שרשור 'אנשים ללא גבולות'

שרשור 'אנשים ללא גבולות'

מרשה לעצמי לחלוק מקרה שקרה לי לאחרונה.
לאורך השנים האחרונות נתקלתי בלא מעט אנשים חצופים שהתעניינו מה עם ילד ראשון/שני/שלישי, האם ההריון מתוכנן, האם אני רוצה בת או בן. שלא לדבר על כל האנשים שחקרו אותי האם אני בהריון בחודשים שאחרי הלידות (אני עולה רק בבטן, ובענק, ובהתאם יורדת לאט לאט). היה גם איש בגיל ההורים שלי שהתעקש להסביר לי שאני לא יודעת, אבל אני בהריון (ולא הייתי).
ובכל זאת לפני שבוע במהלך הנחיית קבוצת מבוגרים פגשתי אשה זרה שהדהימה אפילו אותי. במהלך ההפסקה תוך ששוחחתי עם אחת המשתתפות נגשה אלי משתתפת שניה ושאלה איזה הריון זה עבורי.
עניתי לה, שזה יהיה בע"ה ילדי השלישי, והפנסיונרית החביבה השיבה בחוצפתה: לא שאלתי איזה ילד, אלא איזה הריון.
וואו. הייתי בשוק.
זה היה כה מהמם, שהאשה הראשונה (ששיחתנו הופרעה) ממש זעמה עליה וענתה לה שמה עניינה ומה אכפת לה, ובטובה חסכה ממני את התגובה (וטוב שכך באותה סיטואציה).

מוזמנות להוסיף אנשים ללא גבולות כאוות נפשכן.

שירהד1

Member
מנהל
ואו! טוב- כל פעם יש איזה שיאים חדשים

רופא משפחה

שהלכתי אליו כדי לקבל אישור מחלה אחרי הלידה השקטה אמר לי "חבל שהפסקת את ההריון הזה".

וואו, תרנגולת

יש אנשים שצריך לשלול מהם כל תעודה שמאפשרת עיסוק עם בני אדם.

רונית 294

New member
היו הרבה אנשים חסרי טאקט

לאורך התקופה הזו אבל האחרון מבינהם היה הרופא שהלכתי אליו לגביי ההיסטרוסקופיה שבוע שעבר. אמרתי לו הייתה לי לידה שקטה בעקבות ירידת מים בשבוע 23. הוא אומר לי "אה. שבוע 23 זה לא לידה שקטה זה הפלה מאוחרת"... מה אתה אומר???? אני זוכרת. צירים. כאבים. אפידורל. דחיפות. פחות הפלה. יותר לידה. שלא לדבר על כך שבגלל טעות שלי חשבו בבית החולים שאני בשבוע 24 ולא 23 וניגשתי בכלל לועדת על. טיפש.

idit84

New member
המומה מהחוצפה

וואו, אני ממש המומה מהחוצפה של כל האנשים שתיארתן. אני לא יודעת מה הייתי עושה בסיטואציות הללו. מזל שהאישה ההיא התערבה, אחרת, אם זו הייתה אני, הייתי יוצאת עליה וכנ"ל מול הרופאים.

Halfwaythere

New member
לא יאמן.

אנשים יכולים להיות כאלה חסרי טאקט. או רעים. א שניהם ביחד.
אצלי כשבאתי לבד בהריון הקודם לוודא שהכל בסדר במוקד, והתלוננתי על לחצים וכאבים אחרי היסטוריה של הפלה אחת, הרופאה במיון נשים אמרה לי לפני הבדיקה את לא שותה מספיק. אם תפילי את יכולה להאשים רק את עצמך. לא אותי לא את הרופאה לא אף אחד אחר.
ואז אולטרסאונד. ואז אין דופק.

איזו חולרע

פשוט לא להאמין שככה אנשים, ובפרט אנשי מקצוע, מסוגלים לדבר ללא חמלה.

לצערי גם לי יש מה לתרום..

החל מרופא שניסה לעודד אותי בהפסקת הריון הראשונה,
כשאני אצל האחות שמבדיוק מסבירה לי את התהליך הוא צועק: תגידי תודה שעלו על זה, לפחות לא תצא לך מפלצת! תודה באמת..

ושכנה שכל יום בודקת כמה גדלה לי הבטן ב5 שנים האחרונות, למרות שזה לא עניינה

וכלה טריה ששאלה בשיא התמימות, הקטן שלכם בן 5 לא הגיע הזמן להביא לו אח או אחות?

אכן אנשים ללא גבולות

חלק מתמימות כנראה (כמו הכלה הטריה והצעירה יש להניח), חלק מטמטום במקרה הטוב (או מרשעות/ אטימות כמו השכנה והרופא).

למעלה