יהודה נכנס לבית, גל נכנסה אחריו... תום מיד נכנס אחריה. אכול סרטים וקנאה.מצחיק לצפות בהבעות פנים של תום כשהוא ליד יהודה
הוא נשרף
אין עליו, יהודה מנהיג.יהודה נכנס לבית, גל נכנסה אחריו... תום מיד נכנס אחריה. אכול סרטים וקנאה.
הוא סוחף המוניםאין עליו, יהודה מנהיג.
אתה יודע מה הקטע?הוא סוחף המונים
יום אחד אולי תגיעי למסקנה שהוא לא המפלצת שאת חושבת שהוא...
Mute זה הפייבוריט שליחם לי קר לי טוב לי רע לי אבל תמיד יש השתק
חוץ מבפרק כי צריך לסכם את הטמטמת
איפה מרי שתתן לי לעשות דלג על הסיכום?
תבקש מעדינה.חם לי קר לי טוב לי רע לי אבל תמיד יש השתק
אבל אבל אבל הפרק היום הולך להיות משעמםםםםםםםםםםםםםםםםתבקש מעדינה.
ועכשיו עוד משהו, לעולם אל תנטוש את הפורום. בלעדיך רק כאוס וקקופוניה. אתה חכם, שנון, מצחיק ורציני ואובייקטיבי
ומגיע לך
לגמרי סומכת עליך שתפיק את המירב, דלג,דלג דלג ומה שחשוב, תהיה. אגב מתי אתה ישן?אבל אבל אבל הפרק היום הולך להיות משעמםםםםםםםםםםםםםםםם
לינור בוכה על איפור... מרגש לי את הלטמה
יהודה רב עם כולם אבל מצנזרים את המילים הקשות שלו כי אסור להראות שהוא זבל... דלגגגגגגגגגגגגג
הנה סיכמתי
אני הולך לישון מוקדם כי אין לי סיבה לראות את הטרול בלילהלגמרי סומכת עליך שתפיק את המירב, דלג,דלג דלג ומה שחשוב, תהיה. אגב מתי אה ישן?
בחיי ששכחתי שיש היום פרק....אבל אבל אבל הפרק היום הולך להיות משעמםםםםםםםםםםםםםםםם
לינור בוכה על איפור... מרגש לי את הלטמה
יהודה רב עם כולם אבל מצנזרים את המילים הקשות שלו כי אסור להראות שהוא זבל... דלגגגגגגגגגגגגג
הנה סיכמתי
מרי השלימה שעות שינה בזכות @עדינהקאטחם לי קר לי טוב לי רע לי אבל תמיד יש השתק
אחרי שראיתי אותו רוקד "צאי אל החלון" שום דבר לא יפתיע אותיאיזה מצחיק יהיה לראות את אילון מעשן
בגלל שהוא שחקן?וואו כל הפייס נגד יהודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.