ההצעה שלי היתה (וממש לא מחייבת....)
שאם אנחנו עובדות כ"כ הרבה שועת אנחנו צריכות גם ארוחת בוקר וגם צהריים. רק עלות של פשטידה פשוטה עולה 30 ש"ח, ואם יש שתי ארוחות או ארוחה אחת ונשנוש כבר העלות להכנת האוכל עולה לכל אחת 40-50 ש"ח ואולי יותר. ויש את הזמן של ללכת לקנות מצרכים ולעבוד במטבח, ולהביא בזהירות ברכב שלא ישפך, ולשטוף את הכלי, ויש גם מי ששומרות כשרות ואם אני לא שומרת כשרות ומביאה פשידה חלבית בכלי בו הכנתי שבוע קודם עוף זה די בעייתי. אז חשבתי אולי נתארגן על איזה משלוח מאיזה בית קפה טוב או קייטרינג קטן (כדוגמת בן עמי או משהו כזה) יעלה לכל אחת בערך 60 ש"ח וסגרנו הסיפור. בלי בישולים בלי בעיות כלים כשרים בלי כלים לרחוץ אבל באמת- זו רק הצעה. לא צריך להרגיש לא נעים להגיד "לא מתאים לי"