שרשור אחה"צ לאחר השינה

yaely2

New member
מנהל
שרשור אחה"צ לאחר השינה../images/Emo168.gif

שלום כולם,
היום הייתי בטיול בעמק יזרעאל בעקבות רכבת העמק של תחילת המאה, נסענו לראות את ישובי הטמפלרים באלוני אבא (לשעבר וולדהיים) ובית לחם הגלילית ולבסוף את קברו של אילן רמון האסטרונאוט הישראלי. היה נחמד, כל כך נעים שוב ושוב לשמוע את ההסטוריה. דבר ראשון עוד לפני האוכל התחברתי אליכם.

yaely2

New member
מנהל
בימבו../images/Emo47.gifאת זה לא ידעתי../images/Emo34.gif

שלום בימבו שלום כולם, אני באמת לא ידעתי את זה. "נווה יער" הוא ממש התרגום של ולדהיים. המקום נקרא אלוני אבא על שם אבא ברדיצ'בסקי שכמו חנה סנש ואביבה רייך, היה צנחן במלחה"ע השניה, נתפש ומת בעינויים. בימבו ממש ממש תודה.

zigd

New member
נולדנו לפני שישה עשורים../images/Emo54.gif

לחברי בפורום שישים פלוס .ועל פי בקשתה של יעלי היקרה . לכבוד יחשב לי הדבר, לכתוב מספר מילים על האתמול ועל המחר. ולכם חברי בפרום מוקדש קטע זה . נולדנו לפני שישה עשורים, וראו אלו שינויים חלפו על פנינו באלו השנים. המדינה ,נולדה אחרינו, ביחד עפ פצצת האטום ששינתה את פני העולם . נולדנו לפני הפנצלין ולפני זריקת הפוליו. עוד לפני המזון המוקפא , צילומי המסמכים , עדשות המגע , לפני כרטיסי האשראי, הכרטיס המגנטי. לפני מדיח הכלים, לפני מזגני האוויר, לפני שנחתנו על הירח, לפני הדור המזויין, לפני המצאת הגלולה. קודם התחתנו , ורק אחר כך חיינו ביחד , ילדינו נולדו אחרי החתונה . לא היה קאנטרי קלאב ואף לא מעבד תמלילים . שעון קיבלנו , בבר מצווה אופניים ובגדים, מהאחים הגדולים , בשעות הפנאי קראנו ספרים, ובתנועה דיברנו על חלוציות וערכים. צבא עשינו זה היה כבוד, ולשרת את המדינה זה דבר שדיברו עליו בכבוד. נולדנו לפני מכונת הכביסה, לפני הרולר בלידס, לפני המקרו-גל ומצלמות הוידאו, והמצלמות הדיגיטאליות . מכוניות היו מעט ורק לעשירים. במסיבות שרנו ורקדנו ריקודי עם, וסלונים, לא היה תקליטן . לסיום נולדנו לפני שישה עשורים כל העולם השתנה . מי יודע מה יהיה מחר . אנחנו לא השתנינו , וחברים זהו ערך עליון , ולאהוב זה על באמת האם כל זה לא מצדיק מסיבה, האם כל זה לא סיבה טובה למסיבה . אז לכבוד זה חברי, נרים כולנו ביחד כוסית, לכבוד חג השבועות המתקרב . ולהמשך שנים רבות לכולנו עד מאה כמו עשרים שלכם זיגי

maxima

New member
zigd נהנתי לקרוא......../images/Emo140.gif

ולהיזכר כמה עברנו בחיינו כי הרי ביום יום איננו חושבים על כמה העולם התפתח בימי חיינו ועוד היד נטויה

נֵנָה

New member
יפה כתבת זיגי ../images/Emo45.gif

ממש נוסטלגיה במיטבה. אשרינו שזכינו להיוולד במאה שבה הומצאו ההמצאות הגדולות והנפלאות ביותר בהסטוריה... חוץ מהמצאת הגלגל כמובן

bimbo.

New member
רק אחרי שקראתי את דבריו של זיגי,

תפסתי פתאום באיזו מאה רבת תהפוכות אנחנו חיים. באמת עברנו תקופה מאוד מעניינת, ובוודאי מצפות לנו עוד המצאות והפתעות. נקווה שכולן תהיינה טובות. יעלי, לא ידעתי היכן להכניס את ההודעה כדי שלא תראה כשלג דאשתקד

נֵנָה

New member
ערב טוב פורום ../images/Emo24.gif

יעלי ובימבו, עד כמה שידוע לי, בדרך מנהלל לרמת-ישי, ממש קרוב לרמת-ישי, יש חוות ניסוי חקלאית בשם "נווה יער" ואני חושבת שהיא נקראת כך ע"ש וולדהיים ... בכל אופן, עשית טיול מאד יפה ומעניין יעלי
גם אני מאד מקווה, שאחרי שנסיים עם השיפוצים בבית, שלצערי לוקחים יותר זמן ממה שחשבתי, נתפנה גם לטיולים בארץ ... אני זוכרת שפעם נהגנו לטייל בארץ לפחות פעמיים בשנה, בחל המועד, בסוכות ובפסח. בסוכות נהגנו לנסוע לירושליים והאזור ובפסח לצפון ... לפעמים גם נסענו לדרום, אבל באופן אישי אני תמיד מעדיפה יותר את אזור ירושלים והצפון ...

maxima

New member
ועכשיו חברים התמונות

מהטיול שערך למעני איש רחב לב את הסיפור כבר קראתם את התמונות הו סידר לי בגודל נוח לצפיה אז בבקשה ראו ותהנו

emmy5

New member
הקונצרט מיוחד לחג זה ../images/Emo24.gif

ננה ,הרבה נחת .. מבקשת סליחה , מרגישה רעה מאוד , קמתי רק לקחת סירופ ואקמול .. בלי לראות אותכם לא הולך ...לילה מצויין לכולם

נֵנָה

New member
אממי'לה יקרה איחולי בריאות ../images/Emo101.gif

אני מקווה שהאקמול יעזור לך לעבור את הלילה בשקט. שולחת לך
חם ושתקומי בבקר בריאה ועם כוחות מחודשים
לילה טוב

jacobf2

New member
בוקר נהדר לכולם. ../images/Emo42.gif

נמשיך להחזיק אצבאות ללוחמינו ברפיח. כמה יפה הןא הצבר בפריחתו.

למעלה