שרשור אחה"צ. כן ירבו שרשוריך...

yaely12

New member
שרשור אחה"צ. כן ירבו שרשוריך...

שלום לכולם,
יום ירושלים שמח וצהריים נעימים. נקווה שהשרשור הזה הבא עלינו לטובה יהיה מלא בדברי חוכמה והומור. יעלי

emmy5

New member
יעלוש,אהבתי את התשובה ....

התשובה שלך ליעקובי .. חבר יקר , אתה חייב להבין שהרופאים לא תמיד יודעים את הכל ..אתה הרופא הטוב ביותר ,לגוף שלך .. תשתדל להאמין ביכולתך , תעשה משהו טוב עם עצמך ..תתחיל בקטן ..אפילו לצייר ..לשחק ולקשקש על הבד ..נותן סיפוק בסוף אנחנו נעשה תערוכה יחד

yaely12

New member
ערב טוב. ..ומחכה ומצפה למי? למי?

ערב טוב
יושבת ומחכה לכתיבה, והיא לא מגיע מה קרה? אולי עסוקים? אולי מתעסקים? ואולי עסקים? מה שבטוח שהשאירו אותי כאן לשמור על ה... יעלי האוהבת

emmy5

New member
יום חמישי ,קניות ,בשולים ....חה חה

מחשב שלי יחד עם הטלביזיה

pazi66

New member
תולדות האנושות

מסע לאורך 4 מיליון שנות התפתחות של האנושות. כמו תוכנית דוקומנטרית עם סרטוני פלאש ו"נקודות חמות" שאפשר להקליק עליהן למידע נוסף. תתחילו במסע למעלה מימין. תולדות האנושות

zigd

New member
בדיחה ../images/Emo54.gif

ערב טוב חברים : לשם שינוי החלטתי היום לספר בדיחה ,ולא שלי היא , נלקחה מסיפוריו של דודו טופז . מנכ"ל חיפש סמנכ"ל הגיעו שלושה מועמדים, נכנס הראשון , המנכ"ל מראיין אותו , שם, שם משפחה, נסיון . בסוף אומר לו המנכ"ל תגיד , רואה אתה אצלי משהו מוזר? כן משיב המועמד , לא נעים להגיד אבל אין לך אוזניים. עוף מפה חתיכת אידיוט, מתעצבן המנכ"ל . נכנס המועמד השני, אותו הסיפור , כשהוא יוצא החוצה , הוא אומר לשלישי , תראה, המנכ"ל שם רגיש לעניין של האוזניים, אז אם רוצה אתה לקבל את העבודה, אל תגיד לו מילה על זה , נכנס השלישי, המנכ"ל מראיין אותו , ובסוף הוא שואל: תגיד, אתה רואה אצלי משהו מוזר? כן, משיב המועמד , אתה הולך עם עדשות מגע, מחבק אות:ו המנכ"ל מקבל אותו מייד לעבודה , בדרך החוצה אומר לו : המנכ"ל תגיד לי בנינו , איך ידעת שאני הולך עם עדשות מגע? אומר לו המועמד : בנינו , אם היו לך אוזניים , הייתה הולך עם משקפיים .

emmy5

New member
פזי , חומר לאינטליגנטים ,אהבתי

צריך הרבה זמן לבדוק את זה ..אך את התמונה זו אהבתי מאוד תודה

למעלה