שרשור אחרון וסופי - מפגש פורום.

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
שרשור אחרון וסופי - מפגש פורום.

תאריך: 04 לאוגוסט (יום חמישי הזה). שעה: משעות הצהריים המוקדמות (13:00 - 15:00), עד מתי שיהיה בא לאנשים להישאר. מיקום: עזריאלי בת"א (המממ, איזה חנות דיסקים\כלי נגינה יש שם?). להביא גיטרות, ונראה לאן זה יתפתח משם
... הצעות ורעיונות לייעול ושיפור, לשרשר כאן כמובן, וכמו כן רצוי לעשות פה התפקדות סופית. מי שבא, שיכתוב או שישים
. טיפ שלי: עדיף להשיג מס' פלאפון של אחד מחברי הפורום, בשביל תיאומים ובשביל לדעת איפה כולם וכדו'. אז מי בא?

oribarak

New member
אני!!

לדעתי צריך להיפגש בטאוור רקורדס, נחלת המוזיקאים(אנחנו) אני אביא גיטרה אני אביא את הולו

Shakty

New member
אני לצערי לא אוכל להגיע

למרות שיום לפני אני אהיה בבלומפילד. בשעות האלו עבדכם הנאמן עוד עמוק בעבודה.

oribarak

New member
שקטי, באיזה שעות אתה עובד?

אנחנו נהיה שמה בסביבות 2-8 בערב...בשעות האלה דווקא?

Shakty

New member
בימים רגילים ב7-8 אני רק יוצא

מהעבודה. אבל השבוע יש גם את המשחק בבלומפילד וגם חתונה של חברים כך שיומים רצוף (שלישי ורביעי אני יוצא מוקדם - אני לא יכול עוד יום אחד לצאת מוקדם).

Shakty

New member
ביום רביעי משחקת מכבי חיפה

שזו הקבוצה שלי - פשוט במסגרת ליגת האלופות ניתן כרגע לארח רק במרכז.

oribarak

New member
אז אתה ירוק אה?נוותר לך, אתה אוהב

פינק פלויד... בכל זאת, אדום זה הצבע

יאללה מאלמו

הגלקטיקוס מאחוריך... גם אם חס וחלילה יעברו שלב זה לא יביא לפה את ליברפול או את מנצ`סטר... רק את קייב, משעמם!

Shakty

New member
תבוא לחיפה עם ההסעה של בית האבות

במחזור ה 10 - אם בכלל השחקנים יחזיקו עד ה 10... רק כדי לשמוע את הבוז שברקו יקבל מג'

סתם חבל... ככה תוכיחו

שג` הם אוהדים שלא יודעים להעריך ולאהוב כדורגל... ברקו רצה להיות ירוק כנ"ל גם אתם... אבל במקום להודות לדבר הכי גדול שהיה פה(וזה לא משה סיני, אורי), תשרקו בוז?... שיהיה... נראה מי בסוף העונה ירוץ עם חוטיני, רוסו או קייסי! אבל אם אורי מבטיח לנו שמלי לוי תרוץ עם חוטיני, בגלל בעלה, אני מוותר על האליפות. האמת, עמוק עמוק בלב, אני רוצה שחיפה תצליח כי לך תדע אולי הם יפתיעו ואז אולי אוכל להניף את דגל אנגליה עם האוהדים של השדים או האדומים(לא הפועל, ליברפול!) או התותחנים או הכחולים או בכלל הכחולים מהמרסי סייד!!! 5 קבוצות אנגליות! בלי עין הרע! אז... קבל תיקון!! כולנו איתכם ברביעי! אל תסע לפלומפילד בלי ברכת הדרך, FEARLESS

Shakty

New member
ג' הם אוהדים רק של כדורגל ולא של

שמות - ברקו ביקש סכום שהוא היה שווה בגיל 25 - היום במצבו הוא שווה עשירית ממה שהרציקוביץ שילם - כנ"ל רוסו. אינשאללה יבואו המרסיסייד לבלומפילד - אני לא אדע איזו חולצה ללבוש באותו משחק - אבל זה צרות של עשירים.

כל הרכישות האלה

זה בעיקר בעיקר להחזיר את האוהדים ליציעים. וזה עבד, את התוספת ששילמו על ברקו ורוסו ישלימו כבר במחזורים הראשונים או באירופה(הגיע הזמן להצליח). השנה, להבדיל משנים קודמות, מכבי באים רעבים לתארים, מכונה דורסנית משומנת!. השאלה אם זה מה שיפסיק לקחת אליפות! נראה. הציפיות שלי ל 2006, זה קודם כל המונדיאל... תחשוב על זה: האנגלים חוגגים עם הגביע *על אדמת גרמניה*... גדול! בינתיים בוא ננמיך ציפיות, שנעלה קודם!

הפעם זה אחרת

ראית את ההרכב? חלומו של כל אהוד ומאמן... (טוב גם ברזיל...) יש את ג`רארד בתור גאסקוין, לאמפארד בתור צ`ארלטון, רוני בתור ליניקר, טירי בתור אדאמס וסקולס בתור פלאט. ואנחנו האוהדים גם, מה לא מספיק?! GOD SAVE THE LIONS!

Shakty

New member
זה לא קשור לשחקנים - זה הנאחס

חוץ מזה איך אתה משווה את ברזיל - על כל חלוץ שנהיה חלוד ושמנמן (רונלאדו) צומחים איזה 3 תותחי על עוד יותר טובים (רוביניו) ועם כל האהבה שלי לסטיבי ג'י לצערי זה לא מספיק. (ראה מקרה המונדיאל האחרון שבקהם העלה אותם עם בעיטות חופשיות מול יוון!!!)

המשחק מול יוון

שמעתי ברדיו הBBC בג€,AM עליתי להר גבוה ליד הבית לקחתי רדיו וכמה סוללות ספיר, קולה וגרעינים.ג€ עד הדקה התשעים הייתי באטרף, אוקראיינה מחזיקה את גרמניה על אפס-אפס והיוונים קשים להכנעה. איזה מזל ואיזה כיף זה היה כשבקהאם הביא אותה בבעיטה מהסרטים, תחשוב אני רק שומע את אנדי ג`ריי צועק וצוהל והקהל האנגלי באולד טראפורד גועש(אני נשמע כמו זוהר בהלול) ולא רואה כלום. זה היה יום שאני לא אשכח, יום קסום בחייו של אוהד שרוף.......... אני תמיד אעדיף קבוצות עם נשמה ולב על פני כל הוירטואוזיות וריקודי הסמבה!

oribarak

New member
זה כן משה סיני!!סתם נראה לך?

שלום תקווה!!!!!הוא הדבר הכי גדול שהיה פה כשמלוי לוי תרוץ עם חוטיני בגלל בעלה העולם יראה מקום יותר טוב החרא נהיה שחקן חרא מאז שהוא נהיה איתה..מאז הוא הספיק להפוך לנקבה,להיות דוגמן,זמר רומנטי, הבנאדם מידרדר...משחק כמו עגלה, כנראה מרוב כמה שהכוסית שלו נותנת לו...זה מעייף אותו לקראת המשחק וכן, השדים האדומים הם הפועל תל אביב.. אך אני לא אשכח, עונת 99\2000(או שתתקנו אותי,2000\2001) הפועל משחקים בבלומפילד מול הכחולים ומנצחים 2-1, ילד ציפלינג בן 10 כולו שמח, חוזר מהמשחק ומקיא ת'נשמה מרוב התרגשות..וכעבור כמה זמן אחיו נוסע ללונדון וחוזר עם צעיף כחול והרבה טעם של ניצחון..ואז הילד הולך למשחק נגד לוקומוטיב, שגם בו ניצחנו קצת אם אני לא טועה..מאז כל המשחקים עברו לקפריסין, אבל הילד נהיה אדום בנשמה...אוך, ימים שישכחו

למעלה