שרשור אולמות/גני אירועים

יעלי2

New member
שרשור אולמות/גני אירועים

אנחנו בשיא ההתלבטות. אשמח מאוד לקרוא אפיה אתן/ם סגרתם להתחתן (במיוחד אלו שבאזור תל אביב והמרכז. בתודה מראש

הילית*

New member
גן האמנים באיזור כפר אז"ר

היינו מאוד מרוצים מהשירות מהיחס מההליכה איתנו לאורך כל הדרך עם כל ההתלבטויות שהיו לנו, לגבי האוכל, לגבי המפות, לגבי העיצוב ומלימור, שליוותה אותנו ובסופו של דבר יצאה לנו חתונה מקסימה. אנחנו כמעט שבועיים אחרי ולא מפסיקים לקבל מחמאות...

יעלי2

New member
לגבי גן האומנים

אנחנו מתחתנים באזור פברואר ובגן האומנים הראו לנו פוטנציאל לחתונה בפנים, כשבחוץ הכיסו אירוע פשוט משגע. מיותר לציין שהמקום נראה כרגע לא מסודר, האוהל עייף והתאורה בסיסית (בהשוואה למקומות אחרים) ובכל זאת הלכנו על הפוטנציאל ונרשמנו לשנ תאריכים שעד כה נחטפו באיתנו בתוך שבוע. דבר נוסף שמדאיג אותי הוא כמות האנשים שנכנסת בפנים ברווחה. אצלנו מדובר על כ 400 או אולי קצת פחות ואם יש משהו שמטריד אותי, זה שיגידו לי שנכנסים 500 ובפועל 350 איש ישבו דחסים בפנים וכיסא יישק לכיסא. (ברור לי שבאירוע בחוץ הבעיה לא קיימת ופשוט מקסים). מה דעתכם? המתלבטת.

בפנים בזמן החורף המקום מדהים.

הוא מואר עם נרות והחופה יפיפיה. אל תהססו. לדעתי, ניכנסים בפנים גם יותר מ - 400 איש. אני ראיתי ארוע של 350 והיה עוד הרבה מאד מקום. תבקשו לראות ארוע כזה, בטח מתחילים ארועים בפנים עוד כ - 6 שבועות.

הילית*

New member
לא ראיתי ארוע בפנים

אבל שמעתי שזה יוצא יפה. אין לי מושג לגבי תכולת המקום.

שירי71

New member
גן האמנים בחורף

אנחנו מתחתנים בגן האמנים בסוף אוקטובר וגם לי היתה אותה התלבטות כמו שלך: התלהבתי לאים שעור מהגן בחוץ וחששתי מהאוהל בפנים ועד עכשיו אני לא יודעת מה יהיה מזג האוויר אצלנו! אבל אחרי בדיקות והתסכלות באלבומים שלהם ראיתי שבחורף הם משנים לגמרי את האווירה בפנים ועם מלאן נרות וכאלה שזה פשוט יפיפה! חוץ מזה דיברתי עם מעצבת הבית שלהם לינור והיא אמרה שיש לה המון דברים להוסיף בחורף. הצעה שלי אליך: דברי עם לינור (היא מ"Xגנון" ולא יושבת סגן אלא חברה עצמאית, תפגשי איתה ללא שום התחייבות ותראי תמונות של מה היא עושה עם האוהל בחורף, ככה תחליטי! רק קחי בחשבון שהמחיר אצלה זה נוסף למחיר בגן אבל מומלץ לפחות לראות! אגב חברה שלי מתחתנת בגן בינואר ומצפה בכליון עיננים לחורף באוהל!

petel

New member
אנחנו מתחתנים בגני כנען

בקיבוץ נען ליד צומת בילו.

dorlim

New member
אנחנו מתחתנים בגני כנען ב- 20/3

הגן מקסים - אמנם כעת אפשר לראות רק את הגן הפתוח ואנחנו מתחתנים בחורף באוהל, שלפי התמונות הוא מקסים ומרווח. בחרנו בגן לא רק בגלל יופיו (החופה בחוץ היא החופה הכי יפה שראינו!!! ואנחנו מקווים שנוכל לקיים את החופה בחוץ...), אלא גם בגלל היחס - מדהים!!! אנשים מקסימים אחד אחד.

יער בחדרה

מקום מדהים, אנשים סופר נחמדים, רק הוא סוגר את שעריו באוקטובר... ופותח שוב במאי. מאוד מומלץ.

msb

New member
חצר נצר בחורף ובקיץ

אנחנו התחתנו שם - רק מילים טובות

sariteran

New member
"דרך ארץ" בהרצליה

מקום מדהים לטעמנו, אך לא לאירועי חורף - רק בין מאי לאוקטובר.

למעלה