שרשור אחרון באמת...

aniviel

New member
שרשור אחרון באמת... ../images/Emo26.gif

בקשר למפגש פורום. חח אוקי, לדעתי אין סיבה לעשות את המפגש בפארק הירקון ביום שלישי מהסיבה הפשוטה שהרוב לא יכולים לבוא ושלא יהיה לנו הרבה מה לעשות שם. אז אולי יהיה עדיף להשאיר רק יום אחד שהוא יהיה אצלי. עכשיו השאלה היא אם אתם מעדיפים להגיע אלי ביום שלישי או רביעי כי לי זה לא משנה.

Zombieִ

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! [טשי]

בואו נעשה את זה בעזריאלי, זה מקום יחסית נגיש ומרכזי, אליו הרוב יכולים להגיע. עדיף שניפגש כולם במקום שהוא יחסית "נייטרלי" לפני שנגיע לבית של אחד מחברי הפורום, כדי שתהיה פחות מבוכה במפגש השני.

aniviel

New member
אבל...

למקרה ושכחת השייח יאסין נהרג לפני שבועיים ואנשים מפחדים ללכת לקניונים. לא אישית אפילו לא מרשים התכנון היה בהתחלה לעשות את זה בעזריאלי אבל הרבה ביקשו שלא נעשה את זה ובגלל זה הזזנו את זה לפארק הירקון, אבל אין לנו ממש מה לחפש שם. את חלק מהאנשים אני כבר פגשתי (כולל אותך), ככה שאני לא רואה סיבה למבוכה. חוץ מזה שזה בבית של המנהלת ולא סתם מישהו מהפורום חח ככה שגם מן הסתם אפשר לסמוך עלי שאני לא רוצחת סידרתית בסתר חח

Zombieִ

New member
כל שני וחמישי יש פיגוע.. [טשי, נו]

אז אולי לא נצא מהבית בכלל?! תראי איזו אבטחה יש בעזריאלי. לא נתנו לידיד שלי להיכנס כי חשבו שהוא ערבי

aniviel

New member
מה לעשות

שככה זה. לא כולם בפורום הזה בני 20 פלוס וההורים שלהם לא נותנים להם ללכת לעזריאלי. אם זה כל כך מעצבן אתכם אז לכו תדברו עם ההורים של כולם, אני לא אעשה את זה.

aniviel

New member
נ"ש... תמונות חדשות של...

אלייז'ה ווד מסט צילומים של סרט חדש שלו - 'The Yank'. התמונות הן מאיצטדיון West Ham באנגליה והן מאתמול

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifוכמו שהגבתי על התמונות

האלו הפורום אחר אני אגיב עליהן גם כאן באותה צורה: שיכור מה? "הביאו לי פורנו ושוקולד!!"

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמדהים

גם כשהו סיפר את הז בקונאן וגם אצל לנו התפוצצתי מצחוק כל פעם מחדש!

למעלה