שרשור אייסיקיו

שרשור אייסיקיו

ובכן, חיפושיות יקרות שלי, הגיע הזמן בו העומס קצת יותר מדי.... עמוס!(אני מדברת על החזרה ללימודים..
) ובכל זאת מדי פעם אנחנו רוצים לשתף את חברי הפורום האחרים בנוגע להגיגינו השונים, המשונים והחיפושיתיים (מישו זוכר את לך תחפור פוני?!) ועל כן אני מציעה, אופציה זמינות-תמידית לכולנו בעזרת הפרח הירוק שאותו אנו מכנים ICQ. אבל, מה לעשות שפורום זה אינו פרטי, וכמעט אף אחד אינו שש לפרסם את הפרח שלו בפומבי. ולכן, אני מציעה, שכל אחד המעוניין בכל זאת לדבר עם שאר חברי הפורום באייסיקיו ישלח מסר למנהלת בזו הלשון: "זה האייסיקיו שלי. מותר לפרסם אותו רק לחברי פורום ככה וככה" (ככה וככה מבחינת ותק כלומר שלא כל אחד יוכל לקבל אותו.... לויודעת כל אחד רשאי להוסיף או לשנות כרצונו...
מה דעתכם
בתיה, שאלה זו מופנית בעיקר אליך על מנת לקבל את הסכמתך לתוכניתי הנ"ל!!!

Another Girl

New member
אמממ..

לי אין בעיה...רק שלא יהיו קטעים לא נעימים ביניכם. להזכיר,למי שמעוניין,את האייסיקיו שלי שמספרו 158010150.

ובזאת סופחת לרשימתי ../images/Emo8.gif

אז לדעתי, זה צריך להיות ככה: חברי הפורום שולחים לבתיה את האייסי שלהם וכל יום היא אומרת "התעדכנה רשימת האייסיקיו... בלה בלה מי שרוצה שיבקש במסר או בשרשור הנ"ל..." (סליחה שאני אומרת לכם מה להגיד, אנשים
)

Miss CB

New member
תשלחו לי הודעות כמה שבא לכם...

מקסימום חוסמים חחח סתם
אני 78139755!

כל מי שמעוניינ\ת....

באייסיקיו שלי יכול לבקש אותו מהמנהלת שלנו הלא היא בתיה בכבודה ובעצמה!!!!!!

The Mad Hatter

New member
שנים שלא נגעתי באייסיקיו...

ורק ההודעה הזו גרמה לי לפתוח אותו. המ. אולי אני אתחיל להיכנס לשם שוב? והמספר: 102356323

למעלה