תשובות
רכבתי מגיל חמש , ורוכבת עד עצם היום הזה. זה הרכב העיקרי שלי .מאחר ויש לי שני זוגות אופנים , אני תמיד אומרת שיש לי שני רכבים.
איך מכינים? שאלה חשובה מאד . כרגע אני משתדלת שהיא תחבוש קסדה , כי היא יושבת מאחורה.
חוגים? לא מכירה . זה משהו שלומדים במשפחה .
אני רוכבת על אופנים - הילדה בת שנתיים - טרם - אבל יש לה אופנוע פלסטיק קטן , שהוריד כמה שנים מהחיים שלי - כי היא אוהבת לדהור עליו.
מסלולי רכיבה נחמדים? אפשר פשוט לטייל ברגל ואז מגלים . לצערי באזורינו , שהופך עירוני מיום ליום , זה נעשה קשה ומסוכן.
האם אני רוכבת ביום כיפור? בשום פנים ואופן לא , ואני ממש ממש שמחה , שאני לא נמנית על הרוכבים ביום כיפור. אחי חינך אותי כשהייתי בת שש ורכבתי עם החבר'ה בשכונה . הוא פשוט קרא לי לשיחה , הסביר לי שזה יום קדוש ומקודש , מיוחד במינו , והרכיבה על אופניים לא מתאימה לרוח היום . היום .
השנים חלפו , ההורים שלנו -ילדי השכונה , לא היו דתיים , אבל הם פקדו את בית הכנסת ביום כיפור . ידעו למה מתפללים כל נדרי , כמה תפילות מתפללים ביום כיפור , ומה זו נעילה . החבר'ה שרכבתי איתם , רוכבים עם הילדים שלהם ומדברים בסלולר . לדעתי הילדים הקטנים האלו -כשיגדלו , כבר ייסעו באוטו ביום כיפור וכל העניין לא ידבר אליהם . אז אני ממש מאושרת ללכת לבית הכנסת , ומתכוונת לחנך גם את הילדה ברוח הזו . אין כמו יום כיפור . זה יום מדהים ונפלא.