שרשור אנשים בפורום

Adrienne

New member
שרשור אנשים בפורום

אממ... יש לנו הרבה חדשים בפורום בזמן האחרון וכבר אני לא יכול לעקוב אחרי כל האנשים שפה, לכן, אני מבקש מכל האנשים לבדוק אם הם רשמו פרטים בשרשור הפרטים שפתחתי לא מזמן(הוא באחד העמודים הקודמים) ואם לא כתבתם פרטים תכתבו עכשיו בשרשור הזה...

Adrienne

New member
עידכנתי את שרשור הפרטים,

כולם שם! כל מי שרשם נמצא, ומי ששכחתי שיודיע לי למרות שלא נראה לי ששכחתי מישהו...

Hadar Mariano

New member
במאמרים.

אני אני אני!! שם: הדר סורוקה גיל: 14 תאריך לידה: 5 לאוגוסט, 1988 מקום מגורים: קב"ג, חולון צבעים אהובים: אדום כהה, כחול-אפור וצהוב בננה (ברצינות
) שיר TC אהוב: Stigmatized, Thank You, Wherever You Will Go, Unstoppable, Things Don´t Always Turn Out That Way אמנים אהובים: TC, מישל בראנץ´, ונסה קרלטון, רובי וויליאמס. שחקנים אהובים: מיילו ונטימיליה, צ´אד מארי, ג´ארד לטו, אדם גרסיה, ג´יימס מסטרס, שיין ווסט. שחקניות אהובות: לורן גראהם, אלקסיס בלדל, ריז ווית´רספון, הולי מארי קומבס, רוז מקגאוון, פייפר פראבו. מאכל אהוב: סלט ירקות, המבורגר. משקה אהוב: בירה שחורה. סדרת טלוויזיה אהובה: "בנות גילמור". השאיפה שלי: כמובן, שחקנית. אה, וגם ללדת את ילדייהם של אלכס ומיילו ולהיות זאת שתביא את אופנת הביגמיה להוליווד
תמונה: http://www.netsnapshot.com/users/12558/images/PbL9ycCoBQIAAFq4ZqE_12558_13.jpg

למעלה