שרשור "אם"

שרשור "אם" ../images/Emo187.gif

אם הייתם פוגשים את אחד מהכוכבים ברחוב מה הייתם עושים

היתיייייי

מיתנפלת עליהםםםם בימיוחד על קלייר אני חולה עלייה ואחר כךך על אלכס ניק וטס כמובן...... והשאר גם מעניינים אבל החולום שלי הוא ליפגוש את ראין את מקלאוד הגדולים מיכולם אין עליהם ולא יהיא בחיים

moria007

New member
אם הייתי פוגשת את....

אם הייתי פוגשת את... ניק -
אתן יכולות לדמיין מה הייתי עושה לו.... טס -
הייתי מנסה להיות חברה שלה!!! קלייר -
הייתי מחבקת אותה, אבל גם נוזפת בה על שעזבה אותנו... אלכס -
הייתי יוצאת איתו לטיול סוסים! בקי -
הייתי יושבת איתה על כוס בירה! ג'ודי -
הייתי יוצאת איתה למסע קניות! מג -
הייתי יושבת איתה לכוס קפה! טרי -
הייתי נותנת לו כתר כי הוא ה- מלך!!! סאלי, קיין, הארי וסנדרה -
הייתי מרביצה להם!!!! לוק -
הייתי יוצאת איתו לסיבוב על האופנוע... סטיבי -
לא הייתי עושה כלום, לא מתחברת אליה... בום -
שום דבר, רק רציתי לשים את הציור של המוצץ.... חה חה חה.... כמובן שאם הייתי פוגשת את השחקנים ולא הדמויות, הייתי מצטלמת איתם וגם שואלת מה קורה הלאה ומי לעזאזל מת בעונה החמישית!!!!

בבקשה אני מיתחננת ............

יש 3 שירים של בנות מקלאוד שאני רוצה יותר מכול דבר אחר בעולם אז מי שיכול לעזור לי בבקשהההה אלו השירים...... 1)THE LAST WORD 2)FOUND YOU 3)TRUE COLOURS השמח עם תעזרו לי כמה שיותר מהר זה פשוט דחוף ביותר וזה האי סי קיו שלי 254690550 תודה אורטל

מישהואאאאא../images/Emo7.gif

בבקשה זה דחוףףף למי יש את אחד השירים? או את השירים האלה ??? מיתחננת אני חייבת אותם (מי שאולי קנה את הדיסקים מאוסטרליה בטוח יש לו בבקשהההה ) 1)THE LAST WORD 2)FOUND YOU TRUE COLOURS(3

אוקיי אז ככה...

אם הייתי פוגשת את... ניק -
הייתי אומרת לו שממש בושה מה שהוא ***יעשה לטס*** בעונה הבאה! ואז אונסת אותו....חחחח
טס -
הייתי אומרת לה שתישאר חזקה ושהיא ממש מקסימה!! קלייר -
הייתי אומרת לה שאני מתגעגעת אליה ומחבקת אותה!! אלכס -
אונסת אותו אחרי ניק!!!!
בקי - אומרת לה שהיא ממש חסרה
ג'ודי - הייתי מבקשת ממנה להיות הברבי שלי!!!
מג - הייתי יושבת איתה לארוחה קטנה...
טרי - הייתי אומרת לו שיזיז כבר ענייניםםםםם סאלי, קיין, הארי וסנדרה - הייתי אומרת להם...שיהיו בריאים!!
לוק - הייתי אונסת אותו אחרי אלכס
סטיבי - אמממ הייתי אומרת לה שהיא ממש נחמדה ותוקה...אבל היא לא התחליף של קלייררררררר'וש!!!!
בום - הייתי אומרת לה שיש לה אמא כוסית...ו"אבא חורג" כוסון...חחח ואם הייתי רואה אותם באמת באמת...הייתי מבקשת גם באח חתימה ותמונה...ואומרת להם שהם משחקים ממש מדהים!!!

onbike

New member
מה ניק יעשה לטס...?

סקרנת אותי. מה ניק יעשה לטס בעונה החמישית???? בבקשה תעני...

נועה167

New member
אני-

בוא נגיד ככה: מניק סאלי הארי סנדרה לא מזיז לי חחח על לוק אלכס וקיין הייתי אמממ בואו נגיד שאין לדעת מה הייתי עושה חחחח קלייר טס וסטיבי סתם הייתי מביאה להם חיבוק חח וגם לג'ודי ובקי :) וטרי ומג..אממ הייתי ממשיכה ללכת חחח סתם, הם חמודים ;)

yaelelele

New member
אני פשוט הייתי מתעלפת.. ועוד משהו..

אני לא הייתי מתנפלת אליהם.. כי לפני דעתי זה ממש לא יפה ולא נעים..

נועה167

New member
חח

מן הסתם אני רק אומרת והייתי מתביישת לעשות את זה... אבל מה שבטוח זה שאם הייתי רואה את אלכס אז הייתי ככה

אני חושבת שהייתי פשוט מחייכת

וניגשת לדבר איתם או משו <ואם זה אלכס הייתי מבקשת ילד או משו
>

Nira22

New member
הייתי מתביישת לגשת אליהם...

כמובן שהייתי מוקסמת לראותם ולא מאמינה שנפל בחלקי המזל להיות במחיצתם, אבל אם כן הייתי מעיזה הייתי פונה אל כל אחד מהאהובים עליי ואומרת להם עד כמה אני מעריצה את עבודתם ושבזכות המשחק הכל כך אמיתי והמשכנע שלהם הם גרמו לי לאהוב את הדמויות או להזדהות איתם ממש.

Lucky Charmed

New member
אם הייתי פוגשת את אחד הכוכבים

הייתי מנסה להתגבר על ההלם ועל הבושה ובטוח מבקשת חתימה ותמונה (אם תהיה מצלמה בסביבה..)

קודם כל הייתי בוכה מרוב התרגשות ולא

הייתי מאמינה שאני אשכרה רואה אותם ואז מבקשת חתימה.. ומצטלמת איתם (כי מין הסתם הם לא יבואו לישראל ואם אני אפגוש אותם בחו"ל אז ברור שאני אסחוב את המצלמה לכל מקום)

למעלה