שרשור באגים
O of31111 New member 11/6/06 #2 ערן באג בטכנולוגיית הכפלת תפוקה יש לי יותר מ300 מיליון ו90 תורים וזה לא נותן לי לקנות. בבקשה לתקן...
F freesoul21 New member 11/6/06 #4 באג גניבת כסף כבר רשמתי את זה כמה פעמים וערן עדיין לא תיקן את זה, פעולת גניבת כסף ממדינות תמיד מצליחה(שלחתי אתמול 6 פעולות גניבה וכולם הצליחו)
באג גניבת כסף כבר רשמתי את זה כמה פעמים וערן עדיין לא תיקן את זה, פעולת גניבת כסף ממדינות תמיד מצליחה(שלחתי אתמול 6 פעולות גניבה וכולם הצליחו)
F freesoul21 New member 11/6/06 #6 חבל ששאר הפעולות לא מצליחות ב 100%, שלחתי אתמול 15 פעולות שונות כדי לבדוק את אחוזי הצלחה ורק 6 פעולות גניבת הכסף הצליחו
חבל ששאר הפעולות לא מצליחות ב 100%, שלחתי אתמול 15 פעולות שונות כדי לבדוק את אחוזי הצלחה ורק 6 פעולות גניבת הכסף הצליחו
C cohenman New member 11/6/06 #7 ערן "אני אבדוק את זה, אבל אתה צריך לזכור שממשלות עם פלוס בריגול יכולים להצליח הרבה יותר מאשר ממשלות אחרות. "
ערן "אני אבדוק את זה, אבל אתה צריך לזכור שממשלות עם פלוס בריגול יכולים להצליח הרבה יותר מאשר ממשלות אחרות. "
F freesoul21 New member 11/6/06 #8 יש לי 0 בריגול אז לא נראה לי שזה הגיוני ש 6 פעמים ברצף אני אצליח לגנוב
ה המודיעים New member 12/6/06 #10 אופיר כנס מה לעזאזל קשור חיפושית??? אני רוצה להבין מה באמצע החיים אתה שם חיפושית???
ה המודיעים New member 12/6/06 #12 הבנתי את זה קודם ושאלתי אותו בבית הספר כדי להיות בטוח שזה נכון אבל תודה בכל זאת