שרשור אסוציאציות.

שרשור אסוציאציות.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo39.gif

לא, זה לא משחק או משהו דומה, זה שרשור אסוציאציות, רב פעמי אם תרצו. חשבתי שבכל פרק זמן מסויים, נשים שיר וכל אחד ירשום את מה שהשיר מעלה לו בראש, או למה הוא מקשר את זה.(אפשר לקשר את הפרויקט לשיר ליום אם בתיה מעדיפה) לצורך העניין, כל פעם שאני שומעת את הסוף של סטרוברי פילדס פוראבר זה מזכיר לי את תהלוכת השדים אל החידלון ב"סיפור שאינו נגמר". אז: מה עולה לכם בראש כשאתם שומעים את "come together"?

האסוציציה שלי..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

השיר הזה נשמע מצרי משהו לא? לי הוא מזכיר פירמידה.. כל פעם שאני שומעת אותו אני חושבת על הביטלס בחליפות שחורות ומשקפי שמש כהים, ומחזיקים רעשנים שחורים ביד, שעומדים עם הגב אלינו, ואז זה הולך בערך ככה: שפס(הרעשן הזה לא שמע כמו שפס?)טנננהה.. *ג'ון מסתובב*
שפס טנננהה..*ג'ורג' מסתובב*
שפס טנננהה..*פול מסתובב*
שפס טנננהה..*רינגו מסתובב*
ואז הם מתחילים לעשות תנועות מצריות..

הקפצה../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo105.gif

למה הפרויקט ראיונות נעוץ בראש הדף? זה מטריד ומעצבן. הרי ג'ון כבר לא מבקר כאן יותר, וכולם הספיקו לשאול אותו שאלות. את הראיון הבא נעשה בכל מקרה בהודעה חדשה, לא? אז למה נעצת את זה?

Another Girl

New member
ג'ון עדיין מבקר פה

והוא ימשיך לבקר פה עד יום שבת בערב,כשהראיון יסתיים.

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif כל העיגון (?) הזה מיותר..

העיגון (או עגינה, וואטבר..
) הזה ממש מיותר.. גם ככה הראיון עם ג'ון לא יעבור עמוד, אז למה לא לתת הזדמנות לנושאים אחרים להיות בראש העמוד

Another Girl

New member
עיגון ../images/Emo13.gif

וזה אולי נראה לכם מיותר,אבל ברגע שאנשים חדשים נכנסים,בעקבות הפרסום,במיוחד בגלל זה לפורום-רצוי שזה הדבר הראשון שהם ייראו,ואז גם יצטרפו אלינו...

StarDustGirl

New member
היא צודקת, זה אכן צומי..

בגלל זה אני פה:) מה שעולה לי בראש בעקבות come together?...ארוסמית' נחשב?

icy rain drop

New member
ממתי אפשר לעשות כאלה דברים?

וגמני גיליתי את הפורום בעקבות הריאיון עם ג'ון :) כך שאולי זה בכל זאת מועיל

MajorWinters

New member
אסוציציה../images/Emo19.gif

השיר הכי -Over Rated ביקום! פזמון חביב ומרגש קלות, בא לכסות על שאר השיר שפשוט גרוע. אין בו מוזיקה, תיפופים טיפשיים ומוזרים וצלילי צצצצ מעצבנים.....

למעלה