שרשור אחרון בנושא מח"פ שאני פותח - האתגר האמיתי שלו פסיכולוג ציבורי או פרטי

משה,כמה דקות אתמול לפני שפתחת את השרשור/הודעה שאני לא אפתח יותר שרשורים בנושא שלו

התלבטתי אם לפתוח שרשור ובסוף לא פתחתי - אני לוקח את זה כתחליף...

טוב,אז כידוע מח"פ הוא קשקשן בלתי נדלה שהדבר היחיד שהוא יודע זה לכתוב,

אבל כיון שהוא נרקיסיסט גלוי לא באמת מעניין אותו פסיכולוגיה או כל נושא אחר,בגלל זה הוא גם לא מעמיק בו.

הדבר היחיד שמעניין אותו זה הוא עצמו.

ולכן כל עבודה,ספר,מאמר וכד' שהוא יכתוב בעצם יתמקדו איך שהוא בו,אבל כידוע אין כסף והערכה בנושאים אלה

אלא אם במקרה באמת יצליח לכתוב סיפור כ"כ מעניין(על עצמו מן הסתם) שיצליח למכור אותו כסרט/סידרה וכד'

או לפחות בהתחלה בתור ספר.

אבל זה "עוד חזון לעתיד" כרגע הדברים יתמקדו יותר במשהו פרקטי כמו סוג העבודה של ההכשרה שהוא מקבל,

האם יצליח למכור ללקוחות שלו כמה הוא "מוצלח" וישתלב במגזר הפרטי או שיאלץ להסתפק במגזר הציבורי?

אגב הבהרה לגבי הבורסה התחזית היחידה שהוא "הצליח" בה ; אז תנו לי לפרט לכם שתבינו שזה די שקר:

קודם כל מבחינה טכנית הבורסה יכולה רק לעלות או לרדת,נכון היא יכולה להיו במקום תקופות מסוימות אבל בדר"כ נגמר

בירידה או עליה של עשרות אחוזים.

אז זה שהוא אומר "חזיתי את זה" רק אומר שהוא בחר בין עץ לפלי פעם אחת.

היה לו פליטת פה שגם ב 2021 חשב שהבורסה תרד ז"א שהיו עליות אבל לא אמר מתי - אז אפילו זה לא,ז"א התחזית

הראשונה שלו שתהיה ירידה היתה שהיתה עוד עליה,והתחזית השניה הייתה במרץ 2022 שכבר התחילה הירידה ז"א אחרי 10 אחוז ירידה בערך.

ז"א בפועל הייתה עלית ריבית מהירה ומלחמה עם אוקראינה והבורסה ירדה רק 20 אחוז בערך מהנקודה שאמר במקום שפל גדול וקריסה.

לדעתי זה כישלון... זאת ועוד הבטיח לי באימייל פרטי אחרי שהבורסה ירדה 30 אחוז שתרד עוד 70 אחוז(במניות הכי כבדות וטובות כלכלית),

כמובן שקרה הפוך.

משה,שלא תרגיש רע במקרה אני שם משהו מצחיק בשבילך

משה,אתה יודע.

שהייתי צעיר לא הקשבתי ממש למילים של השירים/בדקתי מה הם ותמיד חשבתי שאומרים משה אתה יודע.

זה מנג'ס ואתה מתלהב מההתיחסות אליך בענין - שקלת להעניק לעצמך פסיכולוג ?
למען האמת היום גילית מה הבעיה שלי,בשביל זה באתי עם אנרגיה והתלהבות לפוסט הזה.

ולא, תתפלא פסיכולוג לא באמת פותר בעיות אלא אם הא כן הוא משהו מדהים,הרוב סתם זבל'ה/ממוקדים בכסף שהם יכולים להוציא ממך.

נערך לאחרונה ב:

בון דוק

Well-known member
למען האמת היום גילית מה הבעיה שלי,בשביל זה באתי עם אנרגיה והתלהבות לפוסט הזה.

ולא תתפלא פסיכולוג לא באמת פותר בעיות אלא אם הא כן הוא משהו מדהים,הרוב סתם זבל'ה.
תניח לזה
אתה לא יכול לעשות איבחון פסיכיאטרי לגולש.
חבל שאתה נופל לבור הזה.

למעלה