אנקדוטה על המתמטיקאי הפולני המפורסם מארק קאץ
כפי שסופרה ע"י האסטרופיזיקאי עודד רגב ב-23/04/2006 (מזל שאני כותב את הדברים הבאמת חשובים במחברת...), פולני וקומיקאי לא קטן בעצמו: מתמטיקאי מאוד מפורסם מפולין, מארק קאץ, ישב עם סטודנט שלו כשבחנו את הסטודנט על התזה. הבוחנים פתאום ראו איזושהי סינגולריות במשוואה, והרי עבור המתמטיקאים כל סינגולריות היא סיבה לסנסציה. הם שאלו את הסטודנט מה סוג הסינגולריות וזה חשב וחשב ולא ידע לענות. (אתם יודעים איך זה שמנחה מנסה לעזור לסטודנט שלו בבחינה בע"פ, הוא בדרך כלל עושה את המצב יותר גרוע) פרופ' קאץ ניסה לרמוז לסטודנט שלו את התשובה "תסתכל עליי, מה אני?". הסטודנט לא ידע לענות. הסטודנט אמנם עבר את הבחינה אבל לאחר מכן שאל את פרופ' כץ למה התכוון ברמז, "מה אתה?", ותשובתו הייתה: "...I'm just a simple Pole"
עוד מבית מדרשו של רגב: פעם בשיעור תורה אל"מ מישהו הציע להכפיל שני אגפי משוואה באיזשהו קבוע שהיה שווה אפס, אז עודד צעק עליו: עודד: "אתה יודע פולנית?" סטודנט: "לא..." עודד: "אז בפולנית יש ביטויי 'Pamiętaj cholero, nie mnożyć przez zero'" סטודנט: "מה זה אומר?" עודד: "זה אומר 'תזכור יא חולירה, אל תכפיל באפס!'" אוו ויש גם את הבדיחה... או יותר נכון סיפור עצוב של עודד רגב שמתעצבן על סטודנטים שלא יודעים מה זה פונקציות דלתא. אבל בלי הטקסט המדוייק אני אעשה לו אבל. זה אפילו תועד לנצח בוידאו.