שרשור אופי

שרשור אופי../images/Emo26.gif

טוב, אז דבר ראשון גם אני מבקשת לא לנצל את השרשור הזה כדי שהוא ישאר מסודר ולא תהיה לי בעיה להבין את כל מה שתרשמו.
אנא שרשרו לפה את שמכם (האמיתי) ואת האופי שתהיה לדמות שלכם. בסדרה יקראו לכם בשמכם האמיתי כדי שכולם ידעו על מי מדובר...
נסו לחשוב גם על שם לסדרה שלנו...
ההרשמה לסדרה תיסגר ביום ראשון (3.11) ואז אני אתחיל לעבוד על הפרק הראשון בסדרה
רעיונות לעלילה לסדרה או דברים שאתם רוצים שיקרו לדמות שלכם יתקבלו בברכה... אז יאללה... תגובות

האופי של הדמות שלי...

שם: אריאלה גיל: 15+ אופי: חולמת להיות רקדנית וואוהבת לבלות בצופים. נ.ב. שכחתי לרשום- תוסיפו גם את הגיל שלכם

האופי שלי

שם:אלינור גיל:13 אופי:אוהבת מאוד מאוד מאוד לישון, מנגנת כבר 7 שנים באורגן,חולמת להיות מדענית ואשת היי טק אל תשאלו למה אין לי ממש תשובה

SwEeT4BaBy

New member
הדמות שלי../images/Emo70.gif

שם:דנה האופי:אוהבת להסתובב עם חברות,ללכת למסיבות,לרקוד ולעשות שופינג!

T N T girl

New member
אני ... חחח תראו מה אני עושה בשביל

לכתוב בפורום . שם : עמר ברעם . גיל : 11 ו - 3 חודשים . אופי : מתה על התעמלות קרקע , גיטרה , אוהבת נורא לרקוד , חולת מסיבות , ואוהבת להיות עם חברות . חולמת לגור בארה"ב
רוצה להיות מאמנת להתעמלות קרקע ומתהההההההההה לאלף דולפינים .

אני+רעיון../images/Emo85.gif

אני הרקדנית בלהקה
כי במציאות אני באמת רקדנית ואמרתם משהו שקשור לאופי לא
:) אני אוהבת שופינג, בנים אבל אני נחמדה מאוד ולא שיוצרית. אפשר לעשות עלילה כמו הסרט תהילה חחחח

boli bop

New member
הנה הפרטים שלי :

אנא שרשרו לפה את שמכם (האמיתי) ואת האופי שתהיה לדמות שלכם. בסדרה יקראו לכם בשמכם האמיתי כדי שכולם ידעו על מי מדובר... שם: רומי וינטר גיל: תכתבי כבר 12 (זה עוד מעט) אופי: שקטה, אוהבת לשמוע מוסיקה, אוהבת לקרוא, ואוהבת לבלות עם חברות. (אה, וגם אני שונאת שקרנים) טוב - תמשיכו...

Alexis14

New member
אני..../images/Emo113.gif

קוראים לי נגה
אני אוהבת את בנות גילמור ובמיוחד את אלקסיס בלדל, אני אוהבת לכתוב (אהמ.. אהמ...), אני חולה על שפות זרות (אני יודעת אנגלית, צרפתית וקצת ערבית וספרדית), אני חולה על הצופים! אני צופיפניקית בנשמה... אני חולה על הפורום ועל מחשבים בכלל, וגם אני אוהבת לרקוד, כבר 5 שנים... וזייהו בערך... נראה לי... אה, ואני אוהבת לשנות מילים ככה- נגיד בטירוף=בטירופיישן, סבבה=סבבושקה, בסדר=בסיידר, וכל מיני כאלה...
הייתי רוצה ש... שיהיה לי חבר! וש(מותר לי להגיד מי?) תהיה החברה הכי טובה שלי... או אפשר גם (מותר להגיד מי או שזה יעליב אחרים?) או גם (מותר להגיד מי או שזה יעליב אחרים?)
ושם לסדרה? אולי.... ´לבבות בחבורה´? סתם.. זה היה בצחוק- פשוט נזכרתי שככה רצו לקרוא ל´מורדים´ בהתחלה... חחח קטעים איתי
... אז אולי- ´אכלתי המון שוקולד אנד איי קאנט גט אפ!"

Bla©k ¢At

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

שם:
אלונה
אופי:
רוכבת כבר כמה שנים על סוסים, אוהבת נורא את קטנטנות, רק בישראל התאומות ואטומיק קייטן(רולזזז
). אני לפעמים קצת עצבנית(זה חלק מהאופי). וזהו

rahelm

New member
עכשיו אני../images/Emo185.gif

שם: רחלי
אופי: אוהבת נורא את אשלי ומרי קייט !!
אני נורא אוהבת בגדים !!!
נורא אוהבת את הים!!!
אני אוהבת לרקוד ולשחק !!!!!!!
ו... זהו נראה לי!!

mandy

New member
טוב עכשיו אני!

שם: "מנדי"
אופי: אוהבת את ניק קרטר וג´ניפר לופז (והתאומות כאילו דהה), אוהבת עיצוב ויצירה, חוף הים, שופינג, אוהבת להיות באילת ותל-אביב, ו...מכורה לאינטרנט! זה מספיק?
ואריאלה- לא ממש הבנתי מה את עושה עם זה! את יכולה להסביר לי

Alexis14

New member
תיקוניישן../images/Emo113.gif

זו הייתה הריל-מי למעלה... הנה הדמות שלי בסדרה:
שם: אלקסיס.
תחביבים: שופינג, לבלות עם קארינוש, לבלות עם החבר, לרקוד, צופים.
משפחה: אחות אחת גדולה, בת 18.
מעמד חברתי: אני וקארינוש הכי מקובלות בבי"ס... יש לנו שפוטות וכו´...
עוד פרטים בהודעה אחרת שכתבתי בשרשור הזה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gifand now me..../images/Emo185.gif

שם- קארין.
אופי- אוקיי האופי הזה הוא חלק שלי וחלק מהאופי שמאאאאד הייתי רוצה שיהיה לי, אז ככה- מתה על שופינג ונסיעות לחו"ל, אהובה על כולם למרות שהיא סנובה (אל תתייחסו לגוף השלישי...
), יש לה הרבה חברים, היא אוהבת לעזור, מצחיקה, חמודה, יפה, לא צנועה(
) ובעיקרון... משו כמו מיה קולוצ´י מהמורדים...
שם לסדרה- "התפוז לא נופל רחוק מהתאומות..."- ועכשיו הסבר, אני יודעת שזה שם ארוך אבל הכוונה היא לפורום התאומות בתפוז..
עזבו אני גרועה בדברים האלה...
וזהו זה...
P.S- אימצתי 2 אייקונים-
ו
ומידי פעם גם

Alexis14

New member
קארינוש../images/Emo113.gif

חחח קרעת אותי... רעיון חמוד המיה קולוצ´י הזה... אממממ... איך קוראים לה לפעמים? אמממ... בוניטה? אה... בוניטה דה מאס! אההה עכשיו הכל ברור... LOL אני בעד השם שאני הצעתי-
אכלתי יותר מדי שוקולד אנג איי קאנט גט אפ!

RinRan

New member
חחחח..... נגוש../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif (ואריאלה)

בוניטה דה מאס שילי
שמחה שקרעתי אותך
אז כן, את יכולה לקרוא לי מיה קולוצ´י חיחיחיחיחי.....
השם שלך פשוט קרע אותי
חחחחחחחח.............. אה כן ואריאלה- אני מוסיפה- כמו נועה- אחת מהמעודדות (שי
) או שאם אין מעודדות- אז בלהקת המחול (נגה
)

Alexis14

New member
מהה??../images/Emo113.gif

יש טריאאוטס לצ´ירלידינג סקוואד ולא אמרו לי?
(אם לא הבנתם- אני מנסה להפוך את זה לסדרת נוער אמריקאית...LOL)

למעלה