שרשור "איך להתחיל עם טבעונים/יות"

Veggie John

New member
שרשור "איך להתחיל עם טבעונים/יות"

אני עצובה
שעשעו אותי. דוגמאות אהובות:
- "באיזו משחת שיניים את משתמשת?" - "..." - "! גם אני!" <מבט רב משמעות>
<נשען על הקיר של מפטמת האווזים> "אז מה, חמודה, את באה לכאן הרבה?"
"את יודעת, לא את כל החלבונים צריך לאכול מצלחת" ובאותה נימה:
"רמת הB12 שלי צנחה לאחרונה ושום דבר לא עוזר.. בינתיים.

adipo

New member
טוב...

בן צריך להגיד את זה וזה יכול להתפרש לכל מיני כיוונים (במיוחד עם הראשים שלכם!): "את רוצה שאני אעלה את רמת החלבונים בגוףך?" עוד...כואב לי הראש, אני אחשוב קצת ואחזור. יום טוב וחג שמייח עדי

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo127.gif אני אוהב את מאור ../images/Emo127.gif

זהו! ביצענו וידוי פורומי!
מרוצים ?!

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

adipo

New member
נראה לי שצריך לקטוע את הפינה...

ולפנות מקום לברכות לזוג החדש יוצא הפורום! מזל דוב!
יום טוב וחג שמייח עדי

Veggie John

New member
*מתעלפת מאושר*

*עוברת לגור בבית של גל/מאור לחילופין* *מתעלפת עוד ועוד*

תשמע חמוד.... זה די צולע... ../images/Emo4.gif

כבר באתי לאיזה שלוש טבעוניות, אמרתי להן: "אני אוהב את מאור" וכלום
סתם בהו בי לכמה שניות, במבט ספק מופתע ספק מבועת - ועזבו את המקום. אתה בטוח שזה עבד לך

well well well... ../images/Emo9.gif

ככל הנראה אני מהאחרונים שקוראים את ההודעה הזו... ועם כל הכבוד לאושר של כל יתר חברי הפורום ההומופילים, אני מניח שהאושר שההודעה הסבה לי הוא הרב ביותר! גל, אני אוהב אותך הכי בעולם. אני שמח שהוצאת את הרומן שלנו מהארון. יותר לא נצטרך להתחבא מאחורי: "לא, אנחנו סתם ידידים טובים, מחליפים מתכונים וכאלה".
בהזדמנות זו אודיע כי בשבוע הבא אני יוצא לסמינר+טיולשנתי להרי אילת. אשוב אליכם ביום שישי עם כוחות מחודשים ואופוריית מדבר קסומה. שלכם, מאור (מהמחשב החדש, המשוכלל ומעורר ההתלהבות שלו!
)

מה אתם לא? ../images/Emo3.gif ../images/Emo49.gif

אתם לא מחליפים מתכונים: 1. למשחקי דמקה מוצלחים, אשר החוקים שונו בהם קצת. 2. לעשר דרכים שונות לאכול (ומאיפה לאכול) קצפת צמחית. 3. 1,001 דרכים לאלתר קונדום טבעוני... ועוד ועוד ועוד... בכל מקרה, המון המון מזל טוב!!! אלון (שנזכר שהוא פעם אמר לגל שהוא מכיר איזה הומו טבעוני ונחמד שגר על שפת הכנרת, אבל גל דחה את זה בטענה שזה רחוק לו מדי...
)

איך אתה מעז להעלם לי לשבוע שלם?

מאור וגל מתוקים, הרבה הרבה מזל טוב, תהנו. ואני מתה על שניכם. ואני גם רוצה הזמנה להתנחלות בדירה המשותפת.

Neta558

New member
"מה קורה, פרה?"

"לא, לא, אני מתכוון לזה במובן החיובי..אני אוהב פרות!" "אפשר להציע לך איזה ירק מאודה עשיר בברזל?" *ליקוק שפתיים חושני* (הו, הנה אני מוכיחה את חוסר יכולתי להתחיל עם טבעוניות
) וכמה ששחקנו את אלה, אני בטוחה שיהיו שימצאו את זה משעשע, שוב... "אני עושה מחקר על פרי הו****, רוצה לעזור?" "תגידי, זה נכון מה שאומרים על ### של טבעוניות?" והנה אחד בשביל אלון: "את יודעת, לילדים טבעונים יש פחות סיכוי לחלות בדלקת אזניים..."

CowLover

New member
אפילו אמרו לי את זה פעם....

היה נורא משעשע..... החסרונות והיתרונות של להיות מזוהה עם המילה "פרה".....

חחח..זה מאוד משעשע

הנה עוד כמה..
"זו נקניקיית סויה במכנסיים שלך, או שאתה פשוט שמח לראות אותי?"
" אבא שלי עובד בצוריאל ואף פעם לא ראיתי מעדן סויה כמוך" אמ.... זהו בנתיים..

למה עצובה?

"רוצה לבוא אלי? נשמע תקליטים... אני אראה לך מוצרים טבעוניים חדשים שקניתי..." (נוסה בהצלחה ע"י ג´ון במפגש הפורום) "טבעונית, הא?.... תגידי... משחקת דמקה?...
" "אישית? אני לא סובל בחורות עם B12! אז... אה... כמה מיקרוגרם אמרת שאת?" "מותק! איזה גוף! קיצצת בפחמימות או משהו?..." "תגידי... מה את אומרת שנעלה אלי לדירה ו... נרכיב לך איזה תפריט מאוזן?...
" "טבעונית??? לא, לא - למה לא? בכיף!... אני דווקא בעד בי-סקסואליות.
"

Neta558

New member
שימו ../images/Emo85.gif!

טוב, נו, שימו
...קטנוניים! קיבצתי את כל ההצעות (כן, אפילו את אלה של אוריארד) למאמר קטן ומשעשע. אתם יודעים, כדי שגם חדשים בעתיד יוכלו להתחיל עם טבעונים וטבעוניות כראוי. השמטתי את הרומן שפרץ לו כאן באצמע השרשור (אבל אתם יכולים לכתוב לנו מאמרים נפרדים גם על זה
). נמצא בקטגורית "מאמרים בכיף". יום טוב לכולם, נטע (להיות חולה זה כמו להיות בריא, אבל פחות כיף)

למעלה