אחר צוהריים טובים
היא לא מאוד אינטליגנטית, היא אינטליגנטית. והיא יבשה כמו ערגלית תות פגת תוקף.הדר לא אולי אינטיליגנטית...היא מאד אינטלגינטית.... בכמה רמות מעל כולם שם....היא ממש לא יבשה....הבעייה שאין לה עם מי להתמודד מבחינה אינטלקטואלית שם...ועדיין אני לא מבינה בשביל מה בכלל הדר נכנסה לבית האח....מה חסר לה בחיים...מה היא צריכה את כל אלה שם שהם תת רמה
היא מביכה.היא לא מאוד אינטליגנטית, היא אינטליגנטית. והיא יבשה כמו ערגלית תות פגת תוקף.
הדר חושבת שהיא אינטיליגנטית, היא לא, אפילו דיי מביך לשמוע לפעמים את השטויות שהיא מדברתהיא לא מאוד אינטליגנטית, היא אינטליגנטית. והיא יבשה כמו ערגלית תות פגת תוקף.
כתבנו אותו דברהדר חושבת שהיא אינטיליגנטית, היא לא, אפילו דיי מביך לשמוע לפעמים את השטויות שהיא מדברת
למזלה הגדול במשך תקופה לא היה מי שישים לב בבית, כי מלאני לא מעוניינת בתיקשורת איתה
אבל מיכל דווקא מתקילה אותה המון (לא מאוד מחבב את מיכל אבל זה נחמד לראות את הדר מסתבכת עם עצמה)
כשמשווים את ה״הישגים״ שלה מול מלאני מביניםכתבנו אותו דבר
אז הדר תשמעי, עברתי למלאני. מעדיפה אותה.כשמשווים את ה״הישגים״ שלה מול מלאני מבינים
אחת עם כל הקשרים לא יכלה להתקבל לאוניברסיטה כניראה אז הלכה ללמוד בבין תחומי כלכלה ועובדת בחנות של אבא
והשניה לוחמת שסיימה תוכנית מצטיינים בטכניון והוציאה 780 בפסיכומטרי בנסיון ראשון
780 פסיכומטרי והמסלול שלה זה האח?אז הדר תשמעי, עברתי למלאני. מעדיפה אותה.
תשפרי את הפסיכומטרי שאני לא יודעת מהו, ואז אולי נדבר
שלום, שלום
מלח פלפל
חייבת לתקן שהיא סיימה שני תארים בהצטיינותכשמשווים את ה״הישגים״ שלה מול מלאני מבינים
אחת עם כל הקשרים לא יכלה להתקבל לאוניברסיטה כניראה אז הלכה ללמוד בבין תחומי כלכלה ועובדת בחנות של אבא
והשניה לוחמת שסיימה תוכנית מצטיינים בטכניון והוציאה 780 בפסיכומטרי בנסיון ראשון
ממש לא, עשתה תואר ראשון בכלכלה בבין תחומי,חייבת לתקן שהיא סיימה שני תארים בהצטיינות
אחד מברקלי או NYU או משהו בדומה
הבינתחומי מאושר כבר כאוניברסיטה לכל דבר. כבר לא מכללה. כמכללה היא הייתה מאד יקרה. כעת, כאוניברסיטה היא תהיה חייבת לגבות מחיר כמו כל אוניברסיטה, בערך שליש ממה שגבתה כמכללה.ממש לא, עשתה תואר ראשון בכלכלה בבין תחומי,
יש שם אפשרות לעשות חילופי סטודנטים עם ברקלי
משמע, לעשות סימסטר שם
בסופו של יום תואר ראשון ממכללה (הבין תחומי) מאוד מאוד יקרה ולא יותר.
בדיוק, יש לה תואר ראשון ממכללה מאוד יקרה אם סיימה כבר תואר.הבינתחומי מאושר כבר כאוניברסיטה לכל דבר. כבר לא מכללה. כמכללה היא הייתה מאד יקרה. כעת, כאוניברסיטה היא תהיה חייבת לגבות מחיר כמו כל אוניברסיטה, בערך שליש ממה שגבתה כמכללה.
אשר להדר, כרגע היא לומדת כימיה וביולוגיה במטרה להתקבל לרפואה.
אוניברסיטה.ממש לא, עשתה תואר ראשון בכלכלה בבין תחומי,
יש שם אפשרות לעשות חילופי סטודנטים עם ברקלי
משמע, לעשות סימסטר שם
בסופו של יום תואר ראשון ממכללה (הבין תחומי) מאוד מאוד יקרה ולא יותר.
האמת שבכלל נכנסתי לזה כי זה הצחיק אותי כל האיזכורים שלה ללימודים בברקליאוניברסיטה.
כבר כתבתי שאני לא מבינה מה יש לה לחפש בפח הגדולהדר לא אולי אינטיליגנטית...היא מאד אינטלגינטית.... בכמה רמות מעל כולם שם....היא ממש לא יבשה....הבעייה שאין לה עם מי להתמודד מבחינה אינטלקטואלית שם...ועדיין אני לא מבינה בשביל מה בכלל הדר נכנסה לבית האח....מה חסר לה בחיים...מה היא צריכה את כל אלה שם שהם תת רמה
פאפי, היא רוצה להיות אושיית רשת.כבר כתבתי שאני לא מבינה מה יש לה לחפש בפח הגדול
כסף יש לה, היא מכירה את כל הסלבס סוג ז ואולי סוג ב, יש לה שני תארים בהצטיינות וג׳וב בחנות של אבא שלה.
אין לה שום דבר שקשור לכשרון משחק/שירה/הנחיה
הדיקציה שלה איומה
היא לא נעימה ולא חברותית
אינטליגנטית ומשכילה על הנייר אבל לא אחת שתבין באמנות או בספרות יפה ולגבי ידע כללי אני לא בטוחה בכלל
היא מזכירה לי פסנתרן עם טכניקה מצוינת אבל ללא נשמה ורגש או פרשנות מעניינת
היא די משעממת
חנונית מרובעת ורובוטית שמנסה להיראות קולית ולא מצליחה
אין לה סקס אפיל בשיט למרות הגוף היפה והפנים הנאים שגם בהם יש משהו ממש מוזר
והחברות הכי טובות שלה בבית הן שתי פקאצות שטחיות ובלתי נסבלות שעולות על העצבים.
ברור שיחסית לבררה שמסתובבת בבית היא חכמה
אבל לעיתים היא סתם מדברת בביטחון על דברים שאין לה מושג בהם
שמעתי שהיא אמרה שרוצה גם ללמוד רפואהפאפי, היא רוצה להיות אושיית רשת.
המאמץ להמציא סאונדים וממים.. שקוף עד כדי מביך.
היא רוצה להיות הבר כהן הבאה
לעבוד בשתפים
זה הכל.
ושלום עולמישמעתי שהיא אמרה שרוצה גם ללמוד רפואה
היחידים שלא קולטים את הדר הם ילדים בלי נסיון חיים אמיתי (אמילי,נועם)כבר כתבתי שאני לא מבינה מה יש לה לחפש בפח הגדול
כסף יש לה, היא מכירה את כל הסלבס סוג ז ואולי סוג ב, יש לה שני תארים בהצטיינות וג׳וב בחנות של אבא שלה.
אין לה שום דבר שקשור לכשרון משחק/שירה/הנחיה
הדיקציה שלה איומה
היא לא נעימה ולא חברותית
אינטליגנטית ומשכילה על הנייר אבל לא אחת שתבין באמנות או בספרות יפה ולגבי ידע כללי אני לא בטוחה בכלל
היא מזכירה לי פסנתרן עם טכניקה מצוינת אבל ללא נשמה ורגש או פרשנות מעניינת
היא די משעממת
חנונית מרובעת ורובוטית שמנסה להיראות קולית ולא מצליחה
אין לה סקס אפיל בשיט למרות הגוף היפה והפנים הנאים שגם בהם יש משהו ממש מוזר
והחברות הכי טובות שלה בבית הן שתי פקאצות שטחיות ובלתי נסבלות שעולות על העצבים.
ברור שיחסית לבררה שמסתובבת בבית היא חכמה
אבל לעיתים היא סתם מדברת בביטחון על דברים שאין לה מושג בהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.