שרשור אייזקיו הנה האייזק שלי לכל המעריצות: 153450003
ב בהביבו New member 5/2/03 #6 חחחחח../images/Emo6.gif..יש כללים להקפצה.. היא חייבת ליהיות משורשרת להודעת בת פחות מ-72 שע'. ההודעה חייבת להכיל או בכל הנושא רק אייקונים לכל השורה או בתוכן מעל ל-10 אותיות.. תהנה..
חחחחח../images/Emo6.gif..יש כללים להקפצה.. היא חייבת ליהיות משורשרת להודעת בת פחות מ-72 שע'. ההודעה חייבת להכיל או בכל הנושא רק אייקונים לכל השורה או בתוכן מעל ל-10 אותיות.. תהנה..
ב בהביבו New member 5/2/03 #7 והאיי.סי שלי הואאאאא: .. ......... ...................... צרו קשר איי.סי:168907151 מסנג'ר:[email protected] יום טעים..
והאיי.סי שלי הואאאאא: .. ......... ...................... צרו קשר איי.סי:168907151 מסנג'ר:[email protected] יום טעים..
C choul New member 7/2/03 #9 האיי סיק של סאב הצל נתן לי את זה ואמר שלמרות שהוא נתן פרטים מבולבלים(פימייל) זה שלו תעשו עם זה מה שאתם רוצים... 176890896
האיי סיק של סאב הצל נתן לי את זה ואמר שלמרות שהוא נתן פרטים מבולבלים(פימייל) זה שלו תעשו עם זה מה שאתם רוצים... 176890896
ב בהביבו New member 7/2/03 #11 חברים וחברות...../images/Emo26.gif אם לא שמתם לב, למרות ששמתי את זה בטאג-ליינס, נפתח לוח של איי.סי.קיו ומסנג´ר שלכם. אתם יכולים להוסיף לשם את המספרים שלכם\כתובות, ואז אף-אחד לא יישכח או אם מישהו ייצטרך משהו, זה יופיע תמיד,,,,,, קצת תבדקו את הפורום
חברים וחברות...../images/Emo26.gif אם לא שמתם לב, למרות ששמתי את זה בטאג-ליינס, נפתח לוח של איי.סי.קיו ומסנג´ר שלכם. אתם יכולים להוסיף לשם את המספרים שלכם\כתובות, ואז אף-אחד לא יישכח או אם מישהו ייצטרך משהו, זה יופיע תמיד,,,,,, קצת תבדקו את הפורום
ב בהביבו New member 7/2/03 #20 אתה יכול להוסיף ללוחות.. כולם ייסתכלו שם ל-ו-ח א-י-י.ס-י.ק-י-ו מ-ס-נ-ג-'-ר.