שרשור אני לבד

רוני קל

New member
טוב כולם הלכו אני לבד במשרד

מי רוצה להצטרף אלי נשאר יין וקצת עוגות והרבה ממני עכשיו מי פנויה במיטחם הסיטי של ר"ג

פורים

שלום לכוולם... התפנו לי כמה דקות אז קפצתי לביקורררר... איזה חם היום, אני מרגיש כמו עוף בתנור. סתם רציתי לדעת מה אתם עושים הערב.. יש תכנונים לפורים ?? לי יש מסיבה בבצפר (עוד לא השתחררתי מהמושג הזה) ואני מתכנן להיות שם. רק חבל שיש לי כרטיס זוגי ואני הולך לבד.... בכל אופן... שאלותי הן.. למה אתם מתחפשים ? ואיפה הולכים לבלות ? (קפה/מסיבה/ערוץ2/...) תעשו חיים... אורן

liromi

New member
משעמם לי פחד../images/Emo93.gif

אם יש משהי משועממת כמוני אפשר להישתעמם ביחד.

אני מחופשת כבר שלושה ימים

כמובן שגם מחפשת את עצמי ...ומוצאת !!!לרוב... היום הייתי אנדיאנית נוצות בכתום ואדום שרתי הו הו הו הו וחיפשתי עמוד לקשור מישו מי מתנדב? בראשון אני השריפ של העיירה.

הולמס 30

New member
ואיך תשעמם אותה?

אתה יודע, אם אתה כבר מציע. אתה צריך להבטיח לגברת שעמום ראוי לשמו. איך חשבת לפתות אותה? יש כאן נשים שניסו את הכל. אנציקלופדיה, מילון אבן שושן, ערוץ 33, קטלוגים של ראשי מנוע לרכב. יש לך איזה שיעמום חדש? משהו שישעמם אותה מהכסא?

gpoint2

New member
למרות היותי....

נשוי שוב מעביר לילה לבד ומחפש מישהי שאולי תעזור תפיג את בדידותי גם אם רק בשיחה מעניינת

נימשון

New member
וזה אומר ש.............../images/Emo35.gif

או בפולנית מדוברת: ככה זו לא תשובה

gpoint2

New member
זה אומר...

שאישתי הלכה לישון אצל אמא שלה מטעמי נוחות בבוקר וסידורים ואני לבד בבית ודי משעמם לי וכבר הרבה זמן אני מחפש הרפתקה

נימשון

New member
אני מאוד אוהבת

ללכת לפולה ברח' בן גוריון ויש גם את הלנסקי שזה סבבה של מקום אבל קצת פלצני ויקר... אתה תמיד יכול לסוע ללילינבלום ופשוט לנדוד שם בין המקומות.. ומאחר ואני לא יודעת בן כמה אתה אז למבוגרים קצת יותר ממני יש את הננוצ'קה שזה גם מקום ברמה..

נימשון

New member
וואלה...

לאור העובדה שכולן כנראה יצאו נראה לי שפיק אפ היא האופציה הטובה ביותר עבורך... אתה כמובן מוזמן להשאר פה ולזיין לי את המוח תראה כמה טוב אני עושה את זה

יש לי הצעה...

אני יכולה להכיר לך את חברה שלי רוזיל'ה יש לה אחלה מנושי ולא מפריע לה כן נשוי לא נשוי רק תדאג למלא לה מיים בזמן.

למעלה