שרשור אייקון חברים! ^__^

KiaritChan

New member
שרשור אייקון חברים! ^__^

אני אנסה לקצר כמה שאפשר: ישנתי אצל עדי עם מאיה,ומיכרתי אותן לסמוראי צ'מפלו ^^ לא משנה. קמנו בבוקר,התארגנו,הלכנו לאוטובוס,פגשנו מישי מאגניבה,עלינו לאוטובוס..שרנו כל הדרך 'אני חתולגיי אני חתולגיי אני חתולגיי ו-וורוד >>' וזה די עיצבן אנשים XD חפיף. הגענו לכפ"ס,התחיל לרדת גשם..מצאנו את בן ואיגור ורצנו כמו מטורפים לתחנתרכבת..היה לי כ"כ קר והרגשתי כמו סמרטוט ._.; אבל ניחא.בתחנתרכבת [בשירותים.דע.] החלפתי מכנס,והלכנו לרכבת..הגענו לראשהעין,מצאנו ספידע,היה מצחיק. הגענו לעזרי,פגשנו אנשים..החזרתי לניצ'אן ת'סמוראי צ'מפלו שלו+ציור לא יפה ולא דומה שציירתי XD..והלכנו לגג,פגשנו עוד אנשים מאגניבים,סגדתי לכלדבר שזז.צילמו ת'גב שליושל קיפע ביחד עם בן ._.; וכלהזמן קפצתי על ג'יצ'אן בהתלהבותיתר XD..אמרתי שאני אהיה דבק אליו כלהיום,אבל זה לא יצא >>..נו.צפוי.גומנה ג'יצ'אן ^^ והיהכיף ^^ ואז טטי הגיעה,אז הלכנו לאייקון >> ויתרמידי אנשים חושקים בכובעשלי ;;..ביצ'ים. הלכנוהלכנוהלכנו,היהמצחיק XD באמצעהדרך הייתי עייפה,אז התיישבתי על הרצפה,וניצ'אן היה חביב ועשהלי שקמח ^___^ אפילו ששברתי לו ת'גב >> ואז קיפצתי עם טטי כלהדרך,כמעט..הגענו לאייקון,פגשנו עוד אנשים מאגניבים..ואז די התפרקנו אני מניחה >> סתם הלכתיהלכתיהלכתי. ואז הכרתי מישי חביבה שאמרה שהכובענארוטו שלי חביב ^-^ והיא הייתה בדד,אז ישבתי איתה ^___^ ואז ניצ'אןורותם באו,והלכו XD דיברנו קצת על נארוטו,וראיתי את דידית! O: אזאז קפצתי עליה בהתלהבות יתר,והלכנו ל..אמ..נראהלי שזה היה לדוכן שלגיא >>; קניתי שם בובת נארוטו :) ופגשתי את אנבי ובאקי!!!!!!!!!!!!!!!! *___* אמ"גאמ"ג. ואז הלכנו עוד קצת XD ישבתי עם יאנה בדוכן וחיכיתי שענבר תבוא,והיא לא באה.נתקעה בשירותים אומשו >>..אזאז הלכתי אליה,וניצ'אן עקב אחריי XD..והוא היה קצת עצוב ;;..אז עשיתי קטעדפוק ועודדתי אותו ^.^ והוא הלך.אז אני וענבר הלכנו לסינמטק,ופגשתי את ריטסוקה!!!!!!!!!!!!!!!! *___* OMG! הוא כזה צ'יבי קאוואי! >.<; לאנוס.פשוטלאנוס. אמ..אמ..ואז הלכנו לבהות באנשים מטרידים הולכיםמכות >>. זה היה כה הזוי. ורציתי גם ללכת ;; ללכתמכות עם קיפע. אבל היא לארצתה << באאקע. ואז אני ונעמה צ'אן הלכנו לאכול גלידע עם אנבי ועוד 2 ילדות חביבות,וניסינו לגרום לנארוטושלי לעשות כלמיני דברים מטרידים >>..ולא התלהבנו מהשיער שלו בכלל XDXD..וגם התלהבנו מהמנגה של בליצ' ומהסיגריה\עט של איצ'יגו XD.. ואז הלכתי לשבת עם אתי וגד וקיבלתי מהם וונאביפוסטר של סמוראי צ'מפלו!!! ניהי ^_________^. הם היו רעבים,אז הם הלכו לאכול ואני אור ואחשלו ועוד ילדה מפורום בליצ' הלכנו לקומיקס וירקות לברר מתי מגיעה המנגה של סמוראי צ'מפלו,משמע - עוד חודש. לא הייתי רעבה,אז חזרתי לסינמטק..היה לי משעמם,אז התנחלתי עם קיפע על ספסל..והייתי צמאה..עדי הלוותה לי 10שקל,אבל אז הייתי צריכה ללכת >>.. ואנוכי הבאקה,לאדעת את הדרך לעזרי XD אז ניצ'אןורותם היו חביבים וליוו אותי ^___^ נמ.וזהו D: טוב..בערך XD.. בתחנתרכבת בראשהעין היה יצור מטריד שעלה במדרגות שיורדות >>..והוא התרסק XDDDDDDDDDDDDDDDD אמ"ג. XD המ.טוב.לאמשנה. זהו..בערך >>..בטח שכחתי משהו XD.. לסיכום: היה כיף! ^__^ *מחכהלשנהבאה* נמ ;;.הבו לי אייקון ;; אהכן. ואמ..הרגשתי די סלב. אנשים בלתי מוכרים פשו באו אליי וכזה.. "את קיארית?" "אה..כע.איך אתם יודעים?מי אתם?" "הכובע >>" "איך אתם יודעים עליו?" "יותרמידי אנשים דמברים עליו >>" מטריד XD ושווה! ^__________^

KiaritChan

New member
כובע כזה ^-^

והיו לי משקפיים אדומים,תיק אדומלבן מקושקש,חולצה שחורה,וג'ינס >>..ושיער ארוךחומכהה ומכוער XD

coral chan

New member
אז אני באמת באמת לא ראיתי אותך

ולא נתקלתי בשום כובע כזה כל היום םם;;

אעעעע!

אני ראיתי אותך!!!!!!! אעעע התלהבתי ואמרתי לחבורה שהיתה איתי שיש שם כובע מגניב כזה והם לא שמו לב T__T אז ראיתי אותך ^^ אבל לא ידעתי שזאת את אז לא עשיתי שלום ._.

KiaritChan

New member
נמ.אני מניחה שתראי אותי גם ביומראשו

ן ._.; אני אבוא שוב עם הכובע ^_^; ניו XD..

KiaritChan

New member
תתחדשי ^_^;

לי קנו..אמ..דברים למקרר של נארוטו XD וונאבי פוסטר של סמוראי צ'מפלו ^^ אבל איימו בעוד מתנות ._.; איכ.

Envious

New member
נכון ~?! ריטסוקה כל כך אניס *____*

פגשתי את קיארררריטטטטט D:

Jifannit

New member
פגשתי את אנבי *-*

כוסע
מאגניבה
שלי ורק שלי

JeeChan

New member
הערה לפני כן

חלק מהשמות והאנשים שיופיעו פה אולי לא יהיו מוכרים לכם, אבל זה כי לקח לי חצי שעה לכתוב את זה במקום אחר, אז העתקתי את זה לפה. וגם מצטער על מי שפגשתי היום ולא הספקתי ממש לשמוע את שמך, וכשהתלוות אלינו ואז איבדנו אותך =[

למעלה