שרשור "איזה עצבים"

מיטללל

New member
שרשור "איזה עצבים"

מתי לאחרונה מישהו מהמין השני עיצבן אותכם ? מי זה היה ? ומה עשה ?

ת מ י מ ה

New member
ממממ

מספר דוגמאות: 1) התחלתי לעבוד במקום מסויים לפני שעבדתי במקום הייתי שם כלקוחה יום אחד הגיש לי לשולחן (מלצר..) מישהו ממש נחמד שמתי לב שהוא מסתכל כזה בצורה משונה.. לאחר חודש ככה התחלתי לעבוד במקום, ובאיזה יום הוא בא להיפרד כי הוא נסע לחו"ל לפני שבוע ככה באתי לעבוד והוא עבד שם, הוא כל המשמרת לא ידע מה לעשות היה מהזה בלחץ בסוף המשמרת הוא ליווה אותי הביתה דיברנו הוא סיפר לי שמאז שהוא ראה אותי בתור לקוחה הוא רצה אותי וכו אחלה נהיינו ביחד כזה הייתי אצלו איזה פעמיים יצאנו כמה חברים לפאב בערב ליל הסדר הוא הודיע לי שהוא חותך את זה... מעצבן!!!! 2. זוכרים את ההוא מהקורס למתמטיקה , שיש לו חברה והוא מפלרטט איתי אחלה כי עכשיו הוא מצא לו תירוץ לא לדבר איתי ועכשיו אנחנו לא מדברים... 3. חבר שלי לשעבר אחרי ששנה לא שמעתי ממנו פתאום אני רואה במסנג'ר שהוא זמין (הוא מצב לא נמצא) וכמט מטומטת שלחתי לו היי והוא לא עונה לי..

יש לי משהו מושלם לשרשור הזה

יצאתי הכרתי מישהו חמוד, כל הערב דיברנו, המון הרבה המון מחמאות ממש כיף הוא רצה נורא והפציר בי שאבוא למסיבה שהוא וחברים שלו עושים היום, הוא היה אמור לתת לי פרטים הוא לקח את הטלפון ועדיין לא התקשר. אני לא מבינה בדברים האלה, מאוחר? הגיוני? אותי זה מעצבן לחכות

נועם m

New member
עכשיו! קיבינימט!

מה הסרט שלו?! בחודשיים האחרונים התחלתי להתרחק (ביזמתי) ממישהו שהחשבתי אותו תמיד כידיד טוב. הייתה לי תחושה, שהלכה והתחזקה עם הזמן, שהקשר ביננו לא ממש הדדי. אמנם אני שונאת לעשות חשבונות כאלה לאנשים, אבל איתו זה באמת כבר היה מוגזם. אף פעם לא התקשר מיזמתו, לא יצאנו מיזמתו. כלום. הוא אף פעם לא "התנגד" כשאני עשיתי את זה, ותמיד היה לנו כיף לדבר ביחד, ולכן הנחתי שהוא פשוט שייך לאיזה זן פאסיבי במיוחד (ואני מכירה לא מעט כאלה...). אבל, כמו שאמרתי, זה באמת כגבר נהייה מוגזם. אז התרחקתי. נדמה לי שבחודשיים האחרונים דיברנו רק פעם אחת, כשהתקשרתי להגיד לו מזל טוב ביומולדת. זהו. הוא, מצידו לא יצר קשר ולכן הנחתי שחששותי אכן אמתו את עצמם. באמת שלא עשיתי את זה מתוך רצון להיות מגעילה ולהתנקם בו, אבל אין משהו שאני שונאת יותר מקשרים חד- צדדיים כאלה. ופתאום לפני יומיים הוא התקשר. אמר ש"נעלמתי"- האדיוט הזה! מה לא יכולת להרים טלפון בעצמך? נורא קשה? וקפץ לבקר אותי ל- 10 דקות שלמות! :-\ מתוך היכרות עם הבחור, הביקור הקצרצר הזה מאוד יכול להתפרש כהבעת עניין, והחלטתי שאני לא דופקת יותר חשבון ומתקשרת לשאול אותו מתי אני אראה אותו ליותר מ-10 דקות. הוא היה בקו השני ואמר שהוא יחזור אלי. ונחשו מה? איזה קטע, הא? כמובן שהוא לא חזר... נשבר לי. באמת שנשבר לי. ברור לי שהוא פשוט שכח לחזור אלי, ועדיין, אין פה איזשהו מינימום של השקעה סבירה בקשר. לא מתכוונת "לרדוף" אחריו יותר. אני יודעת שאני נשמעת נורא "בחורה", אני לא כזו בדרך כלל, מצד שני, הוא יצא לגמרי "בחור".

נועם m

New member
כרגיל, התעצבנתי מוקדם מדי

הוא התקשר
מה לעשות, אופי ג'ינג'י...

יש שניים.

אחד, זהו בחור שהיה איתי בבסיס.. והרוחות התלהטו בנינו.. ואז הוא השתחרר.. לא נפגשנו מאז.. הייתי בטוחה שהוא ישתחרר אז דברים יתחילו לקרות. הוא היה אמור להגיע אלי לפני שבועיים.. ולא בא.. התקשר אלי לפני שבוע, סתם לפטפט.. ואמר שהוא אוהב שרודפים אחריו ו``מזכירים לו``. ממש התעצבנתי! אני הבחורה או אתה?! המקרה השני, הסיפור מופיע פה בפורום.. שלחתי הודעה לאקס וציפיתי לתגובה.. לא קרה.. התעצבנתי.. התאכזבתי.. וזהו.. ממשיכים הלאה.

liontamer

New member
מרפי מרפי הבן *ונה!!!

עד שהייתה מישהי שהוציאה לי את העיניים מהמקום עד שהיא הגיעה אלינו (רק לפאקינג יום אחד ובפאקינג יום הזה אני פאקינג לא פה!~) עד שהיא נתנה את הטלפון בשנייה אחת בלי שהייתי צריך להגיד מילה, רק לחייך למה?!?!?! אינעל העולם למה?!?!!? מחר אני לא יכול לעבוד רגיל וחייב להתרחק מהדבר המדהים הזה?!?! לאון תוהה למה הקבוק לא עונה לו כשהוא צריך את הווינגמן שלו

למעלה