אחר צוהריים טובים
מה זה פישתוני? קשור לשתן?בחיאת שמישהו שם יצעק מהגבעה: "עינב פישתוני"
בעיש
עינב האינפנטילית, כשמשהו מצחיק לה היא אומרת פישתוני במקום פיפי.מה זה פישתוני? קשור לשתן?
ומה זה בעיש?
חחחחחחח אין על עינביעינב האינפנטילית, כשמשהו מצחיק לה היא אומרת פישתוני במקום פיפי.
כן, פישתוני = פישתונה = פיפי = מילה נרדפת מפגרת ל'מצחיק', ועינב אומרת את זה 800 פעם ביוםמה זה פישתוני? קשור לשתן?
ומה זה בעיש?
מכל מלמדי השכלתיכן, פישתוני = פישתונה = פיפי = מילה נרדפת מפגרת ל'מצחיק', ועינב אומרת את זה 800 פעם ביום
'בעיש' זה מה שפרידה אומרת במקום "באלוהים/באמת/בחיי/בחיאת"
זה לא ענין של שטחיות.מכל מלמדי השכלתי
ואגב
ה״פיפי״ או ״פיפי בתחתון״
זה ביטוי שאני מסוגלת לפסול אדם על פיו
עד כדי כך שטחית אנוכי
נראה לי באיש לא?כן, פישתוני = פישתונה = פיפי = מילה נרדפת מפגרת ל'מצחיק', ועינב אומרת את זה 800 פעם ביום
אני גם חשבתי, אבל זה כנראה בעישנראה לי באיש לא?
הסבר מענייןאני גם חשבתי, אבל זה כנראה בעיש
שורש ע.י.ש = חיים בערבית
מאז הז'רחעה שלך לקחת ברצינות את המילונאותאני גם חשבתי, אבל זה כנראה בעיש
שורש ע.י.ש = חיים בערבית
אני מבקשת,מאז הז'רחעה שלך לקחת ברצינות את המילונאות
מרשים
כמובן, ז'רעחח..אני מבקשת,
ז'רעחח
זו
אונומטופיאה
בעיש זה מילה מרוקאית למשל בעיש אבוק זה בחיאת אבא שלךכן, פישתוני = פישתונה = פיפי = מילה נרדפת מפגרת ל'מצחיק', ועינב אומרת את זה 800 פעם ביום
כריסי תשלחי את יוני לצעוק לעינב שתכיני עוד כדורי שוקולד שיהיה לאור מה לגרוס בפה התנין שלומוקדם יותר בשיחה בין חיים לדני, הם מדברים על פרידה ושניהם בטוחים שהיא זוכה.
חיים, בשיא הביטחון, אומר שמגיע לה לקחת לו את המקום הראשון ומכריז על עצמו כזוכה במקום שני.
מאיפה היהירות והביטחון המופרז שהוא בכלל מגיע לגמר? בגלל זה הוא אוכל לנו את הראס על אישה בת 61 כמעט חודשיים?
הוא בטוח שהוא רוכב על משבצת ה"לא יכול לראות שמתאכזרים לחלשים" עד הגמר? עד המקום השני?
הרשו לי: פחחחחחחחחח
אתה רוצה שטורטיש תקרע אותי?כריסי תשלחי את יוני לצעוק לעינב שתכיני עוד כדורי שוקולד שיהיה לאור מה לגרוס בפה התנין שלו
הוא ראה שמעתוק זכתהמוקדם יותר בשיחה בין חיים לדני, הם מדברים על פרידה ושניהם בטוחים שהיא זוכה.
חיים, בשיא הביטחון, אומר שמגיע לה לקחת לו את המקום הראשון ומכריז על עצמו כזוכה במקום שני.
מאיפה היהירות והביטחון המופרז שהוא בכלל מגיע לגמר? בגלל זה הוא אוכל לנו את הראס על אישה בת 61 כמעט חודשיים?
הוא בטוח שהוא רוכב על משבצת ה"לא יכול לראות שמתאכזרים לחלשים" עד הגמר? עד המקום השני?
הרשו לי: פחחחחחחחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.