שרשור אישי פרטי שלי- נא לא לגעת

w o m a n 10

New member
שרשור אישי פרטי שלי- נא לא לגעת../images/Emo152.gif../images/Emo3.gif

מלאן ת'אלפים זמן שלא כתבתי ויש לי המון מה לספר. אז.... קודם כל וראשית כל, שאפו ליוזמי היזמות... יש לנו אנשים מוכשרים בפורום היה מעניין לראות את עבודותיכם וכיף לדעת שנהניתם.
גמני אשוויץ קצת.... הנה שתי חנוכיות שעשיתי מויטראז'. את החנוכיה של היונים עם עלי הזית הכנתי יחד עם הנסיכה שלי.

w o m a n 10

New member
ביקורת הצגות ../images/Emo202.gif"הרטיטי את ליבי"

לאחרונה יצא לי לצפות בשתי הצגות. האחת מבית היוצר של תיאטרון הקמארי "הרטיטי את ליבי" של חנוך לוין . אני נהניתי... מחזה משעשע המשחק היה מדהים רמי ברוך שיחק נפלא... גדי יגיל אהוב עלי מינמזמן, היה כיף לראות אותו שוב. ההצגה עוסקת בשתי מערכות יחסים האחד נשוי וחי "ככה ככה" . והשני מכור לפנטזיה של האהבה המושלמת אך הבלתי מושגת. שניהם מאושרים-אומללים כל אחד בדרכו.

w o m a n 10

New member
הפריה מזרעו של הבעל המת

זה הנושא של ההצגה האחרת שראיתי. שמה "דולפינים" תיאטרון בית לסין "נטע, אלמנת צה"ל צעירה, מחליטה בתום שנת האבל להרות מזרעו המוקפא של בעלה, קצין שנפל בעת מילוי משימה. ככל שבני משפחתה מתנגדים לצעד הזה, כך התקשורת מוצאת בו עניין והופכת את נטע לגיבורה תורנית וסמל לאומי. אלא שאז היא מתאהבת בעמי, צלם גיאוגרפי ורומנטיקן בנשמתו." אשמח לשמוע את דעתכם בנושא זה האם נכון לאישה צעירה להביא ילד יתום לעולם? האם לחמות הזכות לתבוע זאת? האם התערבותה של התקשורת אינה למעשה "חרב פפיות"?

w o m a n 10

New member
המלצה לטיול ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

בשבת האחרונה ערכנו פיקניק ביער בן- שמן. הפריחה בו בעיצומה. מומלץ ביותר. ראו איזה פרפר כחול יפה נלכד בעדשת מצלמתי... ממש כמו בתחפושות פורים

w o m a n 10

New member
קישוט לשיער - נוסטלגיה בפרחים ../images/Emo142.gif ../images/Emo68.gif

תלתן כוכבני קטפת לכוכבת הפכת! חחח איך אני כקופירייטר לפרסומות?
אם בנוסטלגיה עסקינן... אני זוכרת את כתר החרציות שהיינו שוזרים
את שעון השמש שהיינו מוציאים מפרי "מקור החסידה" היה עליו מין חוט מסתלסל וכשנתפס בבגד היווה שעון שמש. ואת אחד ממיני התבואות (לא זוכרת את השם בדיוק) שהיינו זורקים אחד על השני וכך יודעים כמה ילדים יהיו לנו ממש מדע מדוייק
שתפו בזכרונות משלכם.

אופס מצאתי שערה לבנה ..

מה? אין קרדיט לדוגמנית ?
הפרפר מהמם והצלמת מוכשרת . לפעמים אני חושבת שהפרחים בתמונה יותר יפים מאשר בטבע (מכירים את זה? איזה ילד יפה...חכה עד שתראה את התמונות) אבל במקרה של הכוכבנים זה לא תופס , הפרחים האלה יפים במציאות ולמרות שהם נראים כמו קוצים הם רכים ונעימים למגע .

../images/Emo140.gifבסוף נבקש ממך סיורים מודרכים../images/Emo6.gif

התמונות משגעות החנוכיות יפות, אהבתי את האדומה את כבר לוקחת הזמנות?

החנוכיות מהממות

חסרת לנו ביום שישי. הפרפר הכחול מההההמם לגבי הדיון שפתחת בעניין האלמנה, לדעתי, יש לכל אחת הזכות להביא ילד לעולם בין אם הוא יתום ובין אם הוא ילד מבחנה (תרומה מבנק הזרע). אסור על החמות בשום אופן לכפות את העניין על האלמנה הצעירה. אם כל הסימפטיה שלי לאמהות שכולות, עם כל הכאב והצער, ואני בהחלט מבינה לליבן וכואבת את כאבן, קשה לי לקבל את הסבתא שדורשת שישאבו זרע מבנה המת על מנת שתוכל בעתיד להפרותו ולקבל צאצאים. ולעניין התקשורת, נו טוף, בעניין הזה אין לי שום דבר חיובי להגיד בעד.

לגבי נושא ההפרייה שלאחר המוות

אם יש הסכמה של בני הזוג מלכתחילה לבצע שאיבה למקרה של....... והאלמנה מוכנה לשאת בכל התהליך , אני חושבת שניתן לאפשר. מי אנחנו שנשפוט נתיר או נאסור זכות הבאת צאצאים במשפחות שכאלו המבקשות להשאיר זכר מיקירם. אני מצדדת בדעתה של החורזת שאין לכפות על האלמנה לבצע הליך שכזה. דרך אגב, האם תהליך ההפריה חייב להתבצע על ידי האלמנה? הרי ניתן לבצע זאת על ידי פונדקאית .

w o m a n 10

New member
השאלה היא אחרת...

האם כל הסיפור שמסביב, והאבל הטרי לא פוגמים בשיקול הדעת של האלמנה?

w o m a n 10

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif

חבל היה לי שפספסתי
פעם הבאה. בעניין ההפריה את צודקת. רק שלפעמים הלחץ של החמות ושל התקשורת המסקרת סמויים ומשבשים את שקול הדעת של האלמנה הצעירה. נושא מורכב ואינדיבידואלי.

הפנקס פתוח והיד רושמת...

שיש לך תחביב מעניין והעבודות שלך מדהימות!!!!!!
ואני כבר רושמת אותך בליסט לתצוגת הכשרונות הבאה שלנו וחליק תרוצים

רונה 2346

New member
w o m a n 10 עבודות יפות יצרתן

נשמח לראות את יצירותיכן בהצלחה בהמשך. ביום 4/4/09 מ-10 בבוקר - יריד פסח אביבי במתחם יד שנייה בקיבוץ גבעת חיים איחוד דוכני יד שניה, עבודות יד, אוכל ביתי, מוסיקה טובה, הפתעות לילדים ולמבוגרים. פרטים: ענת - 0524437082 נירה - 0507371482 במתחם חנויות כמו בחנויות יד שניייה שפע של אביזרים, כלי בית, ספרים, כלי עבודה, תמונות, תכשיטים ועוד. קניתי ספר שחיפשתי כבר הרבה זמן. ספר הפזמונים של חיים חפר - מעוטר בציורים של יוסל ברגנר. קפה, פלאפל ... נחמד.

רונה 2346

New member
לנמצאים הבוקר ליד בית אריאלה בת"א -

יום שלישי 24.3.09 בשעה 11:00 אולם אירועים - בוקר של סיפורים וג`אז בן פורת יוסף - בלי עין הרע - סיפורים על אמונות מהנסתר ומהגלוי מספרת ורד גליקסמן מחיר הכרטיס 30 ש"ח.

w o m a n 10

New member
תודה רונה ../images/Emo24.gif

איידע את בני אודות היריד. הוא חובב ספרים ישנים.

רונה 2346

New member
woman10,הנסיך הקטן בתל-אביב

תני לבנך את הכתובת הבאה, מבטיחה לו הנאה מכוס קפה וספרים ישנים כאוות נפשו. להיכנס למקום ולשקוע בכייף עם הספרים והאוירה הנהדרת של המקום. חנות ספרים ובית קפה המציעה גם ספרים חדשים וגם ספרים מיד שניה סמטה פלונית 3 תל אביב 63266 שעות פעילות א-ה 24 שעות ביממה יום ו עד כניסת שבת שבת החל מ-20:00 03-6299387

למעלה