שרשור....אממ..מעניין...

BrickWall

New member
שרשור....אממ..מעניין...

החלטי להתחיל שרשור
איך גרין דיי השפיעו עלי, ומה השתנה מאז אני יודע שזה בטח מזה נשמע מפדר...אבל רציתי לעשות משהו, כי אני לא מי יודע מה מכיר פה את האנשים בפורום,אולי זה יעזור... אז ככה, גרין דיי (או יותר נכון בילי ג´ו) השפיעה עלי בכך שאני הולך עכשיו עם לק שחור...כי גם בילי הולך ככה, ורק אחרי שראיתי את זה חשבתי שזה יהיה נחמד להפחיד את ההורים שלי קצת עם זה
חחח, מה אתכם?

וואאו איזה השפעה משמעותית...

בואו נשים לק שחור כי גם בילי שם! ונהיה מאגניבייייים סתם סליחה, אני לא נחמדה היום האמת שלא נראה לי שהם השפיעו, אני סתם אוהבת את המוזיקה...........

עלי גם בילי ג´ו

בנגינה אני ממש מושפע ממנו, כאילו הוא אומנם לא גיטריסט מעולה אבל לא יודע יש בנגינה שלו משהו מיוחד שאני אוהב, וגם הוא קצת מזכיר לי אותי, כאילו כל השירים שהוא כתב קצת מזכירים לי תחיים של, אגב גם מייק קצת השפיעה על הנגינה שלי למרות שהוא בכלל בסיסט אבל הצורה שהוא פורט מאוד נחמדה...

גרין תרמו לי המון בקטע של

המילים והמשמעויות, אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם ולגמריי לא יודעת מזפיק גיטרה בשביל לנסות לנגן כמוהו,, קודם כל לנגן כמו שצריך.. אממ אבל למען האמת אני משתמשת במילים יפות שבילי ג´ו משתמש בהם שהוספתי לאוצר מילים שלי באנגלית(=.. הם עזרו לי גם להסתכל על החיים שלי מחדש.. לק שחור זה באופנה! סתם..(=

Tre CooL

New member
עלי הם השפיעו בצורה....

אני התחלתי לאהוב מוזיקת רוק לשם שינוי, אהבתי בעבר את המוזיקה הדרקית של הפופ, ובגללם אני התחלתי לאהוב רוק! במיוחד בגלל סגנון המוזיקה והשירים שלהם.....

Superunknown1

New member
אני אף פעם לא ממש אהבתי פופ.

התחלתי לשמוע מוזיקה בכיתה ה´, ואז ישר התחלתי עם רובי וויליאמס [לפני שאת פותחת ת´פה שלך תשתקי, ותשמעי את האלבום הראשון שלו], אנוק, גרין דיי, אלאניס, ועד כל מני אמני צ´יזי רוק שונים שהופיעו באמטיוי.. התפכחתי עם הזמן

guy krul

New member
גם אני לא אהבתי פופ..

אח שלי מגיל 7 השמיע לי כל מיני דברים טובים. נירוונה ביסטי בויז פרל ג´אם כל מיני. אחר כך שהתחלתי להתעניין מכתה ד´ שמעתי נירוונה וכאלה.. יש לי כל מיני דיסקים של פופ שקיבלתי מתנה וכאלה אבל הם קבורים אייפשהו..

מכיתה ו´ אהבתי את אירוסמית

בערך המוזיקה היחידה ששמעתי, כאילו אמרתי שאני שומע את שריד חדד וטראנסים(מה עשות הייתי בבית ספר של ערסים)כדי שלא ינדו אותי ובכיתה ח´ התחלתי לשמוע את גרין די גם בסתר, גם את בלינק 182 אבל עד כיתה ט´ וגם על זה אני מצטער שאמרתי לחברים שלי, הם אשכרה קראו לי ופריק וכינו אותם רוק כבד, פאק איזה חרא של מדינה!

guy krul

New member
שונא ערסים...

היית צריך להתגאות בזה ולא להסתיר למי אכפת שערסים ינדו אותו.. כאילו הם ערסים מי רוצה להסתובב איתם בכלל

נטלי666

New member
לק שחור זה לא כזה מזעזע

גרין דיי היו להקת/דיסק הפאנק הראשונה שלי

OPERATi0N_iVY

New member
סעמק.. חחח.. עכשיו היא הורידה את

החתימה... חח מישהו יכול להזכיר לי מה היה כתוב שם?

Superunknown1

New member
משהו על פיס אנד לוב....

לא זוכר במדויק. אבל, 666, זה לא מה שכל הבלאק מטאליסטים המתאבדים האלה רושמים כל הזמן על הקירות?

הם לא היו ממש ממש ערסים

יותר בכיוון של סטייליסטים ערסים, נראים כמו ערסים אבל לא מתנגים כמו ערסים....

Superunknown1

New member
עלק...

מאיפה הכרת אותו?! אני מדבר על האלבום הראשון, עם ´מלאכים´, ו-´תנו לי לבדר אתכם´, לא על החארונים [שלושה, ארבעה עם הראשון] שיצאו אחריו, עם כל הדואטים שהוא עשה וכל הקקה הפופי הזה..

ממש אהבתי אותו באלבום הראשון

זה היה נחמד המוזיקה שלו אז.. כזה שקט, מהזה אהבתי את angels, הכרתי אותו מMTV מן הסתם, לא היתה לי עוד ממש ברירה... קיילי מינוג הכונפה!!!

למעלה