sennheiser CX-300 - אוזניות In Ear, חוט לא סימטרי (מעבירים מאחורי העורף). צליל מעולה, באסים טובים, אטימת רעש סביבתי טובה מאוד, נוחות ואמינות. 2. Grado SR-80 - אוזניות גדולות, פתוחות. משמשות אותי כמעט אך ורק בבית. צליל "פתוח", נעים, דורשות שימוש בווליום גבוה יותר מהאייפוד (ולכן קצת יותר בזבזניות בסוללה), אבל בהחלט נותנות חווית שמיעה שונה.

מנגר 4

New member
JBL Reference 220

בהתחלה לא ממש אהבתי אותן בגלל הקטע של הרעשים מהחוט והתחושה המוזרה באוזניים (אוזניות In Ear ראשונות שלי) היום אני לא מבין איך הייתי בכלל שומע באוזניות כפתור לפני כמה חודשים. הסאונד שלהן טוב מאוד... באסים טובים (בהתחלה חשבתי שהבאסים קצת מוגזמים). סה"כ אני מאוד מרוצה מהן

למעלה