שרשור בדיחות חדש ומחודש

שרשור בדיחות חדש ומחודש ../images/Emo6.gif

טוב הפואנטה פה היא שכל אחד ישרשר את הבדיחה האחרונה שהוא שמע/ הכי מצחיקה/ הכי גרועה/ הכי סתומה אי פעם.. אני אתחיל, כי במקרה שמעתי בדיחה משעשעת היום: ילדה בת 10 מגיעה לקיוסק ואומרת למוכר: "תביא מרלבורו אדום!". "מה מרלבורו?!", נדהם המוכר, "את ילדה קטנה. יש לך עוד חלב על השפתיים!". "זה לא חלב", עונה הילדה, "ותביא מרלבורו אדום!".

liontamer

New member
שניצל יצא לגינה להשקות תפוזים...

בא כלב ושואל אותו: "מה, אתה משקה תפוזים?" "וואי, תראה, כלב מדבר!" לאון

king kazabubu

New member
שיט תענוגות טבע...

מכל האנשים נותרו שלושה ניצולים שהגיעו לאי בודד. שני גברים ואישה... עכשיו כולם יודעים איך זה... שני גברים..... אישה.... אי בודד...... בסופו של דבר, הטבע עושה את שלו... עושה את שלו יום, יומיים, שבוע, שבועיים, חודש חודשיים הטבע עושה את שלו במשך שנה וחצי... יום אחד האישה קמה עם ייסורי מצפון, היא עם שני גברים והיא מרגישה זונה. החיים בזבל... האישה מחליטה להתאבד. שני הגברים מוצאים את גופתה ללא רוח חיים.. עובר יום עוברים יומיים ואתם יודעים איך זה... שני גברים.... אי בודד...... אז הטבע עושה את שלו... עושה את שלו יום, יומיים, שבוע שבועיים... יום אחד אחד הגברים קם עם ייסורי מצפון עצומים ואומר לחברו... "אחי אני מרגיש רע עם כל העסק..." אז השני אומר לו "כן אתה צודק. בוא נקבור את הגופה".

AnkSunAmun

New member
בדיחות ששמעתי בבסיס:

"עדיף לעשות שנתיים ביד מאשר לזיין אחת מ 8 200" "זקן מעדיך פרח ואילו צעיר מעדיף פה-רך" יש כזה שנידפק ויש כזה שNEED FUCK " מה לעשות שכל הבנים בבסיס חרמניים.....(סוגרים 11-3 )

king kazabubu

New member
זה הכל? הנה כמה פנינים...

עדיף להיות חמור בטבע מאשר להיות נגד בקבע. עדיף להיות אסלה בבית שימוש או טמפון במנוש מאשר חייל בחיל חימוש. אלה דברים שרשומים פקל בכל מגדל.

king kazabubu

New member
זה הכל? הנה כמה פנינים...

עדיף להיות חמור בטבע מאשר להיות נגד בקבע. עדיף להיות אסלה בבית שימוש או טמפון במנוש מאשר חייל בחיל חימוש. אלה דברים שרשומים פקל בכל מגדל.

קטרפי

New member
טוב שיהיה ../images/Emo110.gif

ילד אחד מבקש מאימא שלו לקחת לבית ספר תפוחים ירוקים. האימא: "תפוחים ירוקים? לך לבית ספר בלי אוכל!" הילד הולך לבית ספר ובהפסקה כול הילדים אוכלים והמורה רואה שרק לו אין אוכל אז היא שואלת אותו למה אין לו אוכל. הילד: "ביקשתי מאימא שלי תפוחים ירוקים." המורה: "תפוחים ירוקים? עוף למנהל!" הילד הולך למנהל והוא שואל אותו מה קרה. הילד: "אמרתי תפוחים ירוקים." המנהל: "תפוחים ירוקים? עוף הבית!" הילד חוזר הבית ואימא שלו שואלת אותו למה הוא חזר כול כך מוקדם. הילד: "אמרתי תפוחים ירוקים והמנהל העיף אותי." האימא: "תפוחים ירוקים? תעלה מייד לחדר!" הילד הולך לחדר ובערב אבא שלו חוזר הביתה ושואל אותו למה הוא בחדר. הילד: "אמרתי תפוחים ירוקים ואימא שלחה אותי לחדר." האבא: "תפוחים ירוקים? צא מהבית!" הילד יוצא מהבית, עובר את הכביש ונידרס. מוסר השכל: לפני שחוצים כביש, צריך להסתכל לכול הכיוונים.

בשלולית

New member
וואיי טוב!! אהבתי!! ../images/Emo13.gif

שמעתם מה היה במשחק מכור? אני אהבתי... אומרים שעראפת מת..... הוא עבר ממצב רטט למצב שקט. אותי זה קרע מצחוק...

king kazabubu

New member
מעשה בילד וצפרדע מעוכה

ילד עשיר מגיע לבית זונות עם צפרדע מעוכה ביד וארנק מלא בכסף. בכניסה הילד שואל את המדאם:" יש לכם זונה עם איידס?" המדאם מבקשת מהילד לעזוב כי הוא צעיר מאוד, אך אחרי שליפה זריזה של 100 שקל המדאם מפנה אותו לחדר 320. הילד נכנס ושואל: "את זונה עם איידס?" הזונה עונה לו "כן חמוד". הילד ממשיך ושואל :"ואם אני אזדיין איתך בלי קונדום גם לי יהיה איידס?" הזונה עונה :"כן..." "ואם אני אזיין את האומנת שלי אחר כך, גם לה יהיה איידס?" שאל הילד והזונה השיבה בחיוב. "ואם האומנת תזיין את רב המשרתים, הוא גם יקבל איידס?" "כן" השיבה לו הזונה "ואם רב המשרתים יזיין את הטבחית היא גם תחלה?" "כן" "ואם הטבחית תזיין את אבא שלי הוא גם יחלה?" "כן" "ואם אבא שלי יזיין את אימא שלי היא תחלה גם?" הזונה הנהנה בראשה. "ואם אמא שלי תזיין את הדוור שלנו גם הוא יחלה?" הזונה שוב ענתה בחיוב. הילד חייך וצעק "מגיע לו! הבן זונה דרך לי על הצפרדע!"

חח, אני מכירה עוד גירסא

של הבדיחה הזו. אבל אני לא זוכרת ממש, אני חושבת שבסוף היא אומרת לה משהו על הסיגריה שאחריי הסקס, או משהו. בכל אופן, בדיחה שאני אהבתי
גבר ואישה נפגשו ברמזור, היא על b m w והוא על מרצדס מסתכלים אחד על השניה, מחייכים והגבר אומר לה; "זה מהטוטו" והיא מחייכת ועונה לו; "זה מהטוטע"

TheWhiteTigris

New member
גם לי יש...

גבר נוסע בכביש, מגיע לצומת ועוצר. מולו נוסעת אישה (שגם עוצרת בצומת. שניהם מתחילים לנסוע (תוך שהם מחליפים מבטים). לפתע היא צועקת לו: "סוס!" הוא מתעצבן, צועק לה: "מכשפה!" מבסוט מהירידה עליה, שם גז חזק ונוסע מהר. כמה מטרים אחרי, הגבר מתנגש בסוס. מסקנה: גברים אף פעם לא מבינים מה נשים רוצות מהם.

למעלה