אחר צוהריים טובים
וגם כשכבר מרימים לו, חשוב לו להזכיר "כשבהשרדות היא אמרה שהיא לא דורכת על אנשים"יש איזה פעם שאור יושב על הספסל ולא מציין את העובדה שהוא לא מתייפייף כמו שאר האנשים (הדר) ושהוא לא דרך על אנשים (הדר) ובא להראות את אור האמיתי כל היום הדר בפה שלו זה פשוט זוועה לשמוע חוסר מודעות עצמית שיש לאדם הזה…. אפילו חיים אמר לו שזה שהוא אוהב בו שהוא אומר את האמת…. חחחחחחח
בשביל לפמפם לו את האגו יש לו את מלאני שרואה רק אור באיש הזה ומנהנת לכל ההשמצות שלו,לא דייקה אותו אף פעם. זאת אחת הסיבות שלא סובלת אותה בנוסףלזה שאנטיפתית כלפי מי שלא אוהבת רק בגלל הנוכחות שלן לידהיש איזה פעם שאור יושב על הספסל ולא מציין את העובדה שהוא לא מתייפייף כמו שאר האנשים (הדר) ושהוא לא דרך על אנשים (הדר) ובא להראות את אור האמיתי כל היום הדר בפה שלו זה פשוט זוועה לשמוע חוסר מודעות עצמית שיש לאדם הזה…. אפילו חיים אמר לו שזה שהוא אוהב בו שהוא אומר את האמת…. חחחחחחח
היא חכמה רק על נשים.בשביל לפמפם לו את האגו יש לו את מלאני שרואה רק אור באיש הזה ומנהנת לכל ההשמצות שלו,לא דייקה אותו אף פעם. זאת אחת הסיבות שלא סובלת אותה בנוסףלזה שאנטיפתית כלפי מי שלא אוהבת רק בגלל הנוכחות שלן לידה
מסכימה חד משמעית, כפי שאת רואה היא כנועה לאור מחבקת ומתנשקת אף פעם לא אמרה שום מילת ביקורת כי גם היא נוקטת באותה שיטה כאשר לא מחבבת, מדברת מאחורי הגב מבקרת, אומנם בשפה יפה יותר,נטפלת סתם ואז מבקשת בלי שום סיבה הגיונית שיתרחקו ממנה. לא מאמינה בשיט לאינטראקציה עם הדר היא עושה את זה כדי לצאת יותר בעיני הצופה הבינה...היא חכמה רק על נשים.
כבר כתבתי שכל ההתנהגות/ אישיות לא אמינה לימסכימה חד משמעית, כפי שאת רואה היא כנועה לאור מחבקת ומתנשקת אף פעם לא אמרה שום מילת ביקורת כי גם היא נוקטת באותה שיטה כאשר לא מחבבת, מדברת מאחורי הגב מבקרת, אומנם בשפה יפה יותר,נטפלת סתם ואז מבקשת בלי שום סיבה הגיונית שיתרחקו ממנה. לא מאמינה בשיט לאינטראקציה עם הדר היא עושה את זה כדי לצאת יותר בעיני הצופה הבינה...
זה מרגיש כבר חסר משמעות…עוד 11 יום כולם בביתרשמית פירסמו
הדחה ברביעי בחמישי ובשבת
אמא שלו תשלח להם קופסאות מקנדהאם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.
מנסיון (יש לי בת בקנדה) מאז 7/10 יש קצת בעיות עם מישלוחות מ ול קנדה.אמא שלו תשלח להם קופסאות מקנדה
רשמתי את זה בהומור. אמא שלו ההזויה הצהירה שהיא תדאג שהם לא יהיו ביחדמנסיון (יש לי בת בקנדה) מאז 7/10 יש קצת בעיות עם מישלוחות מ ול קנדה.
בעבר הייתי שולחת ביום ג', ובימי ו' הייתי מקבלת מבתי תמונות של קפה עם עוגיות סבתא.
אייר קנדה בכלל לא נוחתת בישראל
ואל על זה נתב"ג, לניו יוק ואז טורונטו.
אני ממש סתומה.רשמתי את זה בהומור. אמא שלו ההזויה הצהירה שהיא תדאג שהם לא יהיו ביחד
לא להגזיםםם, פרידה יודעת לבשל דבריםאם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.
יש לי תחושה שפרידה מבשלת טובאם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.
היא גרה לבד כבר 7 שנים ומסתדרתאם פרידה ודיג'יי יגורו ביחד, מה הם יאכלו? שניהם לא יודעים להכין אפילו צנים עם שוקולד. יצטרכו הרבה כסף, כדי לאכול במסעדות, שלא יגוועו מרעב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.