שרשור אוכל למפגש אצל הרבנית?

שרשור אוכל למפגש אצל הרבנית?

המפגש בעוד 4 ימים........... מה נסגר? סמדי, מה עם ההצעה שלי? מקובלת על כולן?

ההצעה שלי היתה (וממש לא מחייבת....)

שאם אנחנו עובדות כ"כ הרבה שועת אנחנו צריכות גם ארוחת בוקר וגם צהריים. רק עלות של פשטידה פשוטה עולה 30 ש"ח, ואם יש שתי ארוחות או ארוחה אחת ונשנוש כבר העלות להכנת האוכל עולה לכל אחת 40-50 ש"ח ואולי יותר. ויש את הזמן של ללכת לקנות מצרכים ולעבוד במטבח, ולהביא בזהירות ברכב שלא ישפך, ולשטוף את הכלי, ויש גם מי ששומרות כשרות ואם אני לא שומרת כשרות ומביאה פשידה חלבית בכלי בו הכנתי שבוע קודם עוף זה די בעייתי. אז חשבתי אולי נתארגן על איזה משלוח מאיזה בית קפה טוב או קייטרינג קטן (כדוגמת בן עמי או משהו כזה) יעלה לכל אחת בערך 60 ש"ח וסגרנו הסיפור. בלי בישולים בלי בעיות כלים כשרים בלי כלים לרחוץ אבל באמת- זו רק הצעה. לא צריך להרגיש לא נעים להגיד "לא מתאים לי"

smady a

New member
יקירותיי לענייני האוכל ביום המפגש:

אנחנו נהייה המון שעות שבהן נצטרך לנשנש ולאכול. אפשר כהרגלנו להביא מיני מטעמים ודברים טעימים. ואפשר להזמין אוכל. לפני שניכנס לפרטים נשמח לשמוע האם תרצו שנזמין במרוכז ארוחה? או שנמשיך במסורת שלנו?

צריך הצעה פקרטית

הרעיון לכשעצמו טוב. אם הולכים על קייטרינג, צריך לקבל הצעת מחיר לתפריט שיש לבם. עקרונית, להזמין אוכל נשמע לי טוב, אבל אני לא מכירה באזור מקום שיעשה את זה בזול. אם מישהי מוכנה לקחת על עצמה בדיקה, ויצא שעבור 2 ארוחות (אחת קלילה ואחת עיקרית) כולל הובלה משלמים עד 50-60 ש"ח זה יהיה נהדר.

איפה כל 17 הבנות שרשומות למפגש?

למה אתן לא מגיבות? אם לא קייטרינג אז צריך שרשור אוכל. אבל צריך להזיז עניינים. ענ2ת MD55 Lורליי eliane1 שרונאל anisa04 חיהד האחת shirshusha לאסי בוטן רותי קמפלר חבל לי סתם לעשות בירורים עם כל מיני חברות מזון ובסוף יתברר שחלק מהמשתתפות לא מעוניינות. חבל על הזמן שלי ושל האנשים שאני מדברת איתם. בבקשה תענו על הסקר לגבי המזון למפגש (וגם, אם יורשה לי- תראו נוכחות באופן כללי, יש פה אנשים שלא כותבים פה כמעט אז בואו תכתבו בשביל שבמפגש נכיר קצת טוב יותר...)

אז ככה-

בדקתי לגבי אוכל ביתי - יש את סלומון בפ"ת- ארוחת צהריים הכוללת- 10 צלי בשר 30 שיפודי קבב 20 עלי גפן תבנית אורז 3 סלטים של קילו כ"א פיתות עלות- 550 ש"ח יש גם את אולם האירועים חאן הדקל באור יהודה שמנסיון שלי (הזמנו מהם במשך כל השבעה של סבתא שלי) האוכל שם איכותי מאוד והמחיר גם סביר. מה שיצא בפ"ת 33 ש"ח לכל אחת ובחאן הדקל בערך אותו המחיר (לא סדקתי, אני קודם רוצה לראות שיש אישור עקרוני מצד הבנות) אנחנו נצטרך לארגן שתייה וארוחת בוקר (נקנה במרוכז במכולת לחמים, ממרחים, גבינות, שוקו וכדומה) לא יצא יקר לדעתי (כ"א תשלם 50 ש"ח בערך לשתי הארוחות) אני צריכה אישור עקרוני בשביל להמשיך לבדוק מחירים (צריכים לחזור אלי עוד 3 שפים פרטיים עם הצעצ מחיר אבל אולי זה יעלה יקר יותר)

אחלה ../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי שארוחות מחאן הדקל סבירות בהחלט והמרחק הגיאוגרפי מהם אלי זניח. כפי שכתבתי, אין צורך לדאוג לשתיה קרה, חמה וכלים חד פעמיים. יש בשפע בבית.

אני גם בעד חאן הדקל

אפילו שעוד לא התקשרתי לקבל הצעת מחיר פשוט הנסיון שלי איתם מאוד טוב (וטעים) גם אין לי בעיה יום לפני לקפוץ אליהם לאסוף הכל ולהביא למחרת לסדנא. אם יהיה אישור מכל הבנות אתקשר לסגור פרטים סופיים. אבל אני חייבת אישור מכולן מכיוון שאני הולכת לשלם מכספי. סמדי ואור- אולי תלחצו על הבנות שעוד לא אמרו את דעתן לחוות אותה? כי נשארו לנו שלשה ימים וצריך להחליט כבר ואם לא לוקחים קייטרינג אז צריך שרשור אוכל.

md55

New member
צר לי אבל יש לי בעיה רפואית

עם מזון, עם חיטה ושעורה ולכן אני אדאג לעצי עם אוכל אל תיקחו אותי בחשבון.

למעלה