שרשור אחה"צ של חג
Y yaely12 New member 26/5/04 #5 אני עומדת במעגל ומביטה סביבי../images/Emo45.gif אני מושיטה את ידי לחברה שלי. ביער, ביער, ביער נרקוד נרקוד ביער, ביער, ביער נרקוד. איפה כולם היום אחר הצהרים? אמה, חכי לי אני באה לרקוד איתך. יעלי אוהבת אתכם
אני עומדת במעגל ומביטה סביבי../images/Emo45.gif אני מושיטה את ידי לחברה שלי. ביער, ביער, ביער נרקוד נרקוד ביער, ביער, ביער נרקוד. איפה כולם היום אחר הצהרים? אמה, חכי לי אני באה לרקוד איתך. יעלי אוהבת אתכם
E emmy5 New member 26/5/04 #8 יעלי,כל הכבוד ...חשבתי שאיזה גבר .. ירצה לירקוד איתי...עד אז אני רוקדת מסביב לכיסא
E emmy5 New member 26/5/04 #11 פזי, התמונות והפרוט מקסימים ,חבל שהשיר לא מי יודע מה ...אני כבר בחרתי לי משהו ....חבל שהוא רחוק רחוק ולא יודע עיברית , להביא אותו לפורום
פזי, התמונות והפרוט מקסימים ,חבל שהשיר לא מי יודע מה ...אני כבר בחרתי לי משהו ....חבל שהוא רחוק רחוק ולא יודע עיברית , להביא אותו לפורום
P pazi66 New member 26/5/04 #6 את רואה,אממי החלום שלך הביא אותי../images/Emo6.gif השאלה אם אני חלום נעים או חלום בלהות
E emmy5 New member 26/5/04 #18 חה חה חה מותר לצחוק ,נגמר הספירה אכלתי בלינצס ,בורקס, פיצה ו עוגת גבינה ...יש לי הרבה כח
E emmy5 New member 26/5/04 #13 אני לא מכירה אותך ,איך אני יכולה.. לחלום עליך? אבל בטוח או שהינו מסתדרים טוב או שהיו עפים כל יום כריות
אני לא מכירה אותך ,איך אני יכולה.. לחלום עליך? אבל בטוח או שהינו מסתדרים טוב או שהיו עפים כל יום כריות
Y yaely12 New member 26/5/04 #17 אני פה. במקום להכין שעורים שלום לכולם אמא שלי תמיד הייתה אומרת "אחרי הצחוק בא הבכי" והנה אני רוקדת, כותבת, גולשת ממש כיף, אבל...................... מה יהיה במבחן? מה יהיה בתאריך בו עלי להגיש את העבודות? אוהבת את כולם יעלי
אני פה. במקום להכין שעורים שלום לכולם אמא שלי תמיד הייתה אומרת "אחרי הצחוק בא הבכי" והנה אני רוקדת, כותבת, גולשת ממש כיף, אבל...................... מה יהיה במבחן? מה יהיה בתאריך בו עלי להגיש את העבודות? אוהבת את כולם יעלי