** שרשור אחה"צ - היום ה-100 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

אנא55555

New member
יש איזה פעם שאור יושב על הספסל ולא מציין את העובדה שהוא לא מתייפייף כמו שאר האנשים (הדר) ושהוא לא דרך על אנשים (הדר) ובא להראות את אור האמיתי🤢 כל היום הדר בפה שלו זה פשוט זוועה לשמוע חוסר מודעות עצמית שיש לאדם הזה…. אפילו חיים אמר לו שזה שהוא אוהב בו שהוא אומר את האמת…. חחחחחחח

yalian

Well-known member
יש איזה פעם שאור יושב על הספסל ולא מציין את העובדה שהוא לא מתייפייף כמו שאר האנשים (הדר) ושהוא לא דרך על אנשים (הדר) ובא להראות את אור האמיתי🤢 כל היום הדר בפה שלו זה פשוט זוועה לשמוע חוסר מודעות עצמית שיש לאדם הזה…. אפילו חיים אמר לו שזה שהוא אוהב בו שהוא אומר את האמת…. חחחחחחח
וגם כשכבר מרימים לו, חשוב לו להזכיר "כשבהשרדות היא אמרה שהיא לא דורכת על אנשים" 😂
אפילו מיכל כבר קמה הלכה "לקינואה, כבר חוזרת" 😂🤮

סטיריקון9

Well-known member
בשביל לפמפם לו את האגו יש לו את מלאני שרואה רק אור באיש הזה ומנהנת לכל ההשמצות שלו,לא דייקה אותו אף פעם. זאת אחת הסיבות שלא סובלת אותה בנוסףלזה שאנטיפתית כלפי מי שלא אוהבת רק בגלל הנוכחות שלן לידה

גליה 1211

Well-known member
בשביל לפמפם לו את האגו יש לו את מלאני שרואה רק אור באיש הזה ומנהנת לכל ההשמצות שלו,לא דייקה אותו אף פעם. זאת אחת הסיבות שלא סובלת אותה בנוסףלזה שאנטיפתית כלפי מי שלא אוהבת רק בגלל הנוכחות שלן לידה
היא חכמה רק על נשים.

סטיריקון9

Well-known member
היא חכמה רק על נשים.
מסכימה חד משמעית, כפי שאת רואה היא כנועה לאור מחבקת ומתנשקת אף פעם לא אמרה שום מילת ביקורת כי גם היא נוקטת באותה שיטה כאשר לא מחבבת, מדברת מאחורי הגב מבקרת, אומנם בשפה יפה יותר,נטפלת סתם ואז מבקשת בלי שום סיבה הגיונית שיתרחקו ממנה. לא מאמינה בשיט לאינטראקציה עם הדר היא עושה את זה כדי לצאת יותר בעיני הצופה הבינה...

גליה 1211

Well-known member
מסכימה חד משמעית, כפי שאת רואה היא כנועה לאור מחבקת ומתנשקת אף פעם לא אמרה שום מילת ביקורת כי גם היא נוקטת באותה שיטה כאשר לא מחבבת, מדברת מאחורי הגב מבקרת, אומנם בשפה יפה יותר,נטפלת סתם ואז מבקשת בלי שום סיבה הגיונית שיתרחקו ממנה. לא מאמינה בשיט לאינטראקציה עם הדר היא עושה את זה כדי לצאת יותר בעיני הצופה הבינה...
כבר כתבתי שכל ההתנהגות/ אישיות לא אמינה לי 😘

יונתנסקי

Well-known member
הוא באמת קאליקר.

שואל מישהי איך להעביר את ה... מהמחבת לצלחת

והיא בשיא הטבעיות אומרת לו:

"שים צלחת זכוכית ותהפוך".

ילד בן 3 יעשה זאת.
קאליקר או עצלן, או נצלן

שרי48

Well-known member
מה זה מוגזם הרעש של המיקסר של MIDEA. האם זה הספציפי הזה, או שככה זה מידיאה? לי יש "קיטשן אייד", טפו , טפו, טפו.

שרי48

Well-known member
אם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.

katy2022

Well-known member
אם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.
אמא שלו תשלח להם קופסאות מקנדה

יונתנסקי

Well-known member
אמא שלו תשלח להם קופסאות מקנדה
מנסיון (יש לי בת בקנדה) מאז 7/10 יש קצת בעיות עם מישלוחות מ ול קנדה.

בעבר הייתי שולחת ביום ג', ובימי ו' הייתי מקבלת מבתי תמונות של קפה עם עוגיות סבתא.

אייר קנדה בכלל לא נוחתת בישראל
ואל על זה נתב"ג, לניו יוק ואז טורונטו.

katy2022

Well-known member
מנסיון (יש לי בת בקנדה) מאז 7/10 יש קצת בעיות עם מישלוחות מ ול קנדה.

בעבר הייתי שולחת ביום ג', ובימי ו' הייתי מקבלת מבתי תמונות של קפה עם עוגיות סבתא.

אייר קנדה בכלל לא נוחתת בישראל
ואל על זה נתב"ג, לניו יוק ואז טורונטו.
רשמתי את זה בהומור. אמא שלו ההזויה הצהירה שהיא תדאג שהם לא יהיו ביחד

יונתנסקי

Well-known member
רשמתי את זה בהומור. אמא שלו ההזויה הצהירה שהיא תדאג שהם לא יהיו ביחד
אני ממש סתומה.
לא יודעת מתי זה בהומור ומתי לא.

טורונטו בשבילי נקודה רגישה.
אין משלוחות, אבל בני משפחתי מפגינים שם להחזרת החטופים

קבצים מצורפים

• להחזיר  עכשיו.jpg
    להחזיר עכשיו.jpg
    KB 293.8 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

SNIPES

Well-known member
היא גרה לבד כבר 7 שנים ומסתדרת
הוא שידאג לעצמו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה