שרשור אוף טופיק ושאר הירקות

a e q u i t a s

New member
בוקר טוב ישראל ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ישראל, חבריי גולשי הפורום, נחתתי בנמל התעופה בין גוריון לפני שעתיים, לאחר טיול באירופה (מקוצר מהתכנון המקורי
) רציתי רק להודיע שמעכשיו אני נכנס לניהול פעיל של הפורום, ביחד עם שותפתי לניהול הפורום דנה. אני אתחיל לעבור על מסרים והמיילים השונים ששלחתם בתקופת העדרי, (אף על פי שביקשנו לשלוח רק לדנה
), אני גם אתעדכן עם דנה לגבי מצבו של הפורום בשבועיים האחרונים. בכל מקרה, המשך יום טוב

../images/Emo38.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo142.gif

חם, והילדים מתרוצצים בחוץ. כמה הם צריכים לשתות? איך מרגילים את הילדים לשתייה נכונה ומה, חוץ ממים, כדאי לתת להם לשתות? ברוך זיסר, מומחה לענייני מים, מנכ"ל חברת "גל על" העוסקת בפיתוחים ופטנטים בתחום המים, יגיע לאירוח Live ב-BlogTV היום בשעה 15:00 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום הורים לילדים ביסודי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=82666691
ד"ר זכריה שמש מומחה לטיניטוס וסחרחורת מבית חולים הדסה עין כרם יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום טיניטוס סחרחורת וורטיגו ויענה לשאלות הגולשים בנושא טיפול בצלצולים באוזניים, טיפול בסחרחורת, טיפול בוורטיגו וטיפול במחלת מנייר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1474&msgid=82657732
רון קופמן, הקוף הנובח מערוץ הספורט, ישוחח עם הגולשים LIVE הלילה בחצות בבלוגTV, מיד לאחד שידור התוכנית "יציע העיתונות". רוצים לדעת מי עושה שם רע לחלטורה? איזו התאחדות היא אסופה של כלום ושום דבר? דברו עם הקוף. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
לבקשת גורמים בצה"ל ולמעו לביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים.

a e q u i t a s

New member
אין לי ג'טלג אז זה כבר טוב

אבל הטיול היה נהדר, יותר מאוחר אפרסם תמונות של אתרים שקשורים גם לפוליטיקה עולמית.. בית הדין הבינלאומי בהאג ועוד כמה אתרים בלונדון... אבל היה נהדר :)

a e q u i t a s

New member
ג'טלג

ג'טלג - בעברית נקרא יעפת, שילוב של תשיתות וסימפוטמים אחרים הנגרמים במעבר מהיר בין אזורי זמן וחוסר שינה בזמן טיסה. פעילויות הגוף מתזומנות ליום ולילה במחזור של 24 שעות, או במילים אחרות - אם אתה ממריא בבוקר ונוחת בבוקר ונשאר ער כל הלילה, אז התשישות שלא ישנת והעובדה שהשעון הביולוגי שלך לא למד את שעות השינה שלך בשעות שונות, גורמות לתופעות של תשישות של כמה ימים בעיקר בטיסות ארוכות.

MsUnderstood

New member
אחחח התגעגעתי לחפירות שלך../images/Emo70.gif

מחר תביא איתך את המחשב הנייד...בפקודה

MsUnderstood

New member
תציין שהתחלת את זה אתמול מלונדון

אבל השיחה כל הזמן נותקה
מיי לאב...דבר איתי שתתעורר

a e q u i t a s

New member
בערך שבועיים

בערך שבועיים ועוד קיצרתי את הטיול שלי, טיילתי בשלושה מדינות במערב אירופה - אנגליה, הולנד ובלגיה.

אלון 58

New member
למה קיצרת?לפחות הספקת להנות?

בעוד כ-3 שבועות אני לוקח את בתי לדנמרק ושודיה לכ-11 ימים,בדגש על מקומות שמתאימים לילדים(היא בת 9),בקופנהאגן ובסטוקהולם.

a e q u i t a s

New member
קיצרתי את הטיול כי הרגשתי שמיצתי

קיצרתי את הטיול בלונדון שהיה היעד האחרון, מפני שהרגשתי שמיצתי כבר את הטיול, זה הטיול הראשון שלי באירופה ועם כל המבנים העתיקים, הנופים הירוקים המרהיבים והתמצאות היחסית קלה לערים אחרות בעולם... לא אהבתי כל כך את אירופה, הכל שם כל כך איטי, מן סוג של שנטי כזה... אני מניח שהיעד המועדף אלי נשאר והיה ארה"ב וכמובן ישראל... שם ופה החיים זורמים מהר יותר, ממהרים לכל מקום, מכוניות צופרות ברחובות ואף פעם לא משמעם...
לגבי דנמרק ושוודיה, אני לא כל כך מכיר, אבל יש אתר למטייל אתר מעולה!! אלפי טיפים למטיילים, מכל סוג, תרמילאות, טיולים אורבניים, טיולים עם משפחות וילדים, האתר המוביל ברשת הישראלית לנושאי תיירות חו"ל. אני לא יודע מה עם דנמרק ושוודיה, אבל באנגליה היה חם בטירוף!!! שרב שלא היה שם כבר כמה עשרות שנים, בהולנד ובלגיה היה חם מאוד, אבל איכשהו עדיין נסבל, גם בצרפת (שלא ביקרתי, אבל עברתי שם עם רכבת היורוסטאר) שמעתי שהם סובלים משרב מאוד חמור וחריג בנוף האירופאי, אז אולי כדי שתשקול לקחת איתך יותר ביגוד קייצי ומעט חורף....

למעלה