שרשור אופנתי

RockGirl123

New member
שרשור אופנתי../images/Emo9.gif

השחקנים, מוכשרים מראה, כוסוני ביותר המיקום, פשוט מאלף [ווילה בקליפורניה, הוו מי לא היה רוצה אחת כזאת?] אבל הבגדים, הו הבגדים. האימה. חלקם מתלבשים יפה, וחלקם מזעזע בצורה בלתי ייאמנת. מה אתם אומרים על אופנת האו.סי? שרשרו חוות דעת איך כל אחד מתלבש [לא צריך להיות מבינים גדולים באופנה פשוט צריך לדעת לראות טוב :p] בואו נתחיל עם אנה, מה אתם חושבים על סגנון הלבוש שלה? לדעתי מ-ז-ע-ז-ע. בחורה יפה מושכת, למה להרוס את זה?! סת' כהן- סת' יקירי, אבא שלי לובש חולצות כמו שלך. אבל אבא שלי בן 55 לעומתך. אולם אלו חולצות של ולצ'ה גבאנה ושאר מעצבי אופנה יקרים למיניהם, אבל בכל זאת התווית לא הופכת את הבגד ליותר מושך. רייאן- גברי, מסוקס, הבגדים הולמים אותו. רק חבל שמדי פעם יש את גופית סבא הלבנה הזאת. ילד, תתעורר! כבר יצאת משכונת העוני, תעבור האלה מגופיות סבא ותרכוש לך בגדים יותר מעודנים. סאמר- אין, הבחורה גאונה. לובשת תמיד מה שצריך כשצריך. אין פספוס. מריסה- חצאיות מיני ירקרקות זוהרות?! מה זה אמור להביע? לפעמים החוסר ההתאמה שלך מבאס אותי. בחורה יפה שכמותך צריכה בגדים יפים. נאי ממליצה לך בחום לקחת את סאמר לסיבוב קניות והיא תראה לך כבר מה אופנתי ומה לא. טוב חח אין לי כוח להמשיך אני עייפה.. (מחר לימודים..) מי שרוצה להמשיך מוזמן=) שבוע טוב לכולםם

JoHnYmYsTeR

New member
לפי דעתי את צוודקת בהכל חוץ מ..

סת' כהן,זה הסגנון לבוש המועדף עליי

Aviad1987

New member
אני דווקא אוהב את הסגנון של אנה

הוא מגניב כזה ומשקף את הייחוד שלה

M i l k y W a y

New member
קלטתם מה שראיין לבש בנשף?!?

הוא לבש מה שהוא לובש לביה"ס , גופייה לבנה וחולצה מכופתרת פתוחה בצבע ירוק,כאילו זה נשף!!... וזה כביכול נחשב לבגדים שקירסטין קנתה לו.. זה לא ממש הגיוני שזה יהיה אותו סגנון של בגדים.... ומריסה מתלבשת מזעזע... דווקא המבוגרים מתלבשים שם נורא יפה...

InFecTeD LOVER

New member
../images/Emo45.gif

סת' אמור להיות החננה אין ברירה... איכססס מריסה באמת מתלבשת מזעזע... ראיתם ת'שמלה שלה במסיבה הזאת של אמא שלה ביאכטה של כיילב?? בעעעעעעעעעעעעעע

Jared Leto

New member
כן..

צודקות..
אבל הלבוש הכי גרוע הוא של אנה! בגדים מוזרים ומזעזעים...

popit

New member
../images/Emo26.gif

אנה-למרות שהם רוצים לעשות אותה "מיוחדת", לא צריך להגזים.הבגדים פשוט נוראיים.וחבל, היא יפה. מריסה-גם לה יש נתונים והיא יפהיפה, אבל לא מנצלים את זה כמו שצריך.למשל, בפרק על היאכטה-מה זאת השמלה הזאת?או בפרק אחרי הבי''ח, החצאית שלה הייתה ממש מגעילה.וץ מזה הם בדרך כלל שמים לה איזה ג'קט כזה וחולצה סגורה, אבל הם שוכחים שהיא לא העורכת דין פה בסדרה, היא בסה''כ נערה. סת'-טוב, נו, זה סת'
. ריאן-מתאים ביותר...
סאמר-חוץ מהשמלה בפרק של היאכטה היא מתלבשת יחסית יפה.

גומונה אין מילים בפי!

את גאונה!!!! לא יכולתי לתאר את זה יותר טופ!!!!

ואוו שירשור כייפי=)

אוקי אז ככה: אנה- אני לא אוהבת ת'סגנון לבוש שלה, יענו היא אמורה להיות שונה אבל השוני שלה מכוער, היא צריכה בגדים אחרים לדעתיי... סת'- אני מתה עליו! הוא נראה מעוללה אני ממש אוהבת את הסגנון הזה... ריאן- הבגדים שלו באמת מתאימים לו ודווקא אם תשימו לב כנראה שמשפחת כהן קנתה לו בגדים הוא לובש חולצות ממש יקרות- נראה ככה לפחות.. סאמר ומריסה- סאמר באמת מתלבשת ממש יפה לא ראיתי משו מוזר עליה. לעומת מריסה- שהחצאייות שלה לדעתי מממש יפות והלוואי עלינו ללכת כממו שהיא הולכת ביום יום, אבל כן, לפעמים יש פיקשושים. זהו

No¥a

New member
.

נממ.. ת'אמת שלא ממש סמתי לב לכל העניין הזה.. וזה גם לא ממש מעניין אותי, אז ככה שאין לי ממש דעה בעניין

SurfeR Babe

New member
לדעתי...

אנה - המלבישות כאן הגזימו בטירוף... הסגנון הוא יפה, כי הוא שונה, אבל אפשר להיות שונים בלי לזעזע את כל העולם... סת' - בגדים די מחרידים, אבל אני מתה עליהם!! זה כל כך מתאים לו, אי אפשר לשנות את הדמות שלו... ריאן - אני ממש אוהבת את איך שמלבישים אותו... ממש יפה לדעתי... סאמר - אין מילים. אני ממש אוהבת איך שהיא מתלבשת... היו כמה פספוסים פה ושם אבל בעיקרון מלבישים אותה מדהים... מריסה - לא אהבתי... ממש לא. לא יודעת יש בחירות ממש לא יפות בבגדים שלה, אפילו שלפעמים יש לה איזה חולצה יפה או חצאית יפה...

anabulbul

New member
אני חייבת להגיד משהו לגבי מריסה..

מה זה התיק הזה?! באמת.. לפעמים יש לה בגדים סבבה לפעמים לא... לא כל כך משנה לי.. אבל לעזאזל מאיפה הביאו לה את התיק הזה?!

ne1990

New member
תראו...

כל מה שתשימו על אדם יהיה מושך....{האמת? עדיף בלי בגדים בכלל אבל לא משנה...חחחחח} ריאן נראה בן איזה 30....או שזה מסיגריות או שגם אותו הרעילו {כמו את הראש ממשלה של אוקראינה} קיצור חברים...לסיכום קצרצר הבגדים בערך אותם בגדים כמו בדוסון....

No meaning

New member
אויי...אני כ"כ לא חושבת כמוכם..

אנה מתלבשת הכי שולט בעולם, ואני מטורפת על הסגנון הזה! הלבוש היומיומי שלה אחד היפים... לסת' יש הכי הרבה סטייל בסדרה, והבגדים שלו כ"כ מחמיאים לו והלבוש הסקייטרי והכל... הגופיות סבא של ריאן הן הדבר הכי סקסי בעולם! מה קורה לכם? לסאמר יש יציאות, לפעמים היא לבושה פצצה [טיחואנה] ולפעמים ממש לא [בבית-ספר, כשסת' אומר לה שהוא יוצא עם אנה]. ולמריסה יש בגדים ממש מיוחדים ואני מתה עלייהם, גם על השמלה של היאכטה שבאמת הייתה מדהימה לדעתי..

LeAnnDylan

Well-known member
כיוון שמליסה פרשה אני אמשיך...

הכוונה הייתה כמובן למליסה ריוורס אלילת משטרת האופנה (לאלה שלא מתמצאים במיוחד..) בכל מקרה... הנה התחלתי.... אז ככה: סת' אין, אני אומרת לכם, המלבישה של הסידרה פשוט ג-א-ו-נ-ה!!! האם יכלו לגרום לחנון להיראות יותר קול מזה? אני בספק, החולצות הצמודות, בגיזרה מושלמת, יושבות נהדר, מחמיאות לו בטירוף ולמרות שניכר כי כל אחד יכול למשוך תלבושת כזאת ולהיראות נהדר... get real!! סת' יש רק אחד. ריאן אני בספק עם הבאד בוי לוק הזה זה מה שמתאים לו, באמת שיכלו להשקיע בו קצת יותר, לתת לו מראה מחוספס יותר בלי גופיות חסרות טעם וריח, זה סתם נראה כיאלו בעוד שנתיים הוא יוכל לשחק את הבן של בו בריידי ב"ימי חיינו" וחבל סאמר סאמר היא הפאריס הילטון של מחוז אורנג', אוהבים לשנוא אותה, היא מושלמת והיא יודעת את זה. יש לה את המלתחה הטובה ביותר בכל קליפורניה, ויש לה את ההליכה להוכיח. על אף הדיעות השנויות במחלוקת כאן לגביי כמה מהיציאות שלה, אני באמת מאמינה שהיא פשוט לא יכולה לטעות. מריסה ולו רק בגלל הקרבה למליסה, אני סוגדת לה, יש לה את השיק לוק העכשווי, ואם סגרנו על סאמר כהפאריס הילטון, אז ללא ספק מריסה היא שילוב מנצח בין ג'ניפר אניסטון לבין גווינת' פאלטרו, יש לה את הלוק הקלסי עם שיפשוף עכשיוי, כל מראה הוויטג' הזה עובד נפלא בשבילי, אני יושבת לי מול הטלוויזיה ופשוט מתמוגגת מאושר, אוח איזה שלמות, איזה גיזרה, איזה כיף לצפות....
אנה אם לרגע יכולתי להתמוגג מאושר ע"י צפיה במריסה הרי ברור ששום הרגשה טובה לא נמשכת זמן רב... מה לעזאזל חשבה לעצמה מיס ג'רזי כשהיא יצאה מהבית? אם זאת היצאה הטובה שלך, ומה שיש לך להציא לסת', אני מציעה שתשארי בבית לעוד הרבה זמן, תגדלי שיער הע... או, ובדרך תנסי לפתח קצת חוש אופנתי.... ליאון!!!!! עכשיו!! i need you i have a fashion Emergency ג'ימי/סנדי החלטתי להכניס את שניהם יחד, סתם כי אני לא חושבת שיש הרבה מה להרחיב, לשניהם יש את הלוק שמתאים לדמויות שלהן, ובהתאם לגיל שלהם, עד כה אני מרוצה. קריסטין במילה אחת- Flawless ג'ולי עוד אחת שפשוט תענוג לצפות בה, היא מושלמת מכף רגל ועד ראש, קשה לי להאמין שנתנו לה לשחק אמא של אחת התלמידות... כי עם הגילאים שרצים שם לבני נוער, היא הייתה יכולה בשקט לשחק את אחת החברות של סאמר.. השיער שלה פשוט מושלם!!! מזכיר לי את התקופה של הת'ר לוקליר והפרסומת ללוריאל (שדרך אגב עד היום אני משתמשת רק בזה) ת'אמת אני לא ממש חושבת שניתנה לה הדמות המתאימה לה, למרות שאני חושבת שהיא עושה תצפקיד מוצלח, יש לה את הלוק המנצח של הריץ'ביץ' ובינינו, זה הלוק הכי שווה. רייצ'ל מצטערת, הסלידה שאני חשה כלפיה מסתירה לי את חוש הסטייל שלה, פעם הבאה אני אשתדל להעמיק יותר בפריזורה ובמלתחה המשעעמת שלה...

למעלה