KiaritChan
New member
שרשור אייקון חברים! ^__^
אני אנסה לקצר כמה שאפשר: ישנתי אצל עדי עם מאיה,ומיכרתי אותן לסמוראי צ'מפלו ^^ לא משנה. קמנו בבוקר,התארגנו,הלכנו לאוטובוס,פגשנו מישי מאגניבה,עלינו לאוטובוס..שרנו כל הדרך 'אני חתולגיי אני חתולגיי אני חתולגיי ו-וורוד >>' וזה די עיצבן אנשים XD חפיף. הגענו לכפ"ס,התחיל לרדת גשם..מצאנו את בן ואיגור ורצנו כמו מטורפים לתחנתרכבת..היה לי כ"כ קר והרגשתי כמו סמרטוט ._.; אבל ניחא.בתחנתרכבת [בשירותים.דע.] החלפתי מכנס,והלכנו לרכבת..הגענו לראשהעין,מצאנו ספידע,היה מצחיק. הגענו לעזרי,פגשנו אנשים..החזרתי לניצ'אן ת'סמוראי צ'מפלו שלו+ציור לא יפה ולא דומה שציירתי XD..והלכנו לגג,פגשנו עוד אנשים מאגניבים,סגדתי לכלדבר שזז.צילמו ת'גב שליושל קיפע ביחד עם בן ._.; וכלהזמן קפצתי על ג'יצ'אן בהתלהבותיתר XD..אמרתי שאני אהיה דבק אליו כלהיום,אבל זה לא יצא >>..נו.צפוי.גומנה ג'יצ'אן ^^ והיהכיף ^^ ואז טטי הגיעה,אז הלכנו לאייקון >> ויתרמידי אנשים חושקים בכובעשלי ;;..ביצ'ים. הלכנוהלכנוהלכנו,היהמצחיק XD באמצעהדרך הייתי עייפה,אז התיישבתי על הרצפה,וניצ'אן היה חביב ועשהלי שקמח ^___^ אפילו ששברתי לו ת'גב >> ואז קיפצתי עם טטי כלהדרך,כמעט..הגענו לאייקון,פגשנו עוד אנשים מאגניבים..ואז די התפרקנו אני מניחה >> סתם הלכתיהלכתיהלכתי. ואז הכרתי מישי חביבה שאמרה שהכובענארוטו שלי חביב ^-^ והיא הייתה בדד,אז ישבתי איתה ^___^ ואז ניצ'אןורותם באו,והלכו XD דיברנו קצת על נארוטו,וראיתי את דידית! O: אזאז קפצתי עליה בהתלהבות יתר,והלכנו ל..אמ..נראהלי שזה היה לדוכן שלגיא >>; קניתי שם בובת נארוטו
ופגשתי את אנבי ובאקי!!!!!!!!!!!!!!!! *___* אמ"גאמ"ג. ואז הלכנו עוד קצת XD ישבתי עם יאנה בדוכן וחיכיתי שענבר תבוא,והיא לא באה.נתקעה בשירותים אומשו >>..אזאז הלכתי אליה,וניצ'אן עקב אחריי XD..והוא היה קצת עצוב ;;..אז עשיתי קטעדפוק ועודדתי אותו ^.^ והוא הלך.אז אני וענבר הלכנו לסינמטק,ופגשתי את ריטסוקה!!!!!!!!!!!!!!!! *___* OMG! הוא כזה צ'יבי קאוואי! >.<; לאנוס.פשוטלאנוס. אמ..אמ..ואז הלכנו לבהות באנשים מטרידים הולכיםמכות >>. זה היה כה הזוי. ורציתי גם ללכת ;; ללכתמכות עם קיפע. אבל היא לארצתה << באאקע. ואז אני ונעמה צ'אן הלכנו לאכול גלידע עם אנבי ועוד 2 ילדות חביבות,וניסינו לגרום לנארוטושלי לעשות כלמיני דברים מטרידים >>..ולא התלהבנו מהשיער שלו בכלל XDXD..וגם התלהבנו מהמנגה של בליצ' ומהסיגריה\עט של איצ'יגו XD.. ואז הלכתי לשבת עם אתי וגד וקיבלתי מהם וונאביפוסטר של סמוראי צ'מפלו!!! ניהי ^_________^. הם היו רעבים,אז הם הלכו לאכול ואני אור ואחשלו ועוד ילדה מפורום בליצ' הלכנו לקומיקס וירקות לברר מתי מגיעה המנגה של סמוראי צ'מפלו,משמע - עוד חודש. לא הייתי רעבה,אז חזרתי לסינמטק..היה לי משעמם,אז התנחלתי עם קיפע על ספסל..והייתי צמאה..עדי הלוותה לי 10שקל,אבל אז הייתי צריכה ללכת >>.. ואנוכי הבאקה,לאדעת את הדרך לעזרי XD אז ניצ'אןורותם היו חביבים וליוו אותי ^___^ נמ.וזהו D: טוב..בערך XD.. בתחנתרכבת בראשהעין היה יצור מטריד שעלה במדרגות שיורדות >>..והוא התרסק XDDDDDDDDDDDDDDDD אמ"ג. XD המ.טוב.לאמשנה. זהו..בערך >>..בטח שכחתי משהו XD.. לסיכום: היה כיף! ^__^ *מחכהלשנהבאה* נמ ;;.הבו לי אייקון ;; אהכן. ואמ..הרגשתי די סלב. אנשים בלתי מוכרים פשו באו אליי וכזה.. "את קיארית?" "אה..כע.איך אתם יודעים?מי אתם?" "הכובע >>" "איך אתם יודעים עליו?" "יותרמידי אנשים דמברים עליו >>" מטריד XD ושווה! ^__________^
אני אנסה לקצר כמה שאפשר: ישנתי אצל עדי עם מאיה,ומיכרתי אותן לסמוראי צ'מפלו ^^ לא משנה. קמנו בבוקר,התארגנו,הלכנו לאוטובוס,פגשנו מישי מאגניבה,עלינו לאוטובוס..שרנו כל הדרך 'אני חתולגיי אני חתולגיי אני חתולגיי ו-וורוד >>' וזה די עיצבן אנשים XD חפיף. הגענו לכפ"ס,התחיל לרדת גשם..מצאנו את בן ואיגור ורצנו כמו מטורפים לתחנתרכבת..היה לי כ"כ קר והרגשתי כמו סמרטוט ._.; אבל ניחא.בתחנתרכבת [בשירותים.דע.] החלפתי מכנס,והלכנו לרכבת..הגענו לראשהעין,מצאנו ספידע,היה מצחיק. הגענו לעזרי,פגשנו אנשים..החזרתי לניצ'אן ת'סמוראי צ'מפלו שלו+ציור לא יפה ולא דומה שציירתי XD..והלכנו לגג,פגשנו עוד אנשים מאגניבים,סגדתי לכלדבר שזז.צילמו ת'גב שליושל קיפע ביחד עם בן ._.; וכלהזמן קפצתי על ג'יצ'אן בהתלהבותיתר XD..אמרתי שאני אהיה דבק אליו כלהיום,אבל זה לא יצא >>..נו.צפוי.גומנה ג'יצ'אן ^^ והיהכיף ^^ ואז טטי הגיעה,אז הלכנו לאייקון >> ויתרמידי אנשים חושקים בכובעשלי ;;..ביצ'ים. הלכנוהלכנוהלכנו,היהמצחיק XD באמצעהדרך הייתי עייפה,אז התיישבתי על הרצפה,וניצ'אן היה חביב ועשהלי שקמח ^___^ אפילו ששברתי לו ת'גב >> ואז קיפצתי עם טטי כלהדרך,כמעט..הגענו לאייקון,פגשנו עוד אנשים מאגניבים..ואז די התפרקנו אני מניחה >> סתם הלכתיהלכתיהלכתי. ואז הכרתי מישי חביבה שאמרה שהכובענארוטו שלי חביב ^-^ והיא הייתה בדד,אז ישבתי איתה ^___^ ואז ניצ'אןורותם באו,והלכו XD דיברנו קצת על נארוטו,וראיתי את דידית! O: אזאז קפצתי עליה בהתלהבות יתר,והלכנו ל..אמ..נראהלי שזה היה לדוכן שלגיא >>; קניתי שם בובת נארוטו