שרשור איפה משה

osishmilo

New member
אני חייב ת למצוא אותם!!

פליז תעזרו לי אנשים לא להתעלם מההודעה אנשים שהיו במגדיליני מה-18 עד ה24 באוגוסטטטטטטטט הים היו שלושה ירושלמים שקוראים להם אייל ליאור ואלעד אז אתם פה פליז תגיבו שואה כולכםםםםם ---- אזז אם אתם מכירים שהכירו כאלה או שהיו איתם במגדיליני בתארכיכים האלה או לא יודעת מה פליז תגיבו זה סופר חשובבבב----טל עדי אוסי וורוניקהההההה וסליאנההה קקה בלבןןןןןן ופאבלוסססססססססס כוסון עללל

achilan

New member
מי היה בין ה22 ל29 וזוכר אילן שיענה

אחיות שלי אני הייתי בנאפה בין ה22/8 ל29/8 ואני לא לקחתי הרבה מספרים אז אם אתם זוכרים איזה אילן אז תענו לפה!!! או שתבואי לאיי סי שלי 195867022 אני מת לדבר עם אנשים שפגשתי שם אז אם זה יעזור... יכול להיות שאמרתי לכן בהתחלה שאני צרפתי!!! והייתי במלון phillipiana בעברית זה פיליפיאנה חדר 109 אם מישהי זוכרת אני אשמח לדבר!!! השארתי פה תמונה(טיפה ישנה... עכשיו השיער שלי הרבה יותר ארוך והסתרקתי שם בתספורת מוזרה כזאת!!!)

amit1988

New member
מחפש איזה אחד מירושלים שהיה בנאפה

בואנה מי שמכיר איזה אחד מירושלים שיצא לי להתחבר איתו שם .. אני מכיר אותו עוד לפני נאפה ... היה לי ולבצפר שלו סמינר משותף הקטע שאין לי מושג איך קוראים לו ... הוא גבוה כזה .. הקיצר אני חייב לדבר איתו .. מי שמכיר שישפוף פרטים

חבר'ה מי היה במלון מאוס בתאריכים...

מי היה במאוס בתאריכים 23-30??? וואי איזה צחוקים היו שם אני מתגעגעעעע לנאפהההההה נ א פ ה = ח ל ו ם

taloosh17

New member
עזרה בזיהוי-דחוףף

אנשים מי שמכיר את שלושת הבנים האלו שהיו בנאפה בין ה18 ל24 לאוגוסט והיו במלון מגדליני שיצור איתי קשר דחוף אני מחפשת אותם כבר שבוע ואני רק יודעת שקוראים להם אלעד אייל וליאור.

isma

New member
צריך קצת עזרה.....

שלום לכולם!!! חזרתי ביום חמישי מאיה נאפה היה מטורף בחיים לא נהנתי ככה. אני צריך עזרה במשהו קטן אז מי שיכול לעזור תודה. ביום חמישי לפני הטיסה פגשתי בחורה בת 17 בערך שביום דביעי החליקה מצוק ונפצעה שברה צלעות והיה לה מלא תחבושות, היא היתה עם אחותה. אז אם מישהו יודע משהו עליה או איך אני יכול להשיג אותה אני אשמח מאד. ואני גם מאחל לה רפואה שלימה. אז אנשים תעזרו לי אני חייב להשיג אותה!!!

osishmilo

New member
אני מכירה אותו

אני מכירה את אילן הזה הוא מרעננה. שהיה בפילפליאנה? כנס לאיציק שלי 154776812

רגע זה אתה שביקשת ממני לבחור......

חח ביקשת ממני לבחור מספר מ 1-10 לא???..חחחחחחחח זה אתה לא??

אהה רגע זה אתם......

אחי זה אתם שפתחנו איתם טורניר כדורגל והוזזנו את כל השולחנות חח והמנהל של המלון התחיל להסביר לנו שהכל יתפוצץ אם זה יפגע בחשמל וזה...חחחחחחח???

parsi18

New member
אני..

אותנו אי אפשר לפספס...10 אנשים 5 טרקטורונים הכי הרבה רעש !

RVD אביב

New member
חחחח ואני תרגמתי

זוכרים שהוא בא אלינו עם דף ועט ואמרתי שנראה לי שהוא רוצה לשחק ארץ עיר?

achilan

New member
כן! אילן עם דרקון!!!! תשאירו אייסי!

האיי סי שלי הוא 195867022

למעלה