שרשור איחולים לברבלה!!!

ihovav

New member
שרשור איחולים לברבלה!!!

אתם מוזמנים לשרשר כאן איחולים לברבלה על הטיפול האחרון במבטרה היום!!! וכמובן שגם על הציון במבחן בית... ברבלה אלופה!

ברבלה ../images/Emo24.gif

מזל טוב ענקי לרגל סיום הטיפולים במבטרה. מאחלת לך החלמה מהירה ושלימה!!

נמלולה

New member
מזל טוב לך!!

אנל'א ממש יודעת מה פירוש מבטרה, אבל אני שמחה בשבילך, עד מאוד! את יודעת שאת הראשונה שקראתי כנכנסתי לפה בפעם הראשונה, ואהבתי מה שקראתי אז נשארתי!

24 ברבלה

New member
יואו אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

תודה תודה תודה, על האיחולים והברכות והפרגונים... כולי התרגשות...
האמת שבמקרה נקלע לידיי מחשב פנוי כי אני לא בבית והיה לי חשוב להתעדכן מה קורה עם כולם ופתאום להיכנס ולראות את זה...
אין עליכם! ihovav - אין לי מילים... על התשומת לב והאכפתיות והדאגה והעובדה שאת כל כך שמחה בשמחתי - אני אוהבת אותך!
אני חושבת שזה הזמן לציין שהפורום הזה קישר ביני לבין ihovav ועבר מזמן את מחסום הפורמליות של הפורום... מדהים איזה קשרים יכולים להיווצר ממחלה כל כך איומה ועד כמה הם אמיתיים וחזקים!
ואגב... היא רק רמזה על זה אבל קיבלתי 95 במבחן בית!!
ולא רק זה המרצה לא הסתפק רק בזה וכתב לי הערות מלאות פרגונים, משהו על זה שאני "העובדת סוציאלית האידאלית" ובלה בלה... שחצנית שכמותי...
אז חברה המון תודות, אני לא רק חושבת - אני בטוחה שחלק גדול בהחלמה שלי היא בזכות כול אחד ואחת ממכם!
שלכם בהמון הערכה ו-
ברבלה

24 ברבלה

New member
עוד משהו חשוב ששכחתי לעדכן....

איך איך שכחתי... השיער מתחיל לצמוח!!! האמת זה נראה זוועה אבל זה נעים כמו פלומה של אפרוח... חחח....

חפיף- הוא עוד יגדל יפה עוד יותר

אם תירצי למנוע את הפלומה, תגלחי כמה פעמים את השיער בראש בשבוע שבועיים הבאים, הוא יגדל מצויין ומהר יותר! מניסיון אבל העיקר שאת בריאהושלימה ומחייכת
לילה/בוקר טוב

מיליתו

New member
ואואואווו מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

בהחלט שווה שרשור. כל הכבוד - סיום טיפולים זה רגע מיוחד. מעכשיו רק מתחילים להרגיש יותר ויותר טוב. ומה עוד... עכשיו גם יודעים להעריך את זה ולהינות מזה כמו שאף פעם לא נהנית ממרץ ואנרגיה חופשית. וברכות גם על הציון במבחן הבית - אולי לא עקבתי, מה היה המבחן? כמה קיבלת?

דגנילי

New member
ברבלה התחלתי לבכות מהתרגשות....

מזל טוב חמודה.. כל הכבוד לתלמידה המצטיינת.. איזו התרגשות שגם השיער התחיל לצמוח.. הרבה בריאות חמודה

למעלה