להתנבא ולומר שיש מגמה של אפיקיות משמעותית, ואיזושהיא מערכת ראשונה לטווח שבין ה-27/10 עד ל- 1/11 נניח. אבל אנחנו בדיוק בתקופת הטירוף של המודלים, עד כדי שלא הייתי סומך על 6 ימים גם אם כל המודלים תומכים. אל תשכח איך לא מזמן היתה מערכת שהתמתנה עד כדי היעלמות מוחלטת. (נהפוך הוא, רק היתה התחממות הדרגתית ומזוויעה) והגיע הזמן שהמודלים יראו אפיקים כאלה לטווח ארוך אבל אני מחכה ל (7-) ב-850 לטווח שבוע+ בינואר ואז תראה חגיגת שווא מהי..
[או שדווקא עצוב] שגפ"ס הראה מגמה הפוכה לגמרי בריצה הקודמת שלו... עד כמה שאני זוכר הוא הראה התרכסות עד קצה הטווח. אכן תקופת שגעון, כבר עוד שעתיים, ב-00Z הוא יכול להחזיר לנו ת'שרב ועוד לגבות ריבית...
בריצת 06 היה שמח פה גפ"ס הראה משהו בסגנון יותר מתון אמרנו לא בהכרח יתממש זה אולי מצביע על מגמה כלשהי בכיוון אפיקון אחר כך בריצת הערב 012 הכל בוטל באכזריות עם הצפנת אפיק לוהט ואדום זוועתי ועכשיו 018 שקע של 980 עם אוויר קר והמון גשם ..מה יהיה ב 00 ?
..... זה לא כזה רחוק מהמציאות...עוד שבוע...כנראה שיהיה משהו- אני מסכים שיכול להיות גם טפטוף- אבל מגמה הפוכה ממה שיש השבוע זה בטוח! ואם לא- אז המודלים האלה ומזג האוויר באמת באמת השתגעו...