שרשור "איפה משודר הסופרבול"...

אני בהלם! + סופרבול בירושלים?

רק עכשיו גיליתי שאין לי דרך לראות את הסופרבול בבית! סמכתי על METV ו ESPN ואין כלום! ולקחתי יום חופש למחרת! האם ידוע לכם על מקום שמשדר את הסופרבול בירושלים? מייק'ס פלייס אולי? לא להאמין הלכנו אחורה יותר מעשרים שנה

H20Knick

New member
ESPN משדרים את הסופרבול!!!

למי שמעוניין, אני ראיתי פרסומת בESPN והם הראו פוטבול ןכתבו בסוף - SUPERBOWL - 1:00 CAT ואני חושב שCAT זה הטיים זון שלנו...

yehuda kotton

New member
מישהו הבין את ההודעה בespn?

עד הערב הנחתי שהסופרבול ישודר ב-espn וב-metv (אין לי פוקס). כרגיל אי אפשר לשמוח עליהם ועכשיו שראיתי שהמשחק לא בלוח השידורים אז חיפשתי ומצאתי את הפורום הזה. בכל אופן ראיתי עכשיו פרומו ב-espn המתיחס לסופרבול אבל לא שמעתי בבירור, אולי מישהו שם לב מה אמרו שם? ממה שהצלחתי לשמוע אמרו שם שאפשר לקלוט את המשחק באמצעות espn דרך ערוץ 37 של dstv (או משהו דומה). חיפוש קצר ברשת הראה שdstv הוא סוג של שירות רדיו אינטראקטיבי. מישהו מכיר? זה וידאו או רק אודיו? זה באמצעות הרשת או טלויזיה? מצטער אם כבר דנו על זה פה אבל הזמן קצר ואין חשק לצאת מהבית לראות את המשחק.

reichman

New member
סופרבול בחיפה

מישהו יודע על פאבים בחיפה שמשדרים את המשחק?

tamkoshilaty

New member
הסופרבול בירושלים- איפה משדרים?!

פאב, מועדון, קופסת קרטון עם חיבור לכבלים, אני חייבת לדעת איפה משדרים בירושלים. בבקשה תודה.

l e v o s

New member
עזרה בבקשה....

אני מתעניין בפוטבול כבר שנים ומנסה לשכנע את החברים שלי לשחק... מה שלא כ"כ הולך לי.. רציתי לדעת אם יש בארץ במיוחד באזור חיפה משחקי פוטבול? וד.א. הסופרבול משודר בFOX אין שידור לESPN

l e v o s

New member
הסופרבול משודר ב...

הסופרבול משודר בFOX וה PREGAME SHOW מתחיל כבר ב9... תהנו ואיגלס זוכים על בטוח....

LuCkY SoB

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה ../images/Emo70.gif

אכן, גם אני בשוק מזה שאין שידור ב-METV ו-ESPN, וגם אני נותרתי בלי שום אפשרות לראות את הסופרבול כי אין לי פוקס, וגם כי לא הצלחתי למצוא אף פאב שמשדר את הסופרבול בעיר השוממת שלי הידועה בשם באר שבע. אז לכל מי שאין לו איך לראות את הסופרבול, יכול לנסות לראות אותו באתר הזה : http://www.livesports1.tk/. בדרך כלל יש גם שידורי ספורט בבלוג TV כאן בתפוז. האיכות לא משהו, אבל עדיף את זה מאשר כלום.

לצערי לא נראה לי

אני חושב שרק בדרום אפריקה או משהו כזה ישדרו African Central Time כנראה... בלוח השידורים של ESPN ישראל אין זכר למשחק חוץ מימי כקרבי זו הפעם הראשונה שלא אראה את הסופרבול בעשרים השנה האחרונות. תודה FOX על החזירות שלכם. מה כואב לכם שלא רק מי שיכול לשפוך כסף על יס והערוץ שלכם יראה את השידור שגם ככה משודר ב ESPN בשווקים אחרים? משלים אט אט עם הרעיון שהסופרבול ישוחק בלעדי, פפ

ofribecker

New member
לפי כל הסימנים המוקדמים

מה שישודר באי אס פי אן ישראל בזמן הסופרבול זה פוקר, איגרוף וקיקבוקסינג ובסוף גם קצת כדורגל. מגרש ירוק עם 20 פסים ארוכים לבנים וכדור חום ולא עגול, לא תראה שם ככל הנראה.

spub

New member
בטח ישודר גם בMETV

ומחר בערב בטח יהיה השידור החוזר...

yehuda kotton

New member
יש פורום פוקר?

אני אספיק ללמוד את החוקים עד מחר בלילה? בכל אופן תשובה לשאלה שלי: dstv = טלויזיה דיגיטלית בלווין. הערוץ שאוזכר הוא בדרום-אפריקה. בכל אופן גיליתי פורום נחמד, נתראה בעונה הבאה

Yo-man

New member
לא כואב לאף אחד

אם אין לך שירות דיגטלי, אז אכן אתה בבעיה. אם יש לך אחד מהשניים - טלפון אחד ועוד שישה שקלים, ויש לך את הסופרבול ב-FOX. למחרת תוכל לבקש לבטל את הערוץ. אותו דבר אפשרי אצל חברים או קרובי משפחה שמוכנים לארח אותך בזמן שהם ישנים. זה לא סוף העולם, ולא צריך לכאוב כל כך, רק תדאג לעצמך מחר עד הצהריים, שתהיה מוכן. איפה אתה גר בכלל ?

RoyBehar

New member
אויי!! אתם רציניים???

איזה באסה לחזור מהמילואים ולגלות שגם התוכנית ב' שלי נדפקה. היה ערב שלם מתוכנן עם מאדן בפלייסטיישן והכל, אבל לחבאר שנידב את הבית אין פוקס :( דיכאון. זה או המאש או הבית שלי כנראה...

עלוב

זו כנראה התגובה הכי חסרת לב ומלוכלכת שראיתי בתפוז. תמשיך לזרוק כסף של ההורים שלך ולבוז למי שלא יכול לממן ממיר דיגיטלי וחבילת ספורט.

Reshefgarcia

New member
לידיעתך....

המעבר לממיר דיגיטלי כיום הוא בעלות סמלית בלבד... לחברות הכבלים עולה יותר לתחזק את הישנים מאשר את החדשים,ככה שזה לטובתם שכולם יעברו לחדשים יותר... ולגבי חבילת הספורט... אם המצב של הבן אדם כל כך נואש שאין לו איפו לראות את הסופרבול שהוא כ"כ רוצה... והוא לא מוכן להוציא סכום אדיר של 6 ש"ח...מה זה אומר לדעתך? בנינו,מה זה 6 ש"ח? באמת? אז מוותרים על פחית קולה אחת בקניה השבועית,או ביציאה הבאה,או במה שלא יהיה... 6 שקלים...זה קצת יותר מקוטג'... אז תעשה לי טובה,אין בי רחמים על מי שמצהיר על "אהבתו" הבלתי נדלית למשחק ועל מר גורלו ולא מוכן להוציא סכומים אסטרונומיים של 6 ש"ח בשבילם... ואני עדיין מתאמץ לראות איפה ה"חוסר לב" שדיברת עליו...שלא נדבר על ה "בוז"... מאיפה הסקת ש YOMAN בז לבן אדם בגלל שהוא "מעוט יכולת" או משהו דומה? אתה מכיר אותו?

Yo-man

New member
רשף כבר ענה, אבל אני מרגיש צורך גם

קודם כל צר לי אם התגובה שלי פגעה בך, אבל גם ב-10 קריאות חוזרות לא ראיתי מה יכול לפגוע. שנית - את הכסף של ההורים שלי הפסקתי לבזבז כשהייתי בן 16, וזה היה לפני 19 שנה. אני לא בז למי שלא יכול לממן דבר, אבל אני מתפתה לבוז למי שלוקה בהבנת הנקרא... כל שאמרתי הוא שלא צריך לכאוב הלב אם יודעים מה צריך לעשות. וכל מה שצריך לעשות זה לדאוג לערוץ (ולא לחבילת הספורט במחיר השערורייתי שלה בחברות הלווין והכבלים) או למקום בו יש את הערוץ. אם תקרא שוב את ההודעה שלי תשים לב שהיא הסתיימה בשאלה "איפה אתה גר". הכוונה שלי בשאלה הזו היתה לנסות לעזור לך למצוא מקום לראות בו את המשחק, כך שאם תענה על השאלה, אולי עוד נספיק לעזור לך. מקווה שתמצא מקום ותהנה הלילה.

למעלה