** שרשור אחה"צ - היום ה-102 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

8LIBI8

Well-known member
לדעתי, מהיכרות צפיה שלי בפרידה ודני, ואין לי שום דבר נגד שניהם, הם לגמרי שונים ואין קשר למה אור חושב או לא חושב עליה.
דני מאוד אותנטי, נטול פוזות, עם כל השוויץ בחן שהוא עושה וככל שהימים עוברים והוא רואה מהצד את התנהגותה ואת יחסיה עם דיג'יי קשה לו לעכל אותה. הוא הכי לא דרמטי שיש, קליל, גמיש, מעביר הלאה, ישר דוך, מנקודת מבט של מישהו כזה פרידה נראית הפכפכה, לא יציבה ואחת שאי אפשר לסמוך עליה.
פרידה מצידה לא שכחה את הדחיה שלו והמבוכה שלה והקנאה האבסורדית של דיג'יי על כל פיפס כדי להיכנס לפרקים משפיעה עליה

8LIBI8

Well-known member
כאילו הבנת, תסס..כאילו הבנת, תסס...כאילו הייתי סקרן לדעת, כאילו זה לא שאני חושב עליך, כאילו הבנת, כאילו הייתי חייב לשאול תססס...כאילו הבנת
והמהבול השני - לא יודע כאילו אחי, כאילו הבנת, כאילו חשבתי אולי הוא עושה לי בכוונה דרך פרידה כדי לריב איתי, כאילו רוצה שאני אקנא בכוונה, כאילו אני מתחבר עם כולם כזה אני כאילו אחי, רק שמעתי מה אמרו על פרידה כאילו אחי
|פנים||שפם|8-{ שיחת ביוויס ובאטהד - נועם ודיג'יי
פדיחה לבחורה שאחד מהם בן זוג שלה

alesandro2

Well-known member
כאילו הבנת, תסס..כאילו הבנת, תסס...כאילו הייתי סקרן לדעת, כאילו זה לא שאני חושב עליך, כאילו הבנת, כאילו הייתי חייב לשאול תססס...כאילו הבנת
והמהבול השני - לא יודע כאילו אחי, כאילו הבנת, כאילו חשבתי אולי הוא עושה לי בכוונה דרך פרידה כדי לריב איתי, כאילו רוצה שאני אקנא בכוונה, כאילו אני מתחבר עם כולם כזה אני כאילו אחי, רק שמעתי מה אמרו על פרידה כאילו אחי
שיחת ביוויס ובאטהד - נועם ודיג'יי
פדיחה לבחורה שאחד מהם בן זוג שלה
ודני? גאון הדור?

amitt_

Active member
סטטיסטית אחד מהם חייב להיות בגמר.

אני הייתי שמה את שניהם.

אבל אם רק אחד - דני יקח

מצב
הנושא נעול.
למעלה