שרשור בדיחות!

meidos

New member
שרשור בדיחות!

כדי שהאווירה פה תהייה קצת יותר קלילה (ותודה לאל אין פה ויכוחים תיאולוגים
) מה דעתכם שכל אחדיוסיף פה ביחות הנוגעות לפיזיקה, כימיה או כל תחומי המדע? נתחיל עם אחת מוכרת, ואחת שהמצאתי.. "אייזנברג נעצר ע"י שוטר תנועה על מהירות מופרזת. השוטר: תגיד לי, יש לך מושג כמה מהר נסעת?! אייזנברג עונה לו: "לא, אבל אני יודע בדיוק איפה אני" "מדוע הסובייטים טסים ממש מהר? ת. כדי להסיט לאדום.

prefect

New member
אייזנברג?

אני לא בטוח שג'קו אייזנברג יבין את הבדיחה

shaishoo

New member
כמה ישנות...

איזה קול עושה אלקטרון שנופל לבור פוטנציאל פלאנק ואיפה אפשר למצוא 2 אלקטרונים מזווגים במיטת פוטון

amitmis

New member
../images/Emo6.gif אני לא מכיר מספיק בדיחות כאלו... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

גדול.

אמִיר

New member
שני אטומים יושבים בבאר

האחד אומר לשני: "נדמה לי שאיבדתי אלקטרון" "אתה בטוח?" שואל השני "חיובי"

niv1990

New member
2 בדיחות (יפה זו שהמצאת)

1. חוואי מגלה שהתרנגולים שלו חולים, הוא הזמין ביולוג כימאי ופיסיקאי לבדוק מה הבעיה. הביולוג מסתכל על התרנגולים ולא יודע. הכימאי עורך כמה מדידות וגם לא יודע. הפיסיקאי יושב זמן רב ועושה חישובים, ולבסף מכריז: שהוא פתר אבל רק לתרנגולים כדוריות בריק. ואם כבר תרנגולים, איך אפשר בלי: למה התרנגולת חצתה את הכביש? ניוטון: תרנגולות במנוחה נוטות להשאר במנוחה, תרנגולות בתנועה נוטות לחצות את הכביש. איינשטין: אין זה משנה אם התרנגולת חצתה את הכביש או הכביש חצה את התרנגולת. (באנגלית זה אולי יותר טוב, זה מרשימת בדיחות שמישהו הביא פה לא מזמן אני אנסה למצוא). 2. הבדיחה אליה התיחסתי: ביולוג פיזיקאי ומתמטיקאי וצופים על בית. הם רואים שני אנשים נכנסים, ולאחר חצי שעה שניים יוצאים. הביולוג: הם התרבו בתוכו. הפיזיקאי: יש לנו טעות במדידה. המתמטיקאי: אם יכנס עוד איש אחד לבית הבית יהיה ריק.

אחמס1

New member
אנקדוטה על המתמטיקאי הפולני המפורסם מארק קאץ

כפי שסופרה ע"י האסטרופיזיקאי עודד רגב ב-23/04/2006 (מזל שאני כותב את הדברים הבאמת חשובים במחברת...), פולני וקומיקאי לא קטן בעצמו: מתמטיקאי מאוד מפורסם מפולין, מארק קאץ, ישב עם סטודנט שלו כשבחנו את הסטודנט על התזה. הבוחנים פתאום ראו איזושהי סינגולריות במשוואה, והרי עבור המתמטיקאים כל סינגולריות היא סיבה לסנסציה. הם שאלו את הסטודנט מה סוג הסינגולריות וזה חשב וחשב ולא ידע לענות. (אתם יודעים איך זה שמנחה מנסה לעזור לסטודנט שלו בבחינה בע"פ, הוא בדרך כלל עושה את המצב יותר גרוע) פרופ' קאץ ניסה לרמוז לסטודנט שלו את התשובה "תסתכל עליי, מה אני?". הסטודנט לא ידע לענות. הסטודנט אמנם עבר את הבחינה אבל לאחר מכן שאל את פרופ' כץ למה התכוון ברמז, "מה אתה?", ותשובתו הייתה: "...I'm just a simple Pole"
עוד מבית מדרשו של רגב: פעם בשיעור תורה אל"מ מישהו הציע להכפיל שני אגפי משוואה באיזשהו קבוע שהיה שווה אפס, אז עודד צעק עליו: עודד: "אתה יודע פולנית?" סטודנט: "לא..." עודד: "אז בפולנית יש ביטויי 'Pamiętaj cholero, nie mnożyć przez zero'" סטודנט: "מה זה אומר?" עודד: "זה אומר 'תזכור יא חולירה, אל תכפיל באפס!'" אוו ויש גם את הבדיחה... או יותר נכון סיפור עצוב של עודד רגב שמתעצבן על סטודנטים שלא יודעים מה זה פונקציות דלתא. אבל בלי הטקסט המדוייק אני אעשה לו אבל. זה אפילו תועד לנצח בוידאו.

אחמס1

New member
לפני קריאת הבדיחה הראשונה - חשוב לציין שהוא

לימד בארה"ב, שם התרחש הסיפור

pelegs

New member
../images/Emo45.gif סיפור פונקצית הדלתא אכן מוצלח

מישהו צריך לשבת מול הווידאו ולכתוב מה בדיוק הולך שם.

אחמס1

New member
אתה יודע באיזו הרצאה הרצאה/דקה?

בכל מקרה לא אוכל לצפות בזה עד יום ראשון. כשחושבים על זה, עודד היה מרצה די ממורמר בשנים האחרונות. אולי אם היה מחליף תחום לקומדיה הוא גם היה מצליח וגם נהנה. אחרי הכל ניו-יורק עיר מצחיקה, מולדת סיינפלד, קונן או'בריאן והיידי שוורץ. ומגיע לך גם
על המאורע המשמח

כותב 485

New member
קונאן או'בריאן לא נולד בניו-יורק אלא בברוקלין

אבל המותג שלו, הלייט-נייט, נולד בניו-יורק...

בדיחה שאני אוהב

מהנדס, כימאי ומתמטיקאי נקלאים לאי בודד. בידהם קופסת שימורים והם מתלבטים איך לפתוח אותה. המהנס אומר: תנו לי 8 שעות אני אבנה מכונה פשוטה ונפתח את הקופסה הכימאי אומר: נשים את הקופסה בבריכה, היא תעלה קורזיה ותוך 5 שעות נפתח אותה המתמטיקאי אומר: יהי פותחן

amitmis

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

niv1990

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי משהו אחר אם אותם אנשים:

מהנדס מתוערר באמצע הלילה ורואה שריפה בבית, הוא מוצא דלי מים, שופך על השריפה וחוזר לישון. הכימאי באותו מצב מתוערר, שופך מים מסביב לשריפה, נותן לה להכבות בעצמה וחוזר לישון. המתמטיקאי מתוערר, רואה את השריפה, רואה את דלי המים ומכריז "הבעיה הזו ניתנת לפתרון" וחוזר לישון.

למעלה