שרשור אוף

inbal287

New member
שרשור אוף../images/Emo214.gif

[שמתם לב שיש אוף רק שאני צריכה להתבכיין?
]

inbal287

New member
*מתבכיינת*

סתם, עכשיו ברצינות. אני צריכה חיבוק, חיבוק ממש חזק. ואני צריכה שתגידו לי שהכל יהיה בסדר בעבודה. ואני גם צריכה שתגידו לי שאני יכולה לשרוד את המשמרות הבאות, מקסימום עוד שבועיים-שלושה. נכון שאני יכולה? *יורה בעצמי*
.

vikush666

New member
גם אני ממלצרת

אני מבטיחה שהמקום שלי גרוע יותר... תתנחמי בזה שאני בכלל לא מקבלת משכורת. רק טיפים.... והיום זה היום השביעי שאני עובדת רצוף (ואני עובדת גם מחר, מחרתיים... יום אחרי מחרתיים... יומיים אחרי מחרתיים.... בקיצור, אני נשארת לחיות במסעדה....

little WhiSper

New member
יהיה בסדר כפעלייך.

מקסימום תדרכי על איזה ילדון דוס מעצבן, לא ישימו לב אל תדאגי.

5ifi

New member
בתור ילדונת דוסית מעצבנת,

אני מוחה בתוקף נגד האמירה הגזענית-(טוב, לא ממש גזענית...עדתית-דתית...) המלוכלכת הזאת. כן,כן לא התכוונת לזה ברצינות..ובכל זאת... "כדי לשמור על אוירה נעימה בפורום יש להימנע מהודעות הכוללות: קללות,השמצות,הסתה,העלבה וכל הודעה אחרת שמטרתה לפגוע בכוונה תחילה."- תקנון הפורום. אמנם לא בכוונה תחילה, אבל עשה את אותה העבודה.

inbal287

New member
צודקת היא באמת לא התכוונה זה בטוח

אבל רק תשדעי שהאמירה הזאת נובעת משיחה פרטית שלי ושלה. בכל מקרה, אם את ממש רוצה, אני אמחק את ההודעה. אני לא אעבור על החוקים של עצמי. וסליחה
.

little WhiSper

New member
כמו שענבלירוני אמרה, זה נבע משיחה פרטית

אבל בכל מקרה אני מתנצלת, את הדעות שלי 'נגד דוסים' כביכול אני אשמור לעצמי, אבל חוץ מזה אין לי שום דבר נגד אנשים דתיים ואני בעצמי באה מעולם כזה.

5ifi

New member
אני כזאת מניפולטיבית...

יישר כוחי. טפיחה על השכם. לא באמת נפגעתי בשם כל אחוות הדוסים באשר הם, פשוט חשבתי שזה יהיה מסריח אם יתחילו ללכלך פה ואף אחד לא יקום נגד זה ומי יקום אם לא דוס מהשורה? (או דוסה..?) אז קמתי. אניווי- סבבה, סלחתי,מחול לכם מחול לכם מחול לכם (וואו עכשיו אני לגמרי סידורי הרב קוק השלם...) פאן, תחליקו. אשריכם ישראל ושבוע מקסים. פאר פרום הום...*סניף*

The Fantasy

New member
../images/Emo24.gif

בובה, אל תדאגי, יהיה טוב. וחוץ מזה אמרתי לך כבר, אל תהרגי את עצמך בשביל העבודה הזאת. אם את רק סובלת בה ורק מתעצבנת, זה לא שווה את זה. עדיף שתשבי בבית להשתעמם, ולהתחרפן מאשר שתסבלי ותבכי כל הזמן בגלל הלקוחות הזבלים האלו. אוהבת אותך המון, ותתנחמי בזה שאת לא צריכה לחזור לבסיס בפאקינג עשר בלילה היום#$%#$@%#$!@#

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifברור שאת יכולה. ../images/Emo23.gif

אבל אם את כלכך סובלת, למה את פשוט לא מחפשת שהו אחר?

למעלה