אמי ואני
במה אנחנו דומות? בהמון דברים, אני מניחה שזה נובע מהזה שהיא ההורה העיקרי שגידל אותי.
דומות בחיתוך הדיבור והאינטונציה, בכישורים החברתיים, בחוש ההומור הדומה, במטען תרבותי-ספרותי דומה, בכישורי הכתיבה, באופטימיות, במהירות החימה והלשון המושחזת (זה בא ביחד, קומפלט).
שונות:
* בכישורי הבישול/אוכל - אצלה בד"כ המקרר די ריק ובישול מעולם לא היה בראש מעייניה (היא משלימה במסעדות). היא תמיד צוחקת שכיף לבוא אלי הביתה כי "יש אוכל (ואפילו גם מבושל) במקרר".
* במידת הקשיחות- אני יותר "רכה". היא יותר "זאבה" ממני
* במערכות יחסים (עם בני זוג) - אני יותר "זוגית" ממנה באופי (ע"ע פחות "זאבה" אולי)
* בקונפורמיסטיות - אני הרבה פחות קונפורמיסטית ממנה. לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות, יותר ספקנית-כלשהו כלפי הממסד (ע"ע לידות בית) להבדיל ממנה שמצייתת לחלוטין להוראות המימסד הרפואי.
וגם קונפורמיסטיות מכל מיני סוגים. היא תמיד אומרת עלי שבשואה סיכויי ההישרדות שלי כנראה היו עולים על שלה כי היא היתה מתייצבת בזמן ובמקום שאומרים לה לאיסוף, בעוד אני כנראה כבר הייתי בזמן הזה על טוסטוס גנוב בדרך לסיביר או משהו.
דבקות במטרה/סבלנות לפרטים - אני יותר חזקה בקטע הזה (או יותר "מישוגעת" תלוי איך מגדירים את זה)
בחיצוניות - אני גבוהה ממנה ב-8-9 ס"מ ואין לי עיניים ירוקות מדהימות
יש עוד הרבה. זה רק מה שעולה לי ב"שלוף"
לא חושבת שאיזשהם מההבדלים הם טובים הם רעים (חוץ מאשר שהייתי שמחה לקבל את אותן העיניים...). שתינו די מאושרות בחיים. שלא יהיה יותר גרוע