שרשור בגרויות!!! דיון.

mor000

New member
עשיתי אותו שנה שעברה...

יש לכם אחלה מיקוד!!! יצא לי סופי 91 ובמועד ב' שוב, 91 סופי... אז אני לא ניגשת לחורף. איזה מועד את עושה קיץ או חורף?

Lazy Cat

New member
אני עושה חורף

אבל אני לא יודעת איך אוכל להצליח. הפסדנו חודשיים של לימודים, והבית ספר רוצה שנלמד את כל החומר בחודש 1 עד לבגרות.

mor000

New member
באיזה כיתה את?

אני מאמינה שאם מגישים אותך ל05 בתחילת שנה את בטח בכיתה י"א ולמדת שנה שעברה את החומר לא?

mor000

New member
שרשור בגרויות!!! דיון.

בעקבות המיקודים שהתפרסמו השבוע, אתם מוזמנים לשתף אותנו בדעתכם עליהם ובנוסף: אתם חושבים שהשביתה הועילה לנו בסופו של דבר [המיקודים יותר מפורטים... יותר חומר ירד...]? לדעתכם, הוצאת המיקודים מוקדם מהרגיל תרמה לנו? מה דעתכם על החומר שירד\ לא ירד? [היה צריך להוריד יותר חומר? פחות חומר?...] מה השתנה מאז חזרתכם לבית הספר? הוסיפו לכם שעות? הקצב של הלימודים הוגבר? אתם לחוצים לקראת הבגרויות שיתקיימו החל מחודש יוני...? בכלל מה דעתכם על המושג הזה 'מיקוד', זה טוב שזה קיים או שזה לא טוב?

nofarhyafa

New member
לגבי הבגרויות...

בכל מקרה אני חושבת שהשביתה ממש לא הועילה לנו, אבל דווקא בעניין המיקוד יצא טוב - הרבה שיעורים נחסכו לנו, ומזל שעשו את זה עכשיו אחרת בחיים לא היינו מוכנים בזמן.. יש מיקודים טובים יותר וטובים פחות... בפיזיקה (מי שלומד מכניקה) יצא מיקוד מעולההה!! פול ירד, יצא לנו הכי טוב שאפשר... מתמטיקה מיקוד בסדר, אין לי מושג מה זה חצי מהדברים שרדו (שזה די טוב, כי אחרת הייתי צריכה ללמוד אותם)... תנ"ך מיקוד סבבה, היסטוריה לא הספקתי להתסכל... סה"כ אני ניגשת לאיזה 9 בגרויות: 005 006 מתמטיקה, E F G באנגלית, תנ"ך 2 יחידות חובה ועוד יחידה אחת בחירה, פיזיקה והיסטוריה... די מלחיץ, במיוחד בגלל שגם מתמטיקה גם אנגלית וגם תנ"ך זה יותר מבגרות אחת ביום... האמת שעוד לא החזירו לנו שעות כי כל המורים חיכו למיקוד, אבל נראלי שעכשיו יתחיל הטירוף... אני ממש מרחמת על כל מי שעושה בגרויות חורף, במיוחד מתמטיקה.. אותם באמת דפקו, צריכים להשלים מיליון דברים בטירוף! 3 יחידות מהשכבה שלנו ניגשים בחורף ועשו להם כל שבוע עד הבגרות מבחן ענק... מסכנים =/ לי ביטלו בגרות חורף אחת באנגלית שהייתי צריכה לעשות, ועוד לא החלטתי אם זה טוב או לא..

mor000

New member
פיי... למה 3 שאלונים יחד?

לפי הבגרויות שלך את בי"א נכון? המיקוד של 006 יצא ממש טוב [אני גם עושה אותו השנה], הנדסת המרחב ירד שזה הנושא הכי קשה בעולם... בקיצור אני לא באה לדבר על כל הבגרויות שיש לי לעשות השנה זה מסתכם בערך ב7 + פרוייקט ביולוגיה ובאנגלית. לגבי מועדי חורף אני חושבת שעדיף ל05 לגשת לחורף ולא לקיץ משום שלעשות את 05 ו06 יחד זה סוג של סיוט, עדיף לגמור עם אחד ולהתמקד ב06 שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה. וד"א אני חושבת שהשביתה רק הועילה לנו, בכל מקרה אנחנו נלמד את כל החומר והרווחנו חופש של חודשיים וחצי, הלחץ היה פה אם ובלי השביתה.

למעלה