אחר צהריים טובים
מסוק לרמי
מסוק לג'וזי
מסוק לזהבה
מסוק לעוז עם הכיתוב "עוז לך הביתה!"
המשך יום נפלא
מסוק לרמי
מסוק לג'וזי
מסוק לזהבה
מסוק לעוז עם הכיתוב "עוז לך הביתה!"
המשך יום נפלא
כי כנות ולב חשוף לא בלכסיקון רגש של גרשונים למיניהם היא מייתרת להם את התכונה לצקצקגוד לאנץ' לכולם
מישהו יכול להסביר למה הכיתוב במסוק של ג'וזי היה מביך?
למה כותבים שזה מביך? מה מביך בזה?כי כנות ולב חשוף לא בלכסיקון רגש של גרשונים למיניהם היא מייתרת להם את התכונה לצקצק
חרדה קיומית שכזו
זה הביך את רמיגוד לאנץ' לכולם
מישהו יכול להסביר למה הכיתוב במסוק של ג'וזי היה מביך?
לא הבנתי
חח חמודזה הביך את רמי
אכן סיטואציה מביכה לכל הצדדיםחח חמוד
שיצא החוצה ויראה את עצמו בתוכנית ואחרי זה אולי יסתדר לו במושגים הפנימיים מה מביך ומה לא
אני עוד מחכה שרמי ייצא כי "אני נשאר פה רק בשבילך, אם לא את כבר הייתי יוצא לפני חודש"רמי "אין בן אדם שאני אתרפס בפניו"
אהמ אהמ לינור
להבדיל מתום ששמע שקר מלינור לפני יומים על זה שגוזי שמח שגל הלכה ולא בא לברר איתו את האמת עד עכשיויופי ג'וזי טוב שאמרת לתום על המסר, אח"כ סתם היה מפתח טינה לתום
תום לא התעסק בזה למה שילך לברר, לג'וזי זה הציק וטוב שהלך ופתחלהבדיל מתום ששמע שקר מלינור לפני יומים על זה שגוזי שמח שגל הלכה ולא בא לברר איתו את האמת עד עכשיו
את זה אנחנו לא יודעים אם התעסק בזה או לא כי לא הראו ולפי הפרצוץ שלו שלינור סיפרה לו את זה הוא די האמין בזהתום לא התעסק בזה למה שילך לברר, לג'וזי זה הציק וטוב שהלך ופתח
תום לא אוהב את ג'וזי רואים ואני חושבת שזה קשור לקנאהלהבדיל מתום ששמע שקר מלינור לפני יומים על זה שגוזי שמח שגל הלכה ולא בא לברר איתו את האמת עד עכשיו
לדעתי גוזי יודע על תום פרטים שהוא לא מעוניין שיחשפו בטלווזיה ולכן לא נכנס מולו לעימות בפנים אלא רק מאחורי הגבתום לא אוהב את ג'וזי רואים ואני חושבת שזה קשור לקנאה
ג'וזי מאוד כריזמטי וברור לכולם שהוא אחת מהדמויות שישבו על ספת הגמר
תום אדם משעמם חסר כול כריזמה שלא ברור איך עדיין נמצא בבית בשלב כזה מתקדם
אם ג'וזי היה מוציא דברים איישים של תום זה היה מוציא את ג'וזי יותר עלוב.לדעתי גוזי יודע על תום פרטים שהוא לא מעוניין שיחשפו בטלווזיה ולכן לא נכנס מולו לעימות בפנים אלא רק מאחורי הגב
לא אמרתי שהוא היה עושה את זה רק אמרתי שתום מפחד מזה כי הוא יודע שגוזי יודע מי הוא בחוץאם ג'וזי היה מוציא דברים איישים של תום זה היה מוציא את ג'וזי יותר עלוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.