שרשור:איזה דיסק של שלום אתם אוהבים?

cobainos

New member
שרשור:איזה דיסק של שלום אתם אוהבים?

הכי הכי אני אתחיל:לא יכול לישון עכשיו ומקום שני שלי זה חתונה לבנה

Tomer 123

New member
שלי

מקום 1: חתונה לבנה
מקום 2: אדם בתוך עצמו מקום 3: ערב ערב

Kodak997

New member
ערב ערב !

אל הירח, אני מייללל......... מקום שני: מחכים למשיח

דיסקים? אצלי זה בכלל תקליטים

ואין על אדם בתוך עצמו, הכי נוגע והכי ישיר. וזה כמובן אם השאלה התיחסה רק לאלבומי סולו.

goldyboy

New member
שלי:

1) רק בן אדם 2) אדם בתוך עצמו 3) ערב ערב ע"מ: שעונים

paris2

New member
אדם בתוך עצמו...../images/Emo13.gif

פשוט עושה לי מצב רוח טוב!

goldyboy

New member
בהופעה של שלום חנוך בהאנגר

לפני 3 שנים, או יותר, הוא אירח את אהוד בנאי. כמובן ששבוע וחצי לפני זה קנינו כרטיסים. אהוד עלה לבמה אחרי שעה של הופעה של שלום, ושר עם שלום 5 שירים, שלו ושל שלום. אבל מה שעשה את ההופעה היה היבצוע המדהים של אהוד ל"עיר זרה". לאהוד יש מין קטע כזה (וזה מאד יפה) שהוא לוקח שירים של אחרים ושר אותם כאלו הם שלו, כאילו הוא כתב אותם. כשהוא שר את "עיר זרה" כולם היו בשוק. זה אחד השירים הכי אהובים עלי והביצוע של אהוד העלה אותו אפילו כמה רמות יותר גבוה. אי אפשר היה לעצור את הדמעה שהופיעה בזוית העין, ואני חושב שמי שלא ירדה לו איזה דמעה באותם רגעים משהו לא בסדר אצלו. זו פשוט היתה הופעה מדהימה, ואת החימום עשה עמיר לב, יוצר ענק ומיוחד בפני עצמו.

דונץ

New member
רק בן אדם-

רוב הפעמים. ערב ערב בערבים , ואדם בתוך עצמו בלילות, כשהולכים לישון. חתונה לבנה- קצת יותר קשה לי להתחבר אליו, למרות הפתיחה המצוינת. את "לא יכול" נתתי לחברה שלי לפני חודשיים בערך... אבל הוא גם אהוב, במידה מסוימת.

novemberain

New member
וואו

לבחור רק דיסק אחד של שלום חנוך שאוהבים, זה לעשות לו עוול נוראי. לכל אחד יש את הייחוד שלו, כל אחד מקסים בפני עצמו. ולי קשה לבחור

למעלה