** שרשור אחה"צ - היום ה-61 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
מאיה קיי:
"זה דיסוננס מאוד קשה. אני רוקדת ומקבלת עשיריות ואני בשמיים, אבל למי אכפת? קשה לי ומורכב עבורי שזה מה שאני עוסקת בו כשיש חטופים בעזה. אני יכולה להגיד שההפקה של 'רוקדים' מדהימה, ואין שידור שנפתח בלי להזכיר את מספר החטופים ואת הזמן שאזל. אין תוכנית בלי שני ריקודים מינימום שמוקדשים לאנשים. בסוף, אנחנו מנסים ליצור איזשהו אסקפיזם.

טלוויזיונית, אני לא מבינה את 'האח הגדול'. מבחינתי, לנתק אנשים לגמרי, ושהבית לא מרושת בפרצופים של החטופים - זה ביזיון. כל הניהול שם ביזיון בעיניי. בסדר, זה ערוץ כזה וזה ערוץ כזה".

מרשת 13 נמסר בתגובה:
"הניסיון להרוויח סיבוב יח"צ על גב הפקת 'האח הגדול' ורשת 13 מצד מי שהזניקה את הקריירה שלה תודות לפורמט ריאליטי מצליח אחר של הערוץ הוא פתטי ומעייף. מאיה קיי אולי מקדישה פה ושם ריקוד או אמירה 'נכונה' תוך פיזוז על רחבת הריקודים אבל קשה שלא לראות בזה בעיקר צביעות.

הפקת 'האח הגדול' פועלת בעונה הנוכחית בתנאים בלתי אפשריים, כשמצד אחד מחוייבות לקהל צופים גדול ונאמן שהתוכנית מספקת לו אסקפיזם, ולצד זה התרחשויות חדשותיות בלתי פוסקות והרצון של כל העוסקים במלאכה לסייע בהצפת המודעות לסוגיות שוברות לב: חטופות וחטופים, הרוגים, פצועים, מפונים ומפונות.

אין תוכנית של 'האח הגדול' העונה שבה לא מוזכרים החטופות והחטופים, וכמעט בכל פרק עולה באופן אותנטי, לא מהונדס ולא מתייפיף תוכן שקשור לכמיהה לחזרתם. מאחלים למאיה קיי הצלחה בסוגיות העמוקות ברומו של עולם שאיתן היא מתמודדת. אבל בעיקר מחכים בתקווה לשובם של החטופות והחטופים לארץ ושל המפונים לביתם".

tarimulu

Well-known member
סערת החיבוק: מאמא של הדר נמסר בתגובה:

"אנשים הוציאו דברים מהקשרם, לא היה שם שום דבר חריג, זה יכול לקרות עם כל אחד מהדיירים בבית. חווים שם דברים לא פשוטים, וכל אחד זקוק מדי פעם לחיבוק תומך. כל הדיירים התכנסו לבית - אחד בלי אבא, בלי אמא וזה בסדר גמור לקבל חיבוק חם ואוהב כדי להתחזק. לא היה מעבר לזה".

אזרחית שקופה

Well-known member
סערת החיבוק: מאמא של הדר נמסר בתגובה:

"אנשים הוציאו דברים מהקשרם, לא היה שם שום דבר חריג, זה יכול לקרות עם כל אחד מהדיירים בבית. חווים שם דברים לא פשוטים, וכל אחד זקוק מדי פעם לחיבוק תומך. כל הדיירים התכנסו לבית - אחד בלי אבא, בלי אמא וזה בסדר גמור לקבל חיבוק חם ואוהב כדי להתחזק. לא היה מעבר לזה".
וגם עידן הוא זה שבא לחבק אותה. הוא ראה אותה יושבת עצובה על הכסא ובא אליה וחיבק אותה
חיבוק של עידוד והם המשיכו לדבר על המצב. כל זה קרה אחרי שסיפרו להם שאין הדחה באותו יום בעיקבות ארוע שהתרחש בארץ. וכולם היו בדאון וניסו להבין מה קרה.

Moiya_1

Well-known member
וגם עידן הוא זה שבא לחבק אותה. הוא ראה אותה יושבת עצובה על הכסא ובא אליה וחיבק אותה
חיבוק של עידוד והם המשיכו לדבר על המצב. כל זה קרה אחרי שסיפרו להם שאין הדחה באותו יום בעיקבות ארוע שהתרחש בארץ. וכולם היו בדאון וניסו להבין מה קרה.​
לגמרי. מחיבוק חיזוק אמיתי ונכון , הפכו את זה לסלט דוחה של ספקולציות נבזיות.

רותרות7

Well-known member
חיבוק של עידוד והם המשיכו לדבר על המצב. כל זה קרה אחרי שסיפרו להם שאין הדחה באותו יום בעיקבות ארוע שהתרחש בארץ. וכולם היו בדאון וניסו להבין מה קרה.
חיבוק של עידוד לא נמשך כמעט חצי שעה...כשהיא נדבקת אליו וכל זה מול עיניה של אמילי, חברתה הטובה. גם את ההמשך, השיחה על 'המצב', אפשר היה לקיים בישיבה אחד מול השנייה ולא אחת בחיקו של השני...היא הרי כבר נרגעה...

Moiya_1

Well-known member

Moiya_1

Well-known member
אני לא רואה את זה
ממה שיצא לי לראות הוא רק מתחמק ממנה כל הזמן​
לא התכוונתי מאוהב בה. דלוק לה על התחת. נמשך אליה פיזית. היא סיפרה שגם בחוץ המפגשים שלהם היו נטולי רומנטיקה, או מלאי רגש. היה חיבור פיזי חזק וכנראה שזה מה שנשאר.

פאף פה

Well-known member
לא התכוונתי מאוהב בה. דלוק לה על התחת. נמשך אליה פיזית. היא סיפרה שגם בחוץ המפגשים שלהם היו נטולי רומנטיקה, או מלאי רגש. היה חיבור פיזי חזק וכנראה שזה מה שנשאר.
אני הבנתי מדבריו שהם היו יזיזים בחוץ וזה כל מה שהיה ביניהם וכעת הוא רוצה להכיר אותה לעומק בלי הקטע הפיזי שרק מפריע.
לדעתי הוא מבלבל ת׳מוח. היה פיזי נשאר פיזי ולא יצא מזה כלום. היא מפחידה אותו, מפעילה עליו לחץ, כופה עצמה עליו. מה הוא צריך כזו בולדוזר דרסן. נכנס לתוכנית כדי שיצא לו משהו מזה ובטח לא כדי לנסות איתה משהו רציני.

Moiya_1

Well-known member
אני הבנתי מדבריו שהם היו יזיזים בחוץ וזה כל מה שהיה ביניהם וכעת הוא רוצה להכיר אותה לעומק בלי הקטע הפיזי שרק מפריע.
לדעתי הוא מבלבל ת׳מוח. היה פיזי נשאר פיזי ולא יצא מזה כלום. היא מפחידה אותו, מפעילה עליו לחץ, כופה עצמה עליו. מה הוא צריך כזו בולדוזר דרסן. נכנס לתוכנית כדי שיצא לו משהו מזה ובטח לא כדי לנסות איתה משהו רציני.​
כן כן זו גם תחושתי.

Moiya_1

Well-known member
לדעתי הוא מבלבל ת׳מוח. היה פיזי נשאר פיזי ולא יצא מזה כלום. היא מפחידה אותו, מפעילה עליו לחץ, כופה עצמה עליו. מה הוא צריך כזו בולדוזר דרסן. נכנס לתוכנית כדי שיצא לו משהו מזה ובטח לא כדי לנסות איתה משהו רציני.​
הוא יודח הרבה לפני שיצליח להבין אם עשה טעות כשנכנס לתוכנית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה