שרשור אופניים

שרשור אופניים

באיזה גיל לדעתכם אפשר לתת לילד לצאת לרכב לבד?

איך מכינים את הילדים לרכיבה בטוחה ונכונה?

מישהו מכיר חוגים לרכיבת אופניים לילדים?

האם גם אתם רוכבים על אופניים או רק הילדים?

מי מכיר מסלולי רכיבה נחמדים?

האם אתם רוכבים ביום כיפור???

sefia

New member
שלי קטנים אז אנחנו מסתפקים באופני יטבתה

האמת שכל השנה אני מלמדת אותם לנסוע קרוב אלי, לא לרדת לכביש, ואני קצת חוששת שנסיעה בכבישים ביום כיפור תבלבל אותם

נראה לי שנשאר עם השבילים המוכרים באזור הבית , לכיון גן השעשועים וחזרה

תשובות

רכבתי מגיל חמש , ורוכבת עד עצם היום הזה. זה הרכב העיקרי שלי .מאחר ויש לי שני זוגות אופנים , אני תמיד אומרת שיש לי שני רכבים.

איך מכינים? שאלה חשובה מאד . כרגע אני משתדלת שהיא תחבוש קסדה , כי היא יושבת מאחורה.

חוגים? לא מכירה . זה משהו שלומדים במשפחה .

אני רוכבת על אופנים - הילדה בת שנתיים - טרם - אבל יש לה אופנוע פלסטיק קטן , שהוריד כמה שנים מהחיים שלי - כי היא אוהבת לדהור עליו.

מסלולי רכיבה נחמדים? אפשר פשוט לטייל ברגל ואז מגלים . לצערי באזורינו , שהופך עירוני מיום ליום , זה נעשה קשה ומסוכן.

האם אני רוכבת ביום כיפור? בשום פנים ואופן לא , ואני ממש ממש שמחה , שאני לא נמנית על הרוכבים ביום כיפור. אחי חינך אותי כשהייתי בת שש ורכבתי עם החבר'ה בשכונה . הוא פשוט קרא לי לשיחה , הסביר לי שזה יום קדוש ומקודש , מיוחד במינו , והרכיבה על אופניים לא מתאימה לרוח היום . היום .

השנים חלפו , ההורים שלנו -ילדי השכונה , לא היו דתיים , אבל הם פקדו את בית הכנסת ביום כיפור . ידעו למה מתפללים כל נדרי , כמה תפילות מתפללים ביום כיפור , ומה זו נעילה . החבר'ה שרכבתי איתם , רוכבים עם הילדים שלהם ומדברים בסלולר . לדעתי הילדים הקטנים האלו -כשיגדלו , כבר ייסעו באוטו ביום כיפור וכל העניין לא ידבר אליהם . אז אני ממש מאושרת ללכת לבית הכנסת , ומתכוונת לחנך גם את הילדה ברוח הזו . אין כמו יום כיפור . זה יום מדהים ונפלא.

למעלה