שרשור אנשים:

שלי פאר

New member
שרשור אנשים:

טוב שמתי לב שיש אנשים חדשים בהיכל דודו אז שכל אחד יגיד מי הוא (לא עבודת שורשים) שם, גיל, מיקום בארץ, מוזיקה מועדפת, משהו קטן על עצמו ו.. נעים מאד לכולם!

שלי פאר

New member
../images/Emo23.gif (אני תמיד ראשונה)

אני של"י פאר בת 19 מנצרת עילית אוהבת לשמוע את דודו טסה (מלך שלי) מירי מסיקה איה כורם עברי לידר שי גפסו גיים בויז קרן פלס אביב גפן עופר ניסים מיקה קרני ועוד איזה 2-3 מוכשרים... (וכשאני אומרת שאני אוהבת לשמוע, הכוונה שיש לי את הדיסק שלהם ולא איזה שיר צרוב או משהו- כי ככה אני שומעת מלא אנשים אבל לא חשה משהו למישהו מהם) נכון לעכשיו עושה שרות לאומי בבית משפט שלטם בנצרת עלית ומקווה להתגייס עוד מעט מממ אני כותבת ספרים שומעת מוזיקה וישנה רוב הזמן אם יש משהו שאתם רוצים לדעת, אני פה ;)

RTur

New member
עונה:

ארתור בן 17.5 מבאר שבע, שומע מוסיקה ישראלית בעיקר - הדורבנים, לירז צ'רכי, דודו טסה, מיקה קרני, בטי, אפרת גוש, יוני בלוך, עברי לידר, קרן אבראשי, מה קשור, איגי וקסמן, דין דין אביב, מירי מסיקה, פיטרוט, רונה קינן, מוש בן ארי, הדג נחש.. ועוד (וכן גם אני כמו שלי קניתידיסקים שלהם ולא צרבתי..) וגם אני שר ומנגן..

Moshik9

New member
../images/Emo3.gif

שם:מושיק גיל:16 מיקום: נס ציונהXDD מוזיקה: כמובן שדודו טסה:) ,עיברי לידר, שייגעצ, מוניקה סקס..ממ..

*****עברי, בלי הי' המיותרת הזאתי../images/Emo11.gif

אהלן!

שם:נועה גיל:18.5 מיקום בארץ:רחובות. מוזיקה מועדפת:הדורבנים,נובמבר,מוניקה וכמובן... דודו! משהו קטן על עצמי:אמממ... אין לי כ"כ כרגע. ו.. נעים מאד לכולם-נעים מאוד של(")י כיף להכיר אותך!

hadaroshh

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אני הדר בת 14 וחצי מחיפה אני אוהבת לשמוע כל מה שאיכותי חחח ואני מנגנת וחולה על אירובי

למעלה