אחר צוהריים טובים
כנראה שלא...אמילי לא תסתום עד כיבוי אורות?
קשוח.....כנראה שלא...
היא עושה סבב שילה, דני, אור
שיעורי פיתוח קול וחוסר מודעותקשוח.....
קשה לי כבר לשמוע אותה, מדברת באגרסיביות כבר שעות, איך היא מחזיקה מעמד
חופרת בשמשאמילי לא תסתום עד כיבוי אורות?
העונה נבנתה סביב אמילי
שימו לב שבכניסה הראשונה הטעם של כל הגברים היה בהירות
וחוץ מגאיה שהיתה אמורה לצאת לא היתה אף אחת בהירה
בד״כ הם מנסים להביא אנשים שיפתחו זוגיות שיהיו בטעם שלהם
ואז כשהכניסו את שילה אמילי בעצמה אמרה שהכניסו אותו בשבילה
כי הוא בול מה שהיא אמרה שהטעם שלה
תוסיפו את השיר וזה שהיא מקבלת כל מה שהיא רוצה
מוציאים ומכניסים את עידן לפי איך שמועיל לה
בדיוק, הפרקליט נועם מאשים את שילה ואמילי, כאשר בעצם לנועם יש עדיין רגש לא פתור לאמילי. הוא היה דלוק עליה בתחילת עונה, היא בחרה בעידן. הוא תכלס דיבר שלא מכובד כלפיונועם רק הוכיח שהוא שחקן כמו כולם
מילא לשאול את שילה ואמילי אבל מונולוג בחדר האח על דבר שלא קשור אליו בכלל... פחות אמין
חבר כמו אור...פחות.חיים, יורדים פה על האיש הקטן חופשי, חופשי, אכן הוא לא יודע להיות חבר
בין היתר משום שהוא מתקשה להאמין שמישהו באמת רוצה להיות חבר שלו, או אוהב אותו,
והנה שני האנשים הכריזמטים בבית, אור ומלאני, מתחברים אליו - במיוחד אור - ונלחמים עליו -
והוא עושה פוזות - בודק גבולות, עושה ברוגז ועוד מהרפרטואר הזה. הוא לא מאמין שאפשר
לרצות להיות חבר אמת שלו. הוא מלא טינה וכעסים, ותחושת עוול וחוסר צדק....ואני מבינה....
את זה
נרצה או לא, אור כריזמטי, לפעמים אני מצליחה לראות את זה (וגם אני מתפלאת). כשהוא נוזף בחיים למשל, זה מרגש אותי כמה כוח וחום ורצון הוא משקיע, מאיפה באות לו המילים? המחוות? התיאטרליות?חבר כמו אור...פחות.
הוא צריך למצוא לעצמו סביבה יותר בריאה.
כל אחד והפטיש שלונרצה או לא, אור כריזמטי, לפעמים אני מצליחה לראות את זה (וגם אני מתפלאת). כשהוא נוזף בחיים למשל, זה מרגש אותי כמה כוח וחום ורצון הוא משקיע, מאיפה באות לו המילים? המחוות? התיאטרליות?
זאת המציאות של חייו, התמודדות קשהחיים, יורדים פה על האיש הקטן חופשי, חופשי, אכן הוא לא יודע להיות חבר
והנה שני האנשים הכריזמטים בבית, אור ומלאני, מתחברים אליו - במיוחד אור - ונלחמים עליו -
והוא עושה פוזות - בודק גבולות, עושה ברוגז ועוד מהרפרטואר הזה. הוא לא מאמין שאפשר
לרצות להיות חבר אמת שלו. הוא מלא טינה וכעסים, ותחושת עוול וחוסר צדק....ואני מבינה....
את זה
נכון מאוד. לא חשבתי על זהחיים, יורדים פה על האיש הקטן חופשי, חופשי, אכן הוא לא יודע להיות חבר
את זה
קשה לעקוב כשהסאונד מקוטעמי הרוצח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.