שרשור אירועים.

איאנדאי

New member
רוד בוי וגטו נטו סאונד שישי 20.04.07 בסלואו

ראסטות ניכבדות דאנס משוגע מיסתמן ביום שישי הקרוב על המיקסר סאונד חדש ולוהט: GETTO NETTO SOUND שינגנו מראבאדאב עד דאנסהול RUDE BOY SOUND יתנו סט רגאיי מגוון ואני - ג ב roots , reggae , danceall סלואו משה המחוגה 4 , פלורנטין , ת"א מחצות 30 ש"ח בכניסה

DuBsYs

New member
צהורי יום העצמאות, (שלישי) בלאגן בפלורנטין!!!

פרטים בקרוב...

DuBsYs

New member
הפרטים:

Live Street Party הופעות חיות של LOS CAPAROS ו ZVULOON DUB SYSTEM על הפטיפונים: MY LORD SOUND צהורי יום העצמאות, יום שלישי החל מ16:00 ברח' ויטל בפלורנטין, מול הלניס. הכניסה חופשיתֱ!!! אין הגבלת גילאים!!!

otzzto

New member
וואיי

אחד הטובים, אם אני אשכנע את שקד.......... אז אולי. לי זה נשמע אחד הטובים

otzzto

New member
אה לא....

חשבתי אולי אפשר אחרי קיילטון אבל זה רק בארבע! :S:S:S

../images/Emo45.gif

אני שם(אמא באה לבקר וכבר מזמן היא אמרה שהיא רוצה שאני יביא אותה לאיזה דאנס
)

שרשור אירועים.

טוב, בגלל ששרשור הארועים הקודם נדחק לעמוד הבא, אני מתחיל אחד חדש.

התקווה 6 בשוני!

***התקווה 6 בשוני!*** ערב חם, התקווה 6 חוזרים לשוני לשרוף את המקום. ה11 למאי, יום שישי, מבצר שוני בנימינה. ההגעה חובה! 55 ש"ח במכירה מוקדמת אצל שקד-0542179717 או אצל צולי-0525451636 ***התקווה 6 בשוני*** מי שלא מגיע לא יהיה שם!

xXx Shiraz xXx

New member
כבר מכירה מוקדמת?!!

סבבה, נדבר עם החבר'ה ונראה כמה ניסע (אני מניחה שזה יהיה 10 לפחות איש שקד אז תתארגן על עצמך) ואני כבר אשיג אותך... דרך אייל או משהו
יום משובח שיהיה

yehorasta

New member
קפלטון היום רביעי!!! בלימה לימה!!!! חינם!!!

סתאם לא.. קפלטון עדיין לא כאן והוא לא ישרוף אף צ'י צ'י... אבל היום יום רביעי הופעה חייה של להקת תענוג!!! בלימה לימה ( נחלת בנימין אלנבי ) ותיקלוט של שמוליק בר דן עם חומרים קלאסיים רוטס, קונצ'נס, דאנסהול ודברים טובים... הכניסה חינם!!! SEE YA

למעלה