אחר צוהריים טובים
לא יודעת עד כמה אתה ציני לפעמים, אבל היא מאמת חייבת לעוף, עוד אתמול..טוב זהו
מיכל חייבת לעוף
אני איתך Moiלא יודעת עד כמה אתה ציני לפעמים, אבל היא מאמת חייבת לעוף, עוד אתמול..
היא הבריון מתחת לקש, לעומת אור הבריון הגלוי.למיכל יש ערך מוסף לעומת אור. היא הבריון הדיפלומטי
לא צפיתי היום כדי לומר אבל לדעתי היא לא ביריון, היא סתם ביצ׳ או כמו שאומרים ביידיש נביילעהיא הבריון מתחת לקש, לעומת אור הבריון הגלוי.
או בפולנית קלפטע..לא צפיתי היום כדי לומר אבל לדעתי היא לא ביריון, היא סתם ביצ׳ או כמו שאומרים ביידיש נביילע
היא בריון מניפולטיבי דוחקת אנשים לפינה בכך שלא מפסיקה לעשות להם רגשי והכל כביכול בנחמדות ובלא התכוונתי לתת לך הרגשה לא נעימה אני מכבדת את דעתך הסיפור הוא לא עליי על מיכל אבל מצד שני היא לא מרפה ועל הדרך סוחטת מהם מחמאותלא צפיתי היום כדי לומר אבל לדעתי היא לא ביריון, היא סתם ביצ׳
בול!היא בריון מניפולטיבי דוחקת אנשים לפינה בכך שלא מפסיקה לעשות להם רגשי והכל כביכול בנחמדות ובלא התכוונתי לתת לך הרגשה לא נעימה אני מכבדת את דעתך הסיפור הוא לא עליי על מיכל אבל מצד שני היא לא מרפה ועל הדרך סוחטת מהם מחמאות
לצערי או לשמחתי לא צפיתי בה בימים האחרונים אבל מסכימה עם מה שאת אומרת, זה הגיוני ממה שכן ראיתי עד כההיא בריון מניפולטיבי דוחקת אנשים לפינה בכך שלא מפסיקה לעשות להם רגשי והכל כביכול בנחמדות ובלא התכוונתי לתת לך הרגשה לא נעימה אני מכבדת את דעתך הסיפור הוא לא עליי על מיכל אבל מצד שני היא לא מרפה ועל הדרך סוחטת מהם מחמאות
אני אוהבת את הגישה שלך היוםטוב חלאס
להעיף את עינב
4 דקות.כמה זמן עד שעינב מתחילה לבכות?
זרקו הימורים.
בשעה 17:11 שעון אח 26כמה זמן עד שעינב מתחילה לבכות?
זרקו הימורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.