אחר צוהריים טובים
וגם עידן הוא זה שבא לחבק אותה. הוא ראה אותה יושבת עצובה על הכסא ובא אליה וחיבק אותהסערת החיבוק: מאמא של הדר נמסר בתגובה:
"אנשים הוציאו דברים מהקשרם, לא היה שם שום דבר חריג, זה יכול לקרות עם כל אחד מהדיירים בבית. חווים שם דברים לא פשוטים, וכל אחד זקוק מדי פעם לחיבוק תומך. כל הדיירים התכנסו לבית - אחד בלי אבא, בלי אמא וזה בסדר גמור לקבל חיבוק חם ואוהב כדי להתחזק. לא היה מעבר לזה".
לגמרי. מחיבוק חיזוק אמיתי ונכון , הפכו את זה לסלט דוחה של ספקולציות נבזיות.וגם עידן הוא זה שבא לחבק אותה. הוא ראה אותה יושבת עצובה על הכסא ובא אליה וחיבק אותה
חיבוק של עידוד והם המשיכו לדבר על המצב. כל זה קרה אחרי שסיפרו להם שאין הדחה באותו יום בעיקבות ארוע שהתרחש בארץ. וכולם היו בדאון וניסו להבין מה קרה.
חיבוק של עידוד לא נמשך כמעט חצי שעה...כשהיא נדבקת אליו וכל זה מול עיניה של אמילי, חברתה הטובה. גם את ההמשך, השיחה על 'המצב', אפשר היה לקיים בישיבה אחד מול השנייה ולא אחת בחיקו של השני...היא הרי כבר נרגעה...וגם עידן הוא זה שבא לחבק אותה. הוא ראה אותה יושבת עצובה על הכסא ובא אליה וחיבק אותה
חיבוק של עידוד והם המשיכו לדבר על המצב. כל זה קרה אחרי שסיפרו להם שאין הדחה באותו יום בעיקבות ארוע שהתרחש בארץ. וכולם היו בדאון וניסו להבין מה קרה.
יש לו את הסבלנות להכיל אותה, את כל כולה, על כל המכלול הזה שנקרא פרידה. שאפו לו..פרידה בגרסה המרוחה על דיג'יי
קשה לצפייה בשבילי
מכיל מסיבה אחת - הוא חושב שיש לה סיכוי לזכות.יש לו את הסבלנות להכיל אותה, את כל כולה, על כל המכלול הזה שנקרא פרידה. שאפו לו..
כמה טוב שאני לא צופה בלייבפרידה בגרסה המרוחה על דיג'יי
קשה לצפייה בשבילי
הדר סיפרה על הבנות דוד שלה מכפר עזה?
עושה רושם שהוא דיי דלוק לה על התחת ויש שם תחת טפו טפו בלי עין רעה..כמה טוב שאני לא צופה בלייב
אם היא לא תזכה הוא ינפנף אותה כמו נפנף של מנגל כשתסתיים התוכנית
אני לא רואה את זהעושה רושם שהוא דיי דלוק לה על התחת ויש שם תחת טפו טפו בלי עין רעה..
לא התכוונתי מאוהב בה. דלוק לה על התחת. נמשך אליה פיזית. היא סיפרה שגם בחוץ המפגשים שלהם היו נטולי רומנטיקה, או מלאי רגש. היה חיבור פיזי חזק וכנראה שזה מה שנשאר.אני לא רואה את זה
ממה שיצא לי לראות הוא רק מתחמק ממנה כל הזמן
אני הבנתי מדבריו שהם היו יזיזים בחוץ וזה כל מה שהיה ביניהם וכעת הוא רוצה להכיר אותה לעומק בלי הקטע הפיזי שרק מפריע.לא התכוונתי מאוהב בה. דלוק לה על התחת. נמשך אליה פיזית. היא סיפרה שגם בחוץ המפגשים שלהם היו נטולי רומנטיקה, או מלאי רגש. היה חיבור פיזי חזק וכנראה שזה מה שנשאר.
כן כן זו גם תחושתי.אני הבנתי מדבריו שהם היו יזיזים בחוץ וזה כל מה שהיה ביניהם וכעת הוא רוצה להכיר אותה לעומק בלי הקטע הפיזי שרק מפריע.
לדעתי הוא מבלבל ת׳מוח. היה פיזי נשאר פיזי ולא יצא מזה כלום. היא מפחידה אותו, מפעילה עליו לחץ, כופה עצמה עליו. מה הוא צריך כזו בולדוזר דרסן. נכנס לתוכנית כדי שיצא לו משהו מזה ובטח לא כדי לנסות איתה משהו רציני.
הוא יודח הרבה לפני שיצליח להבין אם עשה טעות כשנכנס לתוכנית.אני הבנתי מדבריו שהם היו יזיזים בחוץ וזה כל מה שהיה ביניהם וכעת הוא רוצה להכיר אותה לעומק בלי הקטע הפיזי שרק מפריע.
לדעתי הוא מבלבל ת׳מוח. היה פיזי נשאר פיזי ולא יצא מזה כלום. היא מפחידה אותו, מפעילה עליו לחץ, כופה עצמה עליו. מה הוא צריך כזו בולדוזר דרסן. נכנס לתוכנית כדי שיצא לו משהו מזה ובטח לא כדי לנסות איתה משהו רציני.
איזו גיאור אחת (סליחה שלא זוכרת את שמה הפרטי) מתכנית "שואו טיים"אייפ צעקה אחת והיא חזרה להתעלק עליו
עד מתי אמילי תשאר שם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.