אחר צוהריים טובים
של אמילי?האקס של מלאני נראה ערס…מקווה שפרידה לא תידלק עליו ותקבל שוב דחייה…די אין לי כוחות
של אמילי כן…של אמילי?
האקס של מלאני נכנס? חשבתי של אמיליהאקס של מלאני נראה ערס…מקווה שפרידה לא תידלק עליו ותקבל שוב דחייה…די אין לי כוחות
האקס של מלאני נכנס? חשבתי של אמילי
של אמילי לא נראה ערסרגע אקס של מי נכנס??? אמילי, מלאני או מלי? ( מלי כבר סתם בשביל טלפון שבור)
של אמילי …האקס של מלאני נכנס? חשבתי של אמילי
מה הוא אומר?אם תהיתם עד כמה בן בבלבלות לגבי היחסים עם קורלי:
הוא מדבר על זה עכשיו עם נועם.
אני חוזרת -
עם נועם. תאום.
מהקטע ששמעתי הוא *אומר* שהוא בגדול כן מעוניין (לדעתי ), אבל זה כבר לא כ"כ מרגיש לו מתאים שזה יקרה בבית האח. נכנס לסרטים על זה.מה הוא אומר?
הוא לא רוצה יותר?
יש עוד גם לפני16:07 קטע פרידני מתוק
חיים הזוכה. מה הוא צריך חסינותעוד מישהו הבין בין הצנזורים שחיים זכה בחסינות?
תמיד כשעוז מסדר חסינות למישהו - זה בגלל שהוא זקוק לזה מאוד, אחרת יודח.חיים הזוכה. מה הוא צריך חסינות
כשהם יצאו מבית האח16:27 פרידה מלגלגת על ''את לא הטעם שלי'' שדני כל הזמן אמר לכל מי ששאל בתחילת העונה
ומספרת לקורלי ומלאני על מה שדני אמר ''זה בסדר אני פה'' ואחרי זה ''אני מכיר אותך''...
ההתנהגות שלו ממש מבלבלת ... אני מבינה אותה16:27 פרידה מלגלגת על ''את לא הטעם שלי'' שדני כל הזמן אמר לכל מי ששאל בתחילת העונה
ומספרת לקורלי ומלאני על מה שדני אמר ''זה בסדר אני פה'' ואחרי זה ''אני מכיר אותך''...
מסרים כפוליםההתנהגות שלו ממש מבלבלת ... אני מבינה אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.